Kasvovedet

Korealaisessa ihonhoidossa kasvovesi tasapainottaa ihon pH:n K-beauty-ihonhoitorutiinin neljännessä vaiheessa eli ihon kaksoispuhdistuksen ja kuorinnan jälkeen. Ihonhoitotuotteiden aktiiviaineet vaikuttava parhaiten, kun iho on tasapainotettu kasvovedellä kasvojen puhdistuksen jälkeen.

Käytä kasvovettä aamuin illoin, jotta käyttämäsi puhdistustuote tai kasvojen pesuun käyttämäsi vesi eivät heilauta ihon luonnollista pH-arvoa. Näin myös kasvoveden jälkeen käytettävien ihonhoitotuotteiden aktiiviaineet vaikuttavat ihossasi optimaalisimmin. 

Tiesithän, että kasvovesi itsessään sisältää aktiiviaineita ja se onkin ensimmäinen kasvoille jätettävä hoitotuote. Kasvovettä ei pestä pois.

Valitse ihotyypillesi sopiva ja ihon tarpeitasi tukeva korealainen kasvovesi. Verkkokaupassamme ya.fi on laaja valikoima korealaisia kasvovesisuihkeita ja K-beauty toner -tuotteita, jotka vievät ihonhoitosi seuraavalle tasolle. Tee sijoitus ihoosi ja hanki suosittu korealainen kasvovesi, joka on avain ihoasi kirkastavaan ja nuorentavaan hoitoon, joka tuo esille ihosi parhaat puolet. Tutustu kattavaan valikoimaamme verkkokaupassamme ya.fi ja koe k-beauty tonerin tuoma näkyvä vaikutus ihollasi!

Suodata ja järjestä

Järjestä Katsotuimmat
Tuotemerkki
Ihotyyppi
Iho-ongelmat
Tuoteominaisuudet
Tuotetyyppi

9 tuotetta

Ei suodatuksia
 1. Etude Soonjung ph 5.5 Relief Toner 200 ml | Kasvovedet
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  ETUDE SOONJUNG PH 5.5 RELIEF TONER 200 ml
  Tarjoushinta 18,68 € Normaalihinta 24,90 €
 2. WHAMISA ORGANIC FLOWERS TONER DEEP RICH 155 ML
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
 3. WHAMISA ORGANIC FLOWERS TONER ORIGINAL 155 ML
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
 4. Etude Moistfull Collagen Facial Toner 200 ml | Kasvovedet
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  ETUDE MOISTFULL COLLAGEN FACIAL TONER 200 ml
  Tarjoushinta 19,43 € Normaalihinta 25,90 €
 5. COSRX Propolis Synergy Toner kasvovesi ulkopakkaus | K-Beauty
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  COSRX PROPOLIS SYNERGY TONER 150 ml
  Tarjoushinta 19,43 € Normaalihinta 25,90 €
  Loppu
 6. HUXLEY SECRET OF SAHARA TONER; EXTRACT IT 120 ML
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  HUXLEY SECRET OF SAHARA TONER; EXTRACT IT 120 ML
  35,90 €
  Loppu
 7. WHAMISA ORGANIC FLOWERS TONER REFRESH 155 ML
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  WHAMISA ORGANIC FLOWERS TONER REFRESH 155 ML
  55,90 €
 8. SMUUTI SKIN WATERMELON DEW TONER MIST 100 ml
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous

9 tuotetta

Ei suodatuksia

K-beauty toner eli korealainen kasvovesi

K-beauty toner on olennainen osa monivaiheista korealaista ihonhoitorutiinia, joka tasapainottaa ihon pH-arvon puhdistuksen jälkeen ja valmistelee ihon vastaanottamaan seuraavat hoitotuotteet tehokkaammin. Korealainen kasvovesi kosteuttaa, rauhoittaa ja elvyttää ihoa syvävaikutteisesti, jättäen sen raikkaaksi ja hehkuvaksi. K-beauty-ihonhoitorutiinissa kasvoveden käyttö on välttämätöntä ihon elinvoiman ja kosteutuksen sekä optimaalisen pH: ylläpitämiseksi.

Onko toner sama kuin kasvovesi?

Kyllä. Toner on toiselta nimeltään kasvovesi ja korealaisessa ihonhoidossa sen tehtävä on tasapainottaa ihon pH ja valmistella iho vastaanottamaan seuraavat hoitotuotteet monivaiheisessa ihonhoitorutiinissa.

Mihin kasvovesi auttaa?

Kasvovesi auttaa viimeistelemään kasvojen puhdistuksen, sillä se poistaa kasvojen puhdistuksen jälkeen vielä loputkin liat ja meikin rippeet. Kasvovesi puhdistaa kasvoilta kuolleet ihosolut sekä tasapainottaa ihon pH-tasoa.

Käytä kasvovettä aamuin illoin

Mitä kasvovesi sisältää?

Kasvovesi on ihoa tasapainottava ja kosteuttava ihonhoitotuote, joka nestemäinen, vettä muistuttava koostumus sisältää erilaisia aktiiviaineita.

Missä vaiheessa kasvovesi laitetaan?

Kasvovesi levitetään kasvoille vanulapun avulla heti kasvojen puhdistuksen jälkeen, kun iho on vielä hieman kostea kasvojen pesun jälkeen. Kasvovesi tasapainottaa ihon pH:n aina kasvojen puhdistuksen jälkeen ja palauttaa ihon luonnollista pH:ta vastaavan (pH 5,5) hieman happaman pH-arvon.

Ihon pH – korkea tai matala ihon pH-arvo voivat aiheuttaa iho-ongelmia

Kasvojen pesuun käytetty kraanavesi on pH-arvoltaan neutraali (pH7) ja mikäli ihoa ei tasapainoteta puhdistuksen jälkeen kasvovedellä, ihon pH on korkeampi, kuin ihon luonnollinen happamuus. Tällöin myös tiettyjen ihonhoitotuotteiden aktiiviaineiden, kuten AHA- ja BHA-happojen vaikutus saattaa heikentyä, sillä ne vaativat toimiakseen hieman happaman ympäristön.

Ihon pH:n epätasapaino saattaa esiintyä iholla kuivuutena, epäpuhtauksina tai rasvoittumisena tai juonteina. Täydellisessä pH-tasapainossa oleva iho näyttää hyvin kosteutetulta ja heleältä sekä tuntuu mukavalta.

Ihon emäksinen pH-arvo saattaa näkyä iholla joko voimakkaana kuivuutena ja siitä seuraavina ryppyinä tai ihon rasvoittumisena. Mikäli ihon pH-arvo on normaalia korkeampi, eli iho on emäksinen, voi iho pyrkiä korjaamaan tasapainoa tuottamalla talia, jolloin iholle muodostuu epäpuhtauksia.

Liian hapankaan pH ei ole kuitenkaan hyväksi iholle, sillä erityisen matala ihon pH voi herkistää ihoa ja aiheuttaa ihoärsytystä ja punoitusta. Ihon liiallista happamuutta voivat esimerkiksi aiheuttaa voimakkaat kuorinnat tai ihonpuhdistusaineet. Tällöinkin pH:ta tasapainottavan kasvoveden merkitys ihonhoidossa korostuu, sillä sen avulla saadaan säilytettyä ihon optimaalinen, hieman hapan pH, jolloin myös hoitotuotteet vaikuttavat ihollasi parhaiten!