Laitteet kivun hoitoon

Haluatko kipuihisi luonnollisen ja tehokkaan ratkaisun? TENS-laitteet ovat lääkkeetön hoitomuoto erilaisiin kipuihin selässä, hartioissa, nivelissä sekä ympäri kehoa olevissa lihaksissa. TENS-laite käyttää ihon kautta tapahtuvaa sähköistä hermostimulaatiota. TENS-teknologian kivunlievitys perustuu siihen, että TENS-laite kohdistaa hoitonsa suoraan hermoratoihin sähköisten impulssien avulla, auttaen vähentämään kipua. TENS-laite vilkastuttaa verenkiertoa ja vapauttaa elimistöön kivuntunnetta vähentäviä endorfiineja. Nykyaikaiseen kivunhoitoon kehitetyt TENS-laitteet ovat mainio vaihtoehto erilaisiin kiputiloihin. Hermostimulaation avulla ne tarjoavat kivuttoman, helppokäyttöisen ja tehokkaan tavan lievittää kipua. Valittavanasi on myös TENS-teknologiaa sekä lämpöä yhdistävä Heat TENS -laite, joka on erittäin suosittu lahjaidea!

Yliopiston Apteekista ja verkkokaupastamme ya.fi löydät laadukkaat CE-merkityt TENS-laitteet sekä tarvittavat lisävarusteet, kuten elektrodit, jotka takaavat laitteen optimaalisen toiminnan ja käyttöiän. Laita kipu kuriin tänään ja koe, kuinka TENS kivunlievittäjä voi mullistaa kivun hoidon! 

Suodata ja järjestä

Järjestä Katsotuimmat
Tuotemerkki
Tuotetyyppi

4 tuotetta

Ei suodatuksia
 1. MIGRA-TOPI MIGREENIMYSSY 1 KPL
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  MIGRA-TOPI MIGREENIMYSSY 1 KPL
  44,90 €
 2. OMRON PAIN RELIEVER E3 INTENSE 1 KPL
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  OMRON PAIN RELIEVER E3 INTENSE 1 KPL
  99,00 €
 3. OMRON HEAT TENS KIVUNLIEVITTÄJÄ 1 KPL
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  OMRON HEAT TENS KIVUNLIEVITTÄJÄ 1 KPL
  149,00 €
 4. OMRON HEAT TENS PADS VAIHTOGEELITYYNYT 4 PARIA
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous

4 tuotetta

Ei suodatuksia

Mikä on TENS-laite?

TENS on lääkkeetön ja tehokas kivunhoitokeino, jonka toiminta perustuu ihon kautta johdettaviin sähköimpulsseihin. TENS-laite lievittää hermostimulaation avulla kipua, vilkastuttaa verenkiertoa kudoksissa ja vapauttaa endorfiineja kehossa.

TENS-laite kivunhallintaan itselle tai lahjaksi 

Omron Pain reliever E3 Intense on paitsi tehokas, myös käyttäjäystävällinen TENS-laite, jonka helppokäyttöisyys on mullistanut lääkkeettömän kivunhoidon. Se on suunniteltu erityisesti niille, jotka etsivät nopeaa helpotusta kipuun arjen keskellä. Sen edistyksellinen teknologia mahdollistaa sähköimpulssien tarkan kohdentamisen, tuottaen välittömän ja pitkäkestoisen kivunlievityksen. Pienikokoinen ja näppäräkäyttöinen kivunlievittäjä kulkee huomaamattomasti mukanasi arjessa.

Omron Heat TENS kivunlievittäjä yhdistää TENS-teknologian ja lämmön ainutlaatuisella tavalla. Lämpö tunnetaan sen rentouttavista vaikutuksista, ja yhdistettynä TENS-teknologiaan se luo syvälle tunkeutuvan ja voimakkaan kivunlievityksen. Tämä yhdistelmä tekee siitä erinomaisen valinnan niille, jotka etsivät monipuolista ja kokonaisvaltaista kivunhoitoratkaisua.

Voiko TENS-laitteen laittaa niskaan?

Älä laita Omron TENS-laitteita pään, kasvojen kaulan tai niskan alueelle, sillä laite voi hankaloittaa hengittämistä tai olla haitaksi verenpaineelle ja sykkeelle.

Mihin TENS-laitetta ei saa käyttää?

TENS-laitetta ei tule käyttää, mikäli sinulla on sydämentahdistun tai jokin muu elektroninen lääketieteellinen laite. TENS-laitteen ja muun kehossa olevan elektronisen laitteen samanaikainen käyttä saattaa aiheuttaa laitteiden toimintahäiriöitä.

Onko TENS-laite turvallinen?

TENS-laite on turvallinen CE-merkitty laite, joka on tutkitusti tehokas keino kivunlievitykseen. Laitteiden turvallisuudesta kertoo myös se, että TENS-laitteita käytetään endorfiineja vapauttavien ominaisuuksiensa takia myös yleisesti synnytyskipujen lievittämiseen synnytyksen yhteydessä.

Onko TENS-laitteesta hyötyä?

Monipuolisesta TENS-laitteesta hyötyvät niin ammattiurheilijat kuin tavalliset kuntoilijat ja aktiiviliikkujat. Laitteen avulla voit tehostaa urheilusuoritusta ja tehdä treenauksesta ja palautumisesta entistä miellyttävämpää. TENS on myös todella suosittu lahjaidea!