10 kiinnostavaa ihonhoidon huippubrändiä – Löydä verkkokaupan helmet!

nainen tilaa Yliopiston Apteekin verkkokaupasta kosmetiikkaa

Kaipaatko ihonhoitoosi uusia luottotuotteita? Onko haussa kosteuttava kasvovoide tai zero waste -luonnonkosmetiikkaa? Päivitä käsityksesi apteekkikosmetiikasta! Yliopiston Apteekin kosmetiikan verkkokaupasta löydät monta laadukasta ja tarkoin valittua tuotesarjaa – ja valikoima vain laajenee. Kuinka monta sarjaa näistä jo tunnet? 

Yhä useampi suuntaa kosmetiikka- ja meikkiostoksille verkkokauppaan. Yliopiston Apteekin kosmetiikkavalikoimasta suurin osa onkin saatavilla vain verkosta ja mitä helmiä kosmetiikka-nettikaupassa kimmeltääkään!

1. Etude: Hänelle, joka haluaa helliä herkkää hipiää

Etude SoonJung -ihonhoitolinja on kehitetty erityisesti herkän ihon tarpeisiin. Etude SoonJung -sarjan tuotteet eivät sisällä hajusteita, alkoholia, eteerisiä öljyjä eikä parabeeneja.

Tuotteet sisältävät monia ihoa vahvistavia ja rauhoittavia ainesosia, kuten panthenolia, rohtosammakonputkea sekä madecassosidea.

Tutustu ja kokeile:

2. Huxley: Minimalistinen ulkoasu, maksimaaliset tehot

Ahdistaako kylpyhuoneen kaapin monenkirjava purkkimeri? 

Korealainen Huxley on tunnettu tyylikkäistä ja seesteisistä pakkauksista, joita katsellessa silmä lepää. Purnukoiden sisällä piilee ihonhoitopommi: sarjan juju on viikunakaktuksen siemenistä puristettu öljy, joka on superkosteuttavaa ja sisältää runsaasti antioksidantteja.

Tutustu ja kokeile:

Pssst… Tiesitkö, että korealaisten upean hehkuvan ihon salaisuus on monivaiheisessa K-Beauty-ihonhoitorutiinissa? Sitä tunnollisesti noudattavat sanovat ihonsa olevan niin kuulas, ettei heidän tarvitse edes meikata.

3. Mr Bear Family: Hoitaa partaa – ja ihoa siinä sivussa 

Parta tuntuu ja näyttää paljon kivemmalta, kun siitä pitää huolta. 

Mr Bear Family -tuoteperheestä löydät kaiken tarvittavan alkaen parranpesusta ja päättyen viiksien vahaamiseen. Tuotteet hoitavat myös ihoa parran alla.

Tutustu ja kokeile:

  • Parran alla voi piillä iho-ongelmia, mikä aiheuttaa hilseilyä ja kutinaa. Mr Bear Family Wilderness -partaöljy kosteuttaa ja pehmentää paitsi partaa myös kasvojen ihoa. Lisäksi se vähentää ihon rasvoittumista. Plussaa öljyn riittoisuudesta.

4. L’Occitane: Luonnollista maalaisromantiikkaa

Provencen maaseutu, vastuulliset raaka-aineet, muovijätteen vähentäminen… Kiinnostaako? 

Moni tuntee L’Occitane-sarjan tuotteiden huumaavat tuoksut ja kauniit pakkaukset, mutta tiesitkö, että sarja on myös sitoutunut suojelemaan luonnon monimuotoisuutta?

Tutustu ja kokeile:

5. Vita Liberata: Itseruskettavat, joista kaikki puhuvat

Haluatko loihtia auringossa paahtunutta sävyä ihollesi turvallisesti? Vai kaipaatko jatkoaikaa auringossa päivettyneille säärille? 

Vita Liberata on viime vuosien puhutuin itseruskettavien tuotteiden sarja. Ylellisen tuntuiset ja todella suositut itseruskettavat tuotteet antavat kauniin ja tasaisen päivetyksen. Näillä tuotteilla ja laadukkaalla levityskintaalla tai vartalosiveltimellä onnistuu tumpeloinkin itseruskettavan käyttäjä loihtimaan tasaisen rusketuksen. Mikä parasta, tuotteiden luomuainesosat myös hoitavat ihoa.

Tutustu ja kokeile:

6. Olaplex: Hiukset kuin kampaajakäynnin jälkeen

Kukapa ei haluaisi jatkaa tulin juuri kampaajalta -fiilistä pidempään!

Kampaamoissa tehtävät Olaplex-käsittelyt ovat saaneet legendaarisen maineen, mutta vahvemman ja paksumman oloisen tukan saat sarjan shampoilla ja hoitotuotteilla myös kotona. Ne korjaavat, vahvistavat ja suojaavat hiuksia.

Tutustu ja kokeile:

7. Kocostar: Vekkulit naamiot piristävät arkea

Naamiot ovat nyt supersuosittuja – saahan niillä näppärästi niin kasvot, kädet kuin jalat kuntoon kotikonstein

Korealaisen Kocostarin naamiot ovat vielä pykälän verran hauskempia. Pakkaukset ovat kuin karkkikaupasta, hinnat huokeat ja tehot tapissa. Haluatko kangasnaamion kasvoille, hellyyttä huulille, silkkisen pehmeät jalat vai siloiset kädet?

Tutustu ja kokeile:

8. Luonkos: Luonnonkosmetiikkaa zero waste -idealla

Ekoilijat suosivat kotimaisen Luonkos-luonnonkosmetiikkasarjan puhdistuskakkuja. Hoitavia puhdistuskakkuja on moneen tarpeeseen: eri ihotyypeille, kasvoille ja vartalolle. Tiiviit kakut pakataan biohajoavaan kartonkiin, jolloin turhaa pakkausjätettä ei tule. Zero waste on tulevaisuuden kosmetiikkaa!

Tutustu ja kokeile:

  • Metsän vaikutuksesta vastustuskykyyn puhutaan paljon. Luonkos Infinity -öljypuhdistuskakku sisältää trendikästä metsämikrobiuutetta, joka tukee ihon mikrobikantaa. Kakku puhdistaa, poistaa meikin, tasapainottaa ja hoitaa. Sopii myös herkälle iholle ja nenälle.

9. Nuxe: Apteekkikosmetiikan ykkönen Ranskassa

Monen mielessä Nuxe on ylellinen ja ihanasti hoitava ihonhoitosarja – mutta tiesitkö, että Ranskassa se on apteekkikosmetiikan ykkösmerkki! 

Tutustu ja kokeile:

10. Payot: Satavuotias ihonhoitosarja – silti aallonharjalla

Vanhat ja perinteikkäät ihonhoitosarjat eivät ole välttämättä ollenkaan tylsiä. 

Ranskalainen Payot on yli satavuotias, mutta sen tuotteet seuraavat tiiviisti tämän päivän ihonhoidon trendejä. Niiden tuntumassa on luksusta, ja mukana on yhä enemmän luonnollisia raaka-aineita. Herkkäkin iho ilahtuu!

Tutustu ja kokeile:

  • Jos luulit, että naamiot sopivat vain päiväkäyttöön, et ehkä ole tutustunut ihastuttaviin yönaamioihinPayot My Payot Sleep & Glow -yönaamio on loistava tapa kosteuttaa ja virkistää ihoa yön aikana. Heippa ihon sameus ja tervetuloa, heleä iho!

Asiantuntijana Yliopiston Apteekin valikoimapäällikkö Minna Tuominen.