Raskausarvet ja selluliitti

Monet tavoittelevat selluliittivoiteilla tasaista ihoa etenkin ennen kesää ja uimakautta, sillä kesäpukeutuminen lyhyine helmoineen ja lahkeineen paljastaa usein ikävästi selluliitin reisissä. Useat appelsiini-ihon kanssa kamppailevat vannovat ihon kuivaharjauksen nimeen, sillä kuivaharjauksella saadaan vilkastutettua ihon verenkiertoa.

Useat luottavat selluliitin poistossa apteekin selluliittituotteisiin. Selluliitin poisto kotikonstein vaatii sääntillisyyttä ja pitkäjänteisyyttä, sillä esimerkiksi selluliitti reisissä on melko itsepintaista ja saattaa ilmaantua takaisin, vaikka olisit kerran jos saanut hoidettua selluliitin pois. Selluliittivoide ravitsee ja kosteuttaa vartalon ihoa ja pitää ihon kosteustasapainon kunnossa.

Suodata ja järjestä

Järjestä Katsotuimmat
Tuotemerkki
Ihotyyppi
Iho-ongelmat
Tuoteominaisuudet
Tuotetyyppi

5 tuotetta

Ei suodatuksia
 1. BIO-OIL IHOÖLJY 200 ML
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  BIO-OIL IHOÖLJY 200 ML
  Tarjoushinta 15,90 € Normaalihinta 26,50 €
 2. SEBAMED ANTI-STRETCH MARK CREAM 200 ML
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  SEBAMED ANTI-STRETCH MARK CREAM 200 ML
  Tarjoushinta 16,13 € Normaalihinta 21,50 €
 3. ACO BODY REPAIRING SKIN OIL 75 ML
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  ACO BODY REPAIRING SKIN OIL 75 ML
  Tarjoushinta 11,31 € Normaalihinta 14,50 €
 4. BIO-OIL IHONHOITOÖLJY (100% LUONNON AINESOSILLA) 25 ml
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  BIO-OIL IHONHOITOÖLJY (100% LUONNON AINESOSILLA) 25 ml
  Tarjoushinta 5,70 € Normaalihinta 9,50 €
 5. BIO-OIL IHOÖLJY 60 ML
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  BIO-OIL IHOÖLJY 60 ML
  Tarjoushinta 8,10 € Normaalihinta 13,50 €

5 tuotetta

Ei suodatuksia

Mitä on selluliitti?

Selluliitti on muhkuraisia rasvasoluja, joita muodostuu etenkin naisilla reisiin, pakaroihin, vatsaan sekä lantion seudulle, kun rasvakertymät pakkautuvat ihon sidekudokseen. Selluliitti ei siis ole sairaus, vaikkakin nimi juontaa juurensa latinankielisiin solutulehdukseen viittaaviin sanoihin.Haluaisitko eroon selluliitistä ennen tärkeitä juhlia ja pohdit, että miten saada selluliitti pois vaivattomimmin? Hyödynnä asiantuntijoidemme neuvot ja vinkit selluliitin hoitoon ja hanki muhkuraihoa silottavat tuotteet verkkokaupastamme ya.fi!

Selluliitin hoito

Appelsiini-ihon eli selluliitin hoito ja ihon muhkuraisuuden poistaminen ei terveydellisistä syistä ole välttämätöntä, mutta useat haluavat päästä eroon selluliitistä ja saada taisaisen ihon. Valitse sopivat selluliittivoiteet apteekin valikoimasta ihonhoidon asiantuntijoidemme avustuksella.

Raskausarvet reisissä

Häiritseekö raskausarvet reisissä? Kuivuuteen taipuvalle ja epätasaiselle iholle, sekä raskausarpiin reisissä kannattaa kokeilla ihoöljyä, joka lupaa tehdä ihosta pehmeän ja tasaisen. Sama öljy on loistava tuote myös ihon venymien, arpien sekä raskausarpien hoidossa. Monet tykkäävät käyttää ihoöljyä myös anti-age-ihonhoitotuotteena kasvoilla ja dekolteella.