Ripsiseerumit

Haluaisitko tuuheammat, pidemmät ja vahvemmat ripset? Upeat ripset ovat merkki ripsien hyvinvoinnista, joten ripsiä kannattaa hoitaa ripsiseerumeilla ja erilaisilla ripsienhoitotuotteilla, jotka sisältävät räpsyttimillesi tarpeellisia tehoaineita. Mitä ripsiseerumi tekee ripsille? Ripsiseerumit ja ripsienhoitoaineet sisältävät ripsiä ravitsevia ainesosia, joiden avulla saat tuuheat ja pitkät ripset. Mikä on paras ripsiseerumi? Pidentävän ripsiseerumin avulla saat nopeutettua ripsien kasvua ja tehtyä ripsistä täyteläisemmät ja sen vuoksi monien mielestä paras ripsiseerumi onkin nimenomaan pidentävä ripsiseerumi, joka loihtii ripsistäsi takuulla huomiota keräävät räpsyttimet.

Suodata ja järjestä

Järjestä Katsotuimmat
Tuotemerkki
Ihotyyppi
Iho-ongelmat
Tuoteominaisuudet
Tuotetyyppi

3 tuotetta

Ei suodatuksia
 1. VICHY LIFTACTIV SERUM 10 EYES & LASHES SILMÄNYMPÄRYSIHOLLE 15 ML
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  VICHY LIFTACTIV SERUM 10 EYES & LASHES SILMÄNYMPÄRYSIHOLLE 15 ML
  Tarjoushinta 31,16 € Normaalihinta 41,00 €
 2. PUHDAS+ BEAUTY OIL RISIINIÖLJY 50 ML
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  PUHDAS+ BEAUTY OIL RISIINIÖLJY 50 ML
  Tarjoushinta 7,52 € Normaalihinta 9,90 €
 3. Madara Grow & Fix kulma- ja ripsiseerumi | Vahat ja geelit kulmakarvoille
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  MADARA GROW & FIX KULMA- JA RIPSISEERUMI 4,25 ML
  Tarjoushinta 25,00 € Normaalihinta 32,90 €

3 tuotetta

Ei suodatuksia

Kannattaako ripsiseerumia käyttää?

Vieläkö pohdit ripsiseerumin käyttöä tai sitä, onko ripsiseerumi turvallinen? Ainut miinus on, että pidentävän ripsiseerumin käytön jälkeen joudut todennäköisesti oikomaan väärinymmärryksiä, kun ystäväsi luulevat sinun hankkineen ripsienpidennykset! Vahvista siis hentoja ripsiäsi ripsien kasvu seerumilla, joka tuuheuttaa hentoja ripsiäsi. Apteekin valikoimasta löydät turvallisen ripsiseerumin myös herkille silmille.

Kulmakarvaseerumit eli kulmaseerumit

Kulmaseerumi eli kulmakarvaseerumi tekee kulmistasi upean tuuheat ja hyvinvoivat. Valitse Mádara kulmakarvaseerumi, jossa yhdistyvät hyvä ripsiseerumi sekä tuuheuttava kulmakarvaseerumi. Tämä kofeiinia ja luonnollisia peptidejä sisältävä tehokas kulmakarvaseerumi laittaa kulmakarvat ojennukseen ja lisää niiden luonnollista kiiltoa sekä tuuheutta. Paras kulmaseerumi vahvistaa ohuita kulmakarvojasi sekä pidettyä kulmakarvat siistinä koko päivän vahvan pidon avulla. Kulmakarvaseerumin ja ripsiseerumin käyttö on erittäin helppoa ja tuloksia ripsien ja kulmakarvojen kasvatuksessa voit odottaa hyvinkin pian!