Tuotearvostelut

Tuotteiden arvostelu on helppoa!

Yliopiston Apteekin verkkokaupan tuotearvostelutoiminnolla voit antaa tähtiä suosikkituotteillesi ja kirjoittaa arvioita, jotka näkyvät tuotetietojen yhteydessä sivuillamme (arviointi ei koske lääkkeitä). Tuotearvioisi on meille tärkeä ja se auttaa meitä parantamaan sekä kehittämään tuotevalikoimaamme.

Kirjoita tuotearvostelu verkkokaupassa suosikkituotteellesi ja kerro, mitkä ominaisuudet tekevät kyseisestä tuotteesta ylivertaisen. Kertomalla omia kokemuksiasi tuotteistamme autat myös muita löytämään sopivan tuotteen!

 Näin arvioit tuotteita:

1. Valitse mieleisesi tuote ja klikkaa tuotekortilla Arvioi tuote -painiketta. 

2. Valitse tähtien määrä ja kirjoita arviosi tuotteesta. 

3. Täytä yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arviosi.

4. Arvio julkaistaan heti, kun ylläpito on käsitellyt sen.

Verkkopalvelussa julkaistuja arvioita voidaan käyttää Yliopiston Apteekin markkinoinnissa. Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla ja aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita. Tuotearvio julkaistaan sivustolla, kun se on käsitelty ja hyväksytty. 

Suosittuja tuotteita verkkokaupassamme: