Verkkoapteekki

Tervetuloa asioimaan Yliopiston Apteekin uudistuneeseen verkkoapteekkiin

Olemme täällä sinua varten vuoden jokaisena päivänä ja verkossa pääset apteekkiin kellon ympäri. Verkkoapteekistamme löydät laajan valikoiman tuotteita terveyteen, hyvinvointiin sekä kauneuteen ja voit tilata myös reseptilääkkeet netistä. Asiantuntijamme ovat apunasi chatissa klo 7-24 ja puhelinpalvelussa ympäri vuorokauden. Verkkoapteekistamme voit tilata tuotteet helposti kotiovelle tai pikanoudolla lähimpään Yliopiston Apteekkiin jopa tunnissa.

Tekemällä ostoksesi meillä teet samalla hyvää koko yhteiskunnalle, koska tuottomme käytetään vuosittain koulutukseen ja tutkimukseen.

Tiedote 14.3. - Luo uusi salasana

Jos olet kirjautumassa ensimmäistä kertaa 12.3.2021 jälkeen, kirjauduthan sisään pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella ja luot itsellesi uuden salasanan.

Omat tietosi, Uniikki-bonuksesi ja ostotietosi säilyvät ennallaan Oma Uniikissa.

Tunnistaudu ja luo uusi salasana

Pikanouto jopa tunnissa
Tilaa verkosta ja nouda apteekista

Nopea toimitus
Kaikkialle Suomeen 1-5 arkipäivässä

Kulutonta maksuaikaa 14 vrk
Osta nyt ja maksa myöhemmin

Bonusta jopa 8 %
Uniikki-asiakkaana saat aina parhaat rahanarvoiset edut

Reseptilääkkeet netistä

Voit tilata reseptilääkkeet netistä, kun olet rekisteröitynyt verkkokauppaamme ja sinulla on voimassa oleva sähköinen resepti. Toimituksen saat valitsemaasi noutopisteeseen tai suoraan kotiin. 

Tutustu

Parasta palvelua 24/7

Asiantuntijamme palvelevat chatissa joka päivä 7-24 ja puhelimitse olemme tavoitettavissa 24 h vuorokaudessa. Myös apteekkimme palvelevat laajoilla aukioloilla.

Tutustu asiakaspalveluumme
Katso yhteystiedot

Suomen laajin valikoima

Verkkokauppamme valikoimasta löydät yli 16 000 tuotetta terveyteen, hyvinvointiin ja kauneuteen. Toimitamme kaikkialle Suomeen 1-5 arkipäivässä - myös suoraan kotiovelle.

Tutustu tuotemerkkeihin

Valikoimastamme löydät myös nämä huippumerkit