Geishakuulat ja emätinkuulat

Geishakuulat eli niin sanotut emätinkuulat, ovat lantionpohjatreeniin suunniteltuja intiimialueen apuvälineitä, joiden avulla harjoitat lantionpohjan lihaksiasi huomaamattomasti arjen eri tilanteissa. Geishakuulat ovat erikokoisia ja -painoisia, pyöreähköjä treenikuulia, jotka asetetaan emättimeen lantionpohjalihasten vahvistamiseksi. Emätinkuulat sopivat jopa päivittäiseen emättimen lihasten harjoittamiseen ja vahvistamiseen. Monet geishakuulat on suunniteltu siten, että niitä voidaan käyttää päivittäisten askareiden aikana, kuten kävellessä tai treenatessa.

Yksi geishakuulien tärkeimmistä eduista on niiden kyky parantaa lantionpohjan lihasten voimaa ja joustavuutta. Vahvat lantionpohjan lihakset voivat auttaa ehkäisemään virtsankarkailua ja parantamaan orgasmin intensiteettiä. Säännöllinen harjoittelu geishakuulien avulla voi myös auttaa synnytyksen jälkeisessä palautumisessa. Ya.fi -verkkokaupan valikoimasta löydät aloittelijan kevyet geishakuulat, harjaantuneen painavat, mutta pienikokoiset geishakuulat sekä sopivat geishakuulat synnytyksen jälkeen.

Edistämällä geishakuulilla lantionpohjan lihasten kunto edistät samalla ja seksuaalista hyvinvointia, sillä geishakuulat voivat myös tuoda lisää nautintoa seksuaaliseen kanssakäymiseen. Tiesitkö, että geishakuulia voidaan käyttää esileikin aikana tai jopa pidempään, jolloin ne stimuloivat emättimen herkkiä alueita? Emätinkuulien käyttäjä voi kokea lisääntynyttä tuntoherkkyyttä ja intensiivisempiä orgasmeja. Tilaa geishakuulat ja liukuvoiteet sekä muut seksielämää piristävät tuotteet netistä huomaamattomasti apteekkituotteiden kanssa samassa tilauksessa!

Suodata ja järjestä

Järjestä Katsotuimmat
Tuotemerkki
Tuotetyyppi

2 tuotetta

Ei suodatuksia
 1. RFSU VAGINAL TRAINER SET GEISHAKUULAT 3 kpl
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  RFSU VAGINAL TRAINER SET GEISHAKUULAT 3 kpl
  37,90 €
 2. BELLADOT BRITT DUO BALLS LANTIONPOHJAKUULAT
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  BELLADOT BRITT DUO BALLS LANTIONPOHJAKUULAT
  27,90 €

2 tuotetta

Ei suodatuksia