Normaali- ja sekaiho

Löydä seerumi sekaiholle verkkokauppamme ya.fi laajasta valikoimasta, joka tarjoaa erinomaisia tuotteita niin normaalille kuin sekaiholle. Seerumit ovat tehokkaita ihonhoitotuotteita, jotka tuovat avun sekaihon haasteisiin hoitaen esimerkiksi epätasaisuutta, pintakuivuutta ja epäpuhtauksia.

Valitse kosteuttava seerumi sekaiholle, kun haluat tasapainottaa ihon kosteustasoa ja tehdä siitä sileämmän ja pehmeämmän tuntuisen. Laadukkaat sekaihon hoitotuotteemme sisältävät huolella valittuja raaka-aineita, ja ne vastaavat sekaihon tarpeisiin antaen pitkäkestoisia tuloksia. Erityisesti seerumi akneiholle tarjoaa tehokasta apua niille, jotka kamppailevat aknen ja muiden iho-ongelmien kanssa. Akneihon seerumi tasapainottaa epäpuhdasta ihoa ja supistaa ihohuokosia sekä häivyttää aknearpien näkymistä.

Kaipaako pintakuiva sekaihosi tuotetta, joka auttaisi erityisesti pintakuivuuteen? Löydä asiantuntijoidemme avulla sopiva seerumi pintakuivalle sekaiholle. Valitse pintakuivalle sekaiholle seerumi, joka on suunniteltu erityisesti kosteuttamaan ja ravitsemaan ihoa sen syvemmissä kerroksissa, vähentäen kuivuuden tuntua ja palauttaen ihon hehkun. Käänny asiantuntijoidemme puoleen verkon chatissa ja löydä paras seerumi sekaiholle, joka on kehitetty yhteistyössä ihonhoitoasiantuntijoiden kanssa. Tuotteemme tarjoavat erinomaisia tuloksia sekaihon hoitoon, parantaen niin ihon yleistä kuntoa kuin ulkonäköäkin.

Kun tarvitset luotettavaa ja tehokasta ihonhoitotuotetta, verkkokauppamme ya.fi tarjoaa ihonhoidon asiantuntijoiden vinkit sekä kattavat tuotevaihtoehdot. Tilaa nyt sekaihon seerumi ja koe ero ihollasi!

Suodata ja järjestä

Järjestä Katsotuimmat
Tuotemerkki
Ihotyyppi
Iho-ongelmat
Tuoteominaisuudet
Tuotetyyppi

3 tuotetta

Ei suodatuksia
 1. LA ROCHE-POSAY EFFACLAR ULTRA CONCENTRATED SERUM 30 ML
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
 2. LA ROCHE-POSAY TOLERIANE DERMALLERGO SERUM 20 ML
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
 3. AVENE CLEANANCE SERUM 30 ML
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  AVENE CLEANANCE SERUM 30 ML
  37,90 €

3 tuotetta

Ei suodatuksia