Tuotemerkit

Itsehoitotuotteiden valikoima verkkokaupassamme koostuu yli tuhannesta tuotemerkistä, joten valinnanvaraa riittää ja asiantuntijoidemme avulla sinä löydät sopivat tuotteet omiin tarpeisiisi! Valikoimamme täydentyy koko ajan ja löydät meiltä joka kuukausi uusia ihania uutuuksia ja uusia tuotemerkkejä. Tutustu laajaan ja kattavaan uutuustuotteiden valikoimaan! Yliopiston Apteekilla on Suomen paras apteekkivalikoima ja saatavuus!

Kaikki tuotemerkit

A

B

C

M

N

P

S

Suomen paras apteekkivalikoima ja saatavuus

Kehitämme valikoimaamme ja laajennamme tuotemerkkien kirjoa jatkuvasti, jotta pystymme parhaiten palvelemaan asiakkaitamme ja vastaamaan kysyntään. Kattavan valikoimamme ja laadukkaiden tuotemerkkiemme avulla haluamme tarjota asiakkaillemme aina parhaat hyvinvointia tukevat tuotteet sekä toisaalta odotetuimmat uutuudet! Löydä oma suosikkibrändisi ja luottotuotteesi kattavasta apteekkituotteiden valikoimasta! Lisäämme joka päivä uusia tuotteita valikoimaamme sinua varten! 

Valikoimamme kulmakivi on asiakkaidemme suosikkibrändit

Valikoimastamme löydät muun muassa seuraavat laadukkaat kosmetiikkabrändit: ACOAvéneBiodermaCeraVeEucerinLieracLa Roche-PosayMedik8 sekä Vichy. Myös seuraavat hyvinvointituotteiden tunnetuimmat tuotemerkit löydät Yliopiston Apteekista: BethoverDevisolFiilusMultivitaMinisunPriorinRela. Lisäksi Yliopiston Apteekin omien tuotemerkkien tuotteet ovat aina hinta-laatusuhteeltaan oman tuoteryhmänsä parhaimmistoa. YA-tuotesarjan ja YA naturae -tuotteiden joukosta löydät todellisia luottotuotteita erittäin kilpailukykyisin hinnoin! Omien tuotemerkkiemme tuotteet täyttävät korkeat laatukriteerit ja ne on kehitetty vastaamaan asiakkaidemme tarpeita!

Apteekkituotteiden ostaminen ei voisi olla helpompaa! Tilaa suosikkimerkkisi tuotteet verkosta suoraan kotiovellesi. Tarvittaessa asiantuntijamme chatissa auttavat valitsemaan juuri sinulle sopivimmat tuotteet laajasta valikoimastamme!