Kokeile ja ihastu – tässä viisi YA-sarjan hittituotetta

Kokeile ja ihastu – tässä viisi YA-sarjan hittituotetta

Laatu, edullisuus ja kotimaisuus. Nämä ominaisuudet ovat nostaneet oman YA-sarjamme tuotteet asiakkaiden suosioon. Tuotepäällikkömme Hertta Hurme paljastaa sarjan viisi bestselleriä ja kertoo, miksi niihin kannattaa tutustua.

1. YA:n maitohappobakteeri

”Suomessa kehitetty ja valmistettu YA maitohappobakteeri + S.boulardii on monipuolinen maitohappobakteerivalmiste. Sen neljä maitohappobakteerikantaa ja S. boulardii ovat paljon tutkittuja sekä hyvin mahahappojen vaikutuksilta suojattuja.

Ravintolisä sopii monelle, sillä se on laktoositon, gluteeniton, soijaton, inuliiniton ja vegaaninen eikä se sisällä FODMAP-yhdisteitä.”

2. Jokanaisen silmänympärysvoide

”Ecocert-sertifioitu, Helsingissä valmistettu YA naturae silmänympärysvoide mustaselja on YA naturae -luonnonkosmetiikkasarjan bestselleri. Se hoitaa silmänympärysihoa kokonaisvaltaisesti ja sopii paitsi ensimmäiseksi silmänympärysvoiteeksi myös aikuisen naisen hoitotuotteeksi.

Voide on todella tehokas mutta hellävarainen. Hajusteeton ja vegaaninen voide sopii herkkäihoisille. Se laskee silmänympärysten turvotusta ja kirkastaa tummuutta mustaseljauutteen voimalla.

Voiteen ruusunmarja- ja mustaherukansiemenöljyjen omega-rasvahapot sekä koivunmahlauute kosteuttavat ihoa ja edistävät sen uusiutumista.”

3. Flunssakauden täsmäase

”Imeskeltävä, piparmintun ja appelsiininmakuinen YA sinkkiasetaatti piparminttu-appelsiini on omiaan lyhentämään flunssan oireita. Imeskelytabletti vapauttaa sinkkiä nieluun ja todennäköisesti estää virusten lisääntymistä.

Valmisteen käytön aloittaminen mahdollisimman pian, mieluiten vuorokauden sisällä flunssan ensioireista, auttaa lyhentämään flunssan kestoa ja helpottamaan oireita. Valmiste on tarkoitettu käytettäväksi enintään viiden päivän kuurina. Tuote on laktoositon, gluteeniton, hiivaton, soijaton ja sopii myös vegaaneille.”

4. Päivittäinen vitamiinitujaus

”Päivittäiseen käyttöön sopiva, kirpeän raikas YA C-vitamiini + sinkki karpalo poretabletti on porejuoma, joka on tarkoitettu vastustuskyvyn tukemiseen. Karpalon ja mustaherukan makuinen poretabletti sisältää hyvänmakuista aitoa karpalojauhetta sekä immuunijärjestelmän normaalia toimintaa edistäviä C-vitamiinia ja sinkkiä.

Laktoositon, gluteeniton ja vegaaninen porejuoma toimii joka-aamuisena piristävänä juomana ja tukee vastustuskykyä.”

5. Samettia kasvoille

”Kaikille ihotyypeille sopiva YA naturae puhdistava kasvonaamio on kuivan ja samean ihon pelastaja. Kasvonaamion sisältämä bentoniittisavi syväpuhdistaa ja koivumahla sekä kaurauute rauhoittavat ja auttavat ihoa uudistumaan. Naamion jäljiltä kasvot ovat ravitun tuntuiset ja ihohuokoset supistuneet.

Toisin kuin muut savipohjaiset naamiot, tämä tuote ei kuivu kasvoille, vaan säilyy voidepohjansa ansiosta pehmeän ja miellyttävänä pesuun asti.”