Ashwagandha

Verkkokauppamme ya.fi ashwagandha-tuotteet tarjoavat huippulaadukkaita ashwagandha-ravintolisiä henkisen ja fyysisen hyvinvointisi tueksi. Ashwagandha (Withania somnifera) on intialainen perinteinen yrtti, joka on ollut ayurvedisen lääketieteen kulmakivi vuosituhansien ajan. Intian ginseng-nimelläkin kutsuttu ashwagandha on arvostettu adaptogeeni, joka auttaa stressin hallinnassa sekä henkisen tasapainon tavoittelussa. Lisäksi ashwagandha tukee fyysistä vireyttä, kestävyyttä ja jaksamista.

Ashwagandha-tuotteet sisältävät korkealaatuista ashwagandha-kasvin juurta tai ravintolisien sisältämää kliinisesti dokumentoitua ashwagandha-uutetta, joka sisältää luonnon mukaisesti viljeltyä ashwagandhaa. Ashwagandha-juuresta on ayurvedaperinteen mukaisesti uutettu ashwagandhajuuriuutetta, joka tutkitusti parantaa kehon vastustuskykyä stressiin, auttaa kehoa käsittelemään stressiä ja toipumaan stressaavista tapahtumista. Ashwagandha-ravintolisä auttaa myös rentoutumaan ja ylläpitämään emotionaalista vakautta. Lisäksi se tukee unen saantia ja auttaa ylläpitämään henkistä kapasiteettia sekä optimaalista energisyyden tunnetta ja fyysistä kestävyyttä. Luonnonmukaisesti valmistettu ashwagandha-uute edistää myös sydämen ja verenkierron normaalia toimintaa.

Etsitpä sitten tukea stressinhallintaan, parempaa unen laatua tai lisäboostia päivittäiseen energiaan, ashwagandha eli rohtokoiso on luotettava valinta. Ravintolisän tehon voit valmistajan mukaan havaita jo noin 2-4 viikon kuluttua tuotteen käytön aloittamisesta. Valikoimamme ashwagandha-ravintolisät ovat kliinisesti dokumentoituja ravintolisiä ja ne on suunniteltu sopimaan jokapäiväiseen rutiiniisi. Ota seuraava askel kohti tasapainoisempaa elämää ja kokeile ashwagandha-tuotteita tänään – voit tilata ne kätevästi suoraan verkkokaupastamme ya.fi!

Suodata ja järjestä

Järjestä Katsotuimmat
Tuotemerkki
Tuotetyyppi

2 tuotetta

Ei suodatuksia
 1. Harmonia KSM66 ravintolisä 120 kaps | Luontaistuotteet
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  HARMONIA KSM66 KAPS 120 KPL
  25,90 €
 2. Harmonia KSM66 ravintolisä tuplapakkaus 2x120 kaps | Luontaistuotteet
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  HARMONIA KSM66 TUPLAPAKKAUS KAPS 2x120 kpl
  49,60 €

2 tuotetta

Ei suodatuksia