Kissanpennun madotus
Verkkokauppamme ya.fi valikoimasta löydät kaiken tarpeellisen kissanpennun madotukseen. Yliopiston Apteekin asiantuntijat verkon chatissa auttavat löytämään sopivan kissan matolääkkeen pentukissoille ja antavat neuvoja kissan matokuurin toteuttamiseksi esimerkiksi ennen rokotusta.
Tutustu valikoimaamme ja löydä sopiva matolääke kissanpennulle ya.fi -verkkokauppamme valikoimasta. Valikoimastamme löydät pienen kissan matolääkkeet pentukissan madotukseen ja lisäksi verkon chatissa saat tarvittaessa asiantuntijoiltamme vinkkejä ja neuvoja kissan pentujen madotukseen. Tutustu valikoimaamme ja hanki kissan hoitotarvikkeet, vitamiinit sekä matolääke pentukissalle verkkokaupastamme ya.fi!
Suodata ja järjestä
- 3
- 1
- 1
- 5
5 tuotetta
-
Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Sensitiivinen tuote Tarjous
-
Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Sensitiivinen tuote Tarjous
-
Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Sensitiivinen tuote Tarjous
-
Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Sensitiivinen tuote Tarjous
-
Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Sensitiivinen tuote Tarjous
5 tuotetta
Pitääkö kissanpentu madottaa ennen rokotusta?
Kissanpentu pitää madottaa 1–2 viikkoa ennen rokotuksia. Kissanpennun madotus tehdään kissan painon mukaan annosteltavan kissan matolääkkeen avulla.
Milloin kissanpentu pitää madottaa?
Kissanpentu madotetaan ensimmäisen kerran kolmen viikon iässä, jonka jälkeen pennun madotusta jatketaan kahden viikon välein, kunnes kissanpentu täyttää 16 viikkoa. Kissan luovutusikä on vähintään 12 viikkoa ja kissaliiton suosituksen mukaan 14 viikkoa, joten uuden omistajan tulee madottaa pentu 1–2 viikoa ennen 16-viikkoisen kissan rokotuksia.
Kissan madotuksesta tulee huolehtia ja loistartunnat tulee hoitaa, sillä ne voivat olla syynä mm. kissan ripuliin.
Lue lisää
Lemmikin oma apteekkikaappi – Hanki nämä tärkeät tuotteet
Lemmikinomistajan on hyvä pitää aina kodin lääkekaapissa muutamat täsmätuotteet arjen yllätyksiä ja haavereita varten. Kaikki tarvittavat tuotteet eläinten hoitoon löydät Yliopiston Apteekeista. Nappaa tästä vinkit sekä muistilista apteekkiin!
Punkki koiralla tai kissalla? Näin varaudut punkkikauteen
Kevät tuo mukanaan lämpöä ja valoa – mutta myös ei-toivotut vieraat eli punkit. Lue, kuinka suojaat rakkaan lemmikkisi punkeilta, miten valitset sopivan punkkisuojan koiralle ja kissalle ja miten toimit, jos punkki löytyykin.
Ampiaisen piston hoito ja ampiaisen pisto koiralla tai kissalla
Pistikö ampiainen tai mehiläinen? Pistokohtaan syntyy kipeä ja kutiseva paukama, mutta ampiaisen pisto ei ole yleensä vaarallinen – ellet ole pistiäisille allerginen. Lue proviisorin parhaat vinkit ampiaisen piston hoitoon ja vinkit siihen, mitä tehdä jos ampiainen pistää lemmikkiä.
Kissan ripuli: syyt, oireet ja hoito – kotihoito-ohjeet, kun kissan vatsa on löysällä
Kissan ripulin taustalla voi olla monia eri syitä, kuten ruokavalion muutokset, stressi tai infektiot. Usein ripuli on akuutti, lyhytkestoinen vaiva, mutta pitkittyneenä se voi olla merkki vakavammasta ongelmasta. Lue, mitkä ovat kissan ripulin yleisimpiä syitä ja parhaita hoitokeinoja. Lisäksi asiantuntijamme antaa myös vinkkejä ennaltaehkäisyyn. Ota nämä eläinfarmaseutin tehokkaat kotihoito-ohjeet käyttöön, kun kissalla on ripuli!