Kauniina juhlaan – Hoida iho upeaksi

kauniina juhlissa

Tärkeät juhlat tulossa ja haluat näyttää erityisen hehkeältä? Aloita valmistautuminen jo kuukautta ennen juhlia, niin ehdit hoitaa ihosta tasaisen ja kauniin. Hyvin hoidetulla iholla meikki näyttää hehkeältä ja kestääkin paremmin.

Neljä viikkoa ennen juhlia

Ihon uusiutuminen kestää noin 28 päivää, joten nyt on hyvä aloittaa valmistautuminen.

Tee perusteellinen hemmotteluhoito vartalon ja kasvojen iholle. Valitse siihen rauhallinen koti-ilta, jolloin sinulla on riittävästi aikaa ja saat puunata rauhassa.

Tee perusteellinen ihohoitorutiini näin:

 1. Käy suihkussa ja kuori vartalon iho vartalokuorinnalla.
 2. Kuori kasvot, kaula ja dekoltee hellävaraisella kuorinta-aineella.
 3. Suihkun jälkeen tee kaksoisnaamio. Aloita naamiolla, joka hoitaa ihosi pulmia. Jos sinulla on esimerkiksi näppylöitä, käytä puhdistavaa naamiota. Jos taas ihosi on samean värinen tai nuupahtanut, valitse kirkastava naamio.
 4. Käytä sitten kosteuttavaa ja rauhoittavaa naamiota.
 5. Hiero iholle kosteuttava tai ihosi erityistarpeita hoitava seerumi.
 6. Levitä lopuksi kosteusvoide.

On tärkeää, että teet tämän perusteellisen ihonhoitorutiinin sarjahoitona eli kerran viikossa aina juhliisi saakka – näin saat näkyviä tuloksia. Laita puhelimeesi vaikka viikoittainen muistutus!

Kokeile:

Kolme viikkoa ennen juhlia

 • Kiinnitä erityishuomiota hiustenhoidon rutiineihisi, pohdi millaisen juhlakampauksen haluat, ja harjoittele sen tekemistä. Ehdit vielä tarvittaessa varata kampaaja-ajan, ellet ole omaan suoritukseesi tyytyväinen.
 • Varmistu, että sinulla on kaikki tarvittavat hiustarvikkeet sekä muotoilutuotteet juhlalookia varten ja tee tarvittavat lisähankinnat ajoissa.
 • Tee jälleen perusteellinen ihonhoitorutiini.

Kaksi viikkoa ennen juhlia

 • Kiinnitä viimeistään tässä vaiheessa huomiota nukkumiseen. Univaikeuksien aiheuttamia silmäpusseja ei pysty häivyttämään hetkessä.
 • Tee jälleen perusteellinen ihonhoitorutiini.

Viikko ennen juhlia

 • Jos haluat värjätä tai värjäyttää ripsesi ja kulmakarvasi, nyt on sen aika.
 • Jos haluat saada käsivarsillesi, dekolteellesi ja kasvoillesi päivetystä, niin aloita asteittain ruskettavan voiteen käyttö nyt. Käytä asteittain päivettävää voidetta joka toinen päivä aina juhlia edeltävään päivään saakka.
 • Testaa meikit ja meikkivälineet, joita aiot käyttää juhlameikkiin – etenkin jos sinulla on jokin uusi tuote. Näin sinulla on aikaa vaihtaa epäsopivat tuotteet uusiin ja testata ne uudelleen.
 • Tee jälleen perusteellinen ihonhoitorutiini.

Kokeile:

Edellisenä iltana

Kokeile:

La Roche-Posay Cicaplast Hands Barrier Recovery Cream voitelee kädet pehmeiksi.

Juhlapäivänä

Muutama tunti ennen juhlia

Juuri ennen meikkiä

 • Levitä iholle meikinalusvoide eli primer. Se tasoittaa ihon, antaa sille hehkua ja parantaa meikin levittyvyyttä sekä pysyvyyttä. Valitse tuote, joka heijastaa valoa, niin ihosi suorastaan säkenöi.
 • Sitten lempimusiikki soimaan ja juhlameikin tekoon!

Kokeile:

Isadora Under Cover Primer -meikinalusvoide heijastaa upeasti valoa.

Couverance Tolerance Mascara on herkkäsilmäisille ja piilolinssien käyttäjille sopiva tuuhentava, pidentävä ja erotteleva ripsiväri