Sinkkiasetaatit

Sinkkiasetaatti on sinkin kemiallinen suolamuoto, josta sinkki-ionit vapautuvat helposti suun ja nielun limakalvoille muodostaen suojan flunssaviruksilta. Virukset eivät pääse lisääntymään nielussa, kun sinkkiasetaatti sitoo niitä. CE-merkitty sinkkiasetaatti voi lyhentää flunssan kestoa, kun sen käyttö aloitetaan flunssan alkuvaiheessa.

CE-merkitty sinkkiasetaatti flunssan hoidossa: aloita CE-merkityn sinkkiasetaatti -valmisteen käyttö mahdollisimman pian, mielellään 24 tunnin kuluessa flunssaoireiden alkamisesta, jotta sinkkiasetaatin paras teho saavutetaan.

Normaali päivittäinen sinkin 10 milligramman saantisuositus ei ole riittävä annos flunssan torjunnassa, vaan CE-merkittyä sinkkiasetaattia tulee ottaa kuuriluonteisesti suurina annoksina. Flunssan ensioireisiin CE-merkittyä sinkkiasetaattia tulisi ottaa 2 tunnin välein, jolloin sinkkiasetaatti vuorokausiannos on 80-100 mg sinkkiä. Sinkkiasetaattikuurin kesto tulisi olla vähintään 3 vuorokautta ja enintään 1 viikko ja tällainen hetkellinen saantisuositusta suurempi sinkkimäärä ei haittaa.

Valittavanasi on sinkkiasetaatti imeskelytabletti, joko sitruuna-lakritsin, mustaherukan tai veriappelsiinin makuisena. Tutustu valitsemasi tuotteen käyttö- ja annosteluohjeeseen huolella, jotta saat avun CE-merkitystä sinkkiasetaatista flunssaan.

Suodata ja järjestä

Järjestä Katsotuimmat
Tuotemerkki
Tuoteominaisuudet
Tuotetyyppi

3 tuotetta

Ei suodatuksia
  1. Posivil Fluzink imeskelytabletti | Flunssa
    Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  2. POSIVIL FLUZINK SITRUUNA-LAKRITSI IMESKELYTABL 40 KPL
    Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  3. POSIVIL FLUZINK VERIAPPELSIINI IMESKELYTABL 40 KPL
    Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous

3 tuotetta

Ei suodatuksia