Palautukset

Tuotteen palauttaminen

Verkkokaupasta ostettuja tuotteita voi tarvittaessa palauttaa 14 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Lääkkeillä ei ole palautusoikeutta.

Palautettavan tuotteen on oltava avaamaton, käyttämätön ja alkuperäispakkauksessaan. Sinetöidyillä hygienia- ja terveystuotteilla, joiden sinetti on avattu, ei ole palautusoikeutta.

Paketin mukana tullut palautuslomake on täytettävä huolellisesti ja palautettava tuotteiden mukana Yliopiston Apteekkiin.

Voit myös tulostaa sen tästä:

Voit palauttaa tuotteen maksuttomasti Yliopiston Apteekin toimipisteeseen tai Postin toimipisteeseen. Palautusosoite ja -tunnus löytyvät tilauksen mukana tulevasta palautuslomakkeesta. Pyydä Postista kuitti lähetetystä tuotteesta ja säilytä se vähintään kolme kuukautta. Kuitti on tosite tuotteen palauttamisesta.

Tilauksen hyvitys suoritetaan Klarnan kautta. Hyvitys koskee vain palautettavia tuotteita, ei toimitusmaksuja. HUOM! Noutamatta jätetty tilaus ei ole tuotepalautus.

Mikäli saamasi tuote on viallinen tai virheellinen, palauta tuote palautusohjeen mukaan. Kirjaa palautuslomakkeeseen mikä vika/virhe tuotteessa on. Jos olet saanut lähetyksessä väärän tuotteen (Yliopiston Apteekin toimitusvirhe), liitä myös sen palautukseen palautuslomake. Molemmissa tapauksissa kerro palautuslomakkeessa, haluatko itsellesi uuden tuotteen tilalle vai rahojen palautuksen.