Wolt-pikatoimitus

Wolt toimittaa apteekkituotteet kotiisi.

Wolttaa apteekkituotteet sinne missä sinäkin

Akuutti päänsärky, lapsi sairaana, laastarit loppu? Wolt-pikatoimitus on ratkaisu nopeaan avuntarpeeseen ja voit woltata verkkokaupastamme niin itsehoitolääkkeet, reseptilääkkeet kuin kauneuden ja hyvinvoinnin tuotteetkin. Tilaa apteekkituotteet nopeasti kotiisi, työpaikallesi tai vaikkapa uimarannalle. 

*Wolt-pikatoimitus on toistaiseksi saatavilla seuraavissa kaupungeissa: Espoo, Helsinki, Joensuu, Oulu, Tampere, Turku

Miten Wolt toimii?

1. Tilaa haluamasi tuotteet 1. Tilaa haluamasi tuotteet

Tilaa haluamasi tuotteet verkkokaupasta ya.fi.

2. Valitse toimitustavaksi Wolt-pikatoimitus 2. Valitse toimitustavaksi Wolt-pikatoimitus

Valitse tilauksellesi toimitustavaksi Wolt-pikatoimitus*.

3. Seuraa tilaustasi 3. Seuraa tilaustasi

Seuraa tilaustasi sähköpostiisi saapuvan seurantalinkin kautta.

Reseptilääkkeet Woltilla

Reseptilääkkeet Woltilla

Voit tilata verkkokaupastamme ya.fi myös reseptilääkkeet ja Wolt toimittaa ne nopeasti ja kätevästi perille haluamaasi osoitteeseen.

Lue lisää reseptilääkkeiden tilaamisesta

Itsehoitolääkkeet Woltilla

Itsehoitolääkkeet Woltilla

Kun akuutti päänsärky tai kurkkukipu iskee, saat avun nopeasti poistumatta kotoa. Voit tilata verkkokaupastamme ya.fi itsehoitolääkkeet haluamaasi osoitteeseen.

Hyvinvointituotteet Woltilla

Hyvinvointituotteet Woltilla

Kun aurinkorasva loppuu kesken rantareissun tai leikkipuistossa tulee haava, toimittaa Wolt avun nopeasti perille. Kauneuden ja hyvinvoinnin tuotteet saat kätevästi Woltilla.

Usein kysyttyä Woltista

Tilaaminen ja tilauksen seuranta

Mistä löydän seurantalinkin Wolt-tilaukselleni?

Kun tilauksesi on valmis kuljetettavaksi, saat sähköpostiisi Tilauksesi on käsitelty -otsikolla varustetun vahvistuksen. Tilauksesi seurantalinkki löytyy tästä sähköpostista.

Voinko tilata reseptilääkkeitä Woltilla?

Kyllä voit. Voit tilata reseptilääkkeitä Woltilla, kun sinulla on sähköinen resepti ja tuote on Wolt-paikkakunnan apteekista heti saatavilla. 

Voinko tilata mitä vain apteekkituotteita Woltilla?

Voit tilata Woltilla niin reseptilääkkeet, itsehoitolääkkeet kuin lääkkeettömätkin apteekkituotteet, kunhan tilauksellasi oleva tuote on Wolt-tilaustasi käsittelevässä apteekissa heti saatavilla.

Huomioithan, ettei tiettyjä tuotteita, kuten kliinisiä ravintovalmisteita, voi tilata Woltilla niiden suuren koon tai painon vuoksi.

Lisäksi verkkokaupastamme tilattaviin tuotteisiin liittyy joitain rajoituksia, minkä vuoksi kaikkia tuotteita ei voi verkkokaupasta tilata. Esimerkiksi eläinlääkkeillä on vain paperireseptit, eikä niitä voi sen vuoksi tilata verkkokaupasta. Lisäksi kylmässä säilytettäviä lääkkeitä voidaan verkkokaupasta toimittaa vain huoneenlämmössä säilyvän annoksen verran. Keskushermostoon vaikuttavista lääkkeistä voidaan verkkokaupasta toimittaa vain pienin pakkauskoko.

Miten pitkä on Wolt-pikatoimituksen toimitusaika?

Wolt-pikatoimituksen toimitusaika haluamaasi osoitteeseen on n. 75-90 minuuttia.

Miten paljon Wolt-pikatoimitus maksaa?

Wolt-pikatoimituksen hinta verkkokaupassamme on 8,95 €.

Tilauksen vastaanottaminen

Tarvitsenko henkilöllisyystodistusta pakettia vastaanottaessa?

Kyllä tarvitset. Tilauksen luovutuksen yhteydessä Wolt-lähetti tarkistaa, että asiakkaan henkilöllisyystodistus ja tilauksessa oleva nimi vastaavat toisiaan.

Voiko Wolt-tilauksen jättää ovelle?

Apteekista toimitettavaa Wolt-pikatoimitusta ei saa koskaan jättää oven taakse vaan se tulee aina luovuttaa asiakkaalle henkilökohtaisesti. Tilauksen luovutuksen yhteydessä Wolt-lähetti tarkistaa, että asiakkaan henkilöllisyystodistus ja tilauksessa oleva nimi vastaavat toisiaan.

Mitä tapahtuu, jos en olekaan kotona kun tilaukseni saapuu?

Mikäli et ole kotona Wolt-tilauksesi saapuessa, palautuu tilauksesi takaisin siihen apteekkiin, josta tilaus on toimitettu. Näin tapahtuessa sinun tulee itse noutaa tilaus apteekistamme. Löydät tilauksen vastaanottaneen apteekin tiedot tilausvahvistuksestasi. Huomioithan, että palautunutta tilausta ei voida toimittaa enää uudelleen Woltilla, eikä toimitusmaksua myöskään palauteta. 

Wolt-pikatoimituksen saatavuusalue

Missä kaupungeissa Wolt toimii?

Wolt-pikatoimitus on toistaiseksi käytössä Espoossa, Helsingissä, Oulussa, Turussa, Tampereella ja Joensuussa. Voit tarkistaa verkkokauppamme kassalla postinumeron perusteella, onko Wolt-pikatoimitus valittavissa asuinalueellasi.

Mihin asti Wolt kuljettaa?

Wolt kuljettaa tilauksia 7,5 km päähän apteekeistamme. Wolt-pikatoimitus on toistaiseksi käytössä Espoossa, Helsingissä (Yliopiston Apteekki, Töölö), Oulussa, Turussa, Tampereella ja Joensuussa. Voit tarkistaa verkkokauppamme kassalla postinumeron perusteella, onko Wolt-pikatoimitus valittavissa asuinalueellasi.

Asun Wolt-kaupungissa, mutta Wolt-pikatoimitus ei näy toimitustapavaihtoehdoissa, miksi?

Wolt toimittaa tilauksia 7,5 km linnuntietä apteekistamme. Voi siis olla, että osoite, johon yrität tilata on kauempana. Voit tarkistaa verkkokauppamme kassalla postinumeron perusteella, onko Wolt-pikatoimitus valittavissa asuinalueellasi.

Wolt-sovellus

Miksi tilaukseni ei näy Wolt-sovelluksessani?

Verkkokauppamme ya.fi ei ole missään yhteydessä Wolt-sovellukseen, eikä näin ollen tunnista verkkokauppamme käyttäjää Wolt-sovelluksen käyttäjäksi. Tämän vuoksi myöskään Yliopiston Apteekin verkkokaupasta tekemäsi tilaus ei näy Wolt-sovelluksessasi, eikä tilauksen toimitusta voi seurata sitä kautta.

Miksi en löydä Yliopiston Apteekkia Wolt-sovelluksestani?

Yliopiston Apteekkia ei tosiaan löydy Wolt-sovelluksesta, mutta voit valita toimitustavaksi Woltin, kun tilaat tuotteet verkkokaupastamme ya.fi.