Kynsilakat

Piristä päivääsi lakkaamalla kynnet tunnelmaan ja vuodenaikaan sopivalla kynsilakan sävyllä! Lakattujen kynsien avulla annat itsestäsi viimeistellyn ja huolitellun kuvan ja toki kyllähän upeasti lakatut kynnet käsissä ja varpaissa täydentävät myös tyrmäävän juhlalookin!

Tutustu upeisiin kynsilakkasävyihin ja vaihda tyyliä vaikka joka päivä. Valikoimastamme löydät kynsilakkasävyjä kaikkiin vuodenaikoihin. Kynsienhoitorutiinia täydentämään löydät meiltä myös kynsilakanpoistoaineen ja laadukkaat päällyslakat! Lisäksi ya.fi verkkokaupasta löydät oikeat tuotteet kynsien pureskelun estämiseen sekä sisäänkasvaneisiin kynsiin.

Suodata ja järjestä

Järjestä Katsotuimmat
Tuotemerkki
Tuoteominaisuudet
Tuotetyyppi

2 tuotetta

Ei suodatuksia
 1. STOP & GROW KYNSIENHOITOAINE 7,5 ML
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  STOP & GROW KYNSIENHOITOAINE 7,5 ML
  14,70 €
 2. ACO BODY NAIL POLISH REMOVER 125 ML
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  ACO BODY NAIL POLISH REMOVER 125 ML
  6,00 €

2 tuotetta

Ei suodatuksia

Kynsien lakkauksessa vain mielikuvitus on rajana

Kynsien lakkaus värikkääkkä kynsilakalla on edullinen ja nopea pikapiristys ja sen avulla saat helposti viimeisteltyä lookin! Kynsilakkatrendit ja kynsilakkojen värit noudattavat vuodenaikavaihteluita ja kesäisin useat haluavatkin kynsiin raikkaita kesäsävyjä ja talvisin suositaan huurteisia värejä tai pikkujoulukauteen erittäin hyvin sopivia tummenpia ja juhlavampia sävyjä. Keväisin kynsilakkasävyissä jyräävät useimmiten kauniit pastellisävyt ja keväisen keveät värit. Syksyllä monet kaipaavat kynsiin murrettuja sävyjä.

Upea ja pitkäkestoinen lopputulos kotilakkauksella

Pitkäkestoisen lopputuloksen saamiseksi kannattaa käyttää laadukasta aluslakkaa puhtaalla kynnellä ja sen lisäksi viimeistellä kynsien lakkaus värilakan päälle levitettävällä päällyslakalla. Muistathan levittää päällyslakan erityisen hyvin myös kynnenkärkiin ja mahdollisten kynsikoristeiden päälle.

Oletko jo kokeillut seuraavia suosittuja kynsilakkatyylejä:

 • Ranskalainen manikyyri on klassikko, mutta oletko kokeillut sitä käänteisesti? Lakkaa ensin kynsi hempeän vaaleanpunaisella ja täydennä ranskalainen manikyyri lakkaamalla kynnen tyven puolikuu vaalealla sävyllä.
 • Liukulakkauksella saat ihanaa pehmeyttä ja utuisuutta kynsiisi - kokeile vaikka lakata niin, että pinkki tyvi liukuu hempeämpään roosan sävyyn.
 • Oleko kokeillut terästää kynsiä tekemällä vaaleammalla sävyllä ohuita raitoja pohjalle levitetyn värilakan päälle?
 • Metallinhohtoa juhlakauteen! -kokeilitko jo upeaa juhlalookia täydentävää helmiäissävyä kynsissäsi?
 • Harmoninen, mutta leikkisä kokonaisuus syntyy myös lakkaamalla jokainen kynsi punaisen eri sävyillä, joista jokainen sävy on lähellä toisiaan - hillitty, mutta niin upea!