Kehonhuolto ja venyttely

Monipuoliset välineet harjoitteluun ja palautumiseen ya.fi -verkkokaupasta! Turvallinen harjoittelu ja tehokas palautuminen ovat avainasemassa kehonhuollossa ja venyttelyssä. Yliopiston Apteekin verkkokauppa ya.fi tarjoaa monipuolisesti erilaisia kehonhuoltoon ja venyttelyyn tarkoitettuja laitteita ja apuvälineitä, kuten korkealaatuiset Fysioline-brändin kuntoilutuotteet, jotka tukevat omatoimista harjoittelua, hierontaa, rentoutumista sekä palautumista. Tutustu valikoimaamme ja löydä juuri sinulle sopivat kehonhuollon ja venyttelyn välineet, kuten vastuskuminauhat eli jumppakuminauhat sekä foam rollerit eli putkirullat. Tilaa netistä myös harjoittelua tehostavat kuntoilutuotteet, kuten joogatiili, pilatesrulla sekä venyttelykaari ja selkäkaari. Yliopiston Apteekista myös laadukkaat urheilutuet, kinesioteipit ja urheiluteipit, jotka tukevat harjoittelua, ehkäisevät loukkaantumisia ja nopeuttavat kuntoutumista. Tutustu myös Suunto-urheilukelloihin ja seuraa kehittymistäsi laadukkaan urheilukellon avulla! Huolehdi kehostasi kokonaisvaltaisesti ja saavuta tavoitteesi harjoittelussa ja palautumisessa. 

Suodata ja järjestä

Järjestä Katsotuimmat
Tuotemerkki
Tuotetyyppi

9 tuotetta

Ei suodatuksia
 1. FYSIOLINE BACK RELAX SELKÄKAARI 1 kpl
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  FYSIOLINE BACK RELAX SELKÄKAARI 1 kpl
  39,90 €
 2. THERABAND 1,5 M 1 kpl BLUE MEDIUM
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  THERABAND 1,5 M 1 kpl BLUE MEDIUM
  7,90 €
 3. THERABAND 1,5 M 1 kpl RED LIGHT
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  THERABAND 1,5 M 1 kpl RED LIGHT
  6,40 €
 4. THERABAND 1,5 M 1 kpl GREEN LIGHT MEDIUM
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  THERABAND 1,5 M 1 kpl GREEN LIGHT MEDIUM
  6,90 €
 5. FYSIOLINE YOGA BRICK JOOGATIILI 1 kpl
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  FYSIOLINE YOGA BRICK JOOGATIILI 1 kpl
  13,90 €
 6. FYSIOLINE STRETCH ARC VENYTTELYKAARI 1 KPL
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  FYSIOLINE STRETCH ARC VENYTTELYKAARI 1 KPL
  42,90 €
 7. THERABAND 1,5 M 1 kpl BLACK HEAVY
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  THERABAND 1,5 M 1 kpl BLACK HEAVY
  8,90 €
 8. THERABAND 1,5 M 1 kpl YELLOW EXTRA LIGHT
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  THERABAND 1,5 M 1 kpl YELLOW EXTRA LIGHT
  5,90 €
 9. WRANGE ROLLER HIERONTARULLA
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  WRANGE ROLLER HIERONTARULLA
  39,90 €

9 tuotetta

Ei suodatuksia

Kuntoiluvälineet kehonhuoltoon ja venyttelyyn

Venyttelykaari haastaa ja helpottaa liikettä harjoituksissa

Ya.fi -verkkokaupan valikoimasta löydät Fysioline venyttelykaaren, joka on erinomainen apuväline kehon monipuoliseen liikkuvuuden, tasapainon ja lihasvoiman kehittämiseen. Tämä monikäyttöinen väline mahdollistaa erilaisten harjoitusten suorittamisen ja tarjoaa haastetta tai helpotusta liikkeisiin tarpeen mukaan. Venyttelykaari on erityisen hyödyllinen kehon liikkuvuuden parantamiseen.

Kevyt ja säädettävä selkäkaari edesauttaa selän liikkuvuutta

Selkäkaari, jota tunnetaan myös nimellä selänvenytyskaari on mainio kuntoilulaite selän rentoutukseen ja selkäkivun hoitoon. Selkäkaari on mainio apuväline selän lihasten venyttämiseen ja rentouttamiseen. Se auttaa avaamaan istumatyöstä johtuvia lihasjumeja selässä ja notkistamaan selkärangan ympärillä olevia lihaksia.

Pilatesrulla, putkirulla ja joogatiili sekä muut jooga- ja pilatesvälineet

Kuntoilijoiden rolleri eli putkirulla tunnetaan myös nimillä pilatesrulla tai foam roller. Esimerkkinä pilatesvälineistä löydät ya.fi -verkkokaupan valikoimassta Wrange Roller putkirullan, joka on erinomainen väline sekä rentoutumiseen että kehon syvien lihasten harjoitteluun. Wrange Roller -putkirullan avulla voit hieroa lihaksia, parantaa liikkuvuutta ja verenkiertoa. Pilatesrulla on erityisen hyödyllinen kehonhuoltoon ja palautumiseen sekä toki myös pilatesvälineeksi. Joogavälineistä puolestaan joogatiili on monipuolinen apuväline, joka mahdollistaa syvempien ja haastavampien venytysten sekä asanoiden suorittamisen joogaharjoituksissa. Joogatiilen tai useampien joogatiilien avulla voit tukea kehoa erilaisissa asennoissa ja syventää venytyksiä joogaharjoituksissa.

Jumppakuminauhat eli vastuskuminauhat voimaharjoitteluun ja liikkuvuuden lisäämiseen

Jumppakuminauha ja vastuskuminauha ovat erinomaisia työkaluja voimaharjoitteluun ja liikkuvuuden lisäämiseen. Näitä joustavia nauhoja voi käyttää monipuolisesti erilaisten harjoitusten tukemiseen ja lihasvoiman kehittämiseen eri kehon osissa. Jumppakuminauhan ja vastuskuminauhan käyttötarkoituksia löytyy arjessa valtavasti, joten jumppakuminauha onkin oikea matalan kynnyksen kuntoilulaite, johon tarttuminen sujuu vaivatta pienimmälläkin tauolla tai jumppahetkessä tai venyttelytuokiossa.