Outlet

Verkon Outlet:
kosmetiikan ja hyvinvoinnin löytöjä huippuedullisesti.

Outlet-valikoiman tuotteita on rajoitetut erät, ja alennukset ovat voimassa vain verkossa niin kauan kuin tuotteita riittää. Nyt on viimeiset hetket hankkia valikoimasta poistuvia tai uudistuvia suosikkituotteita itsellesi vielä superedullisesti! Olethan nopea, sillä tuotteita on rajoitettu erä. Tervetuloa tekemään ihania Outlet-löytöjä!

Suodata ja järjestä

Järjestä Katsotuimmat
Tuotemerkki
Ihotyyppi
Iho-ongelmat
Suojakerroin
Tuoteominaisuudet
Tuotetyyppi

5 tuotetta

Ei suodatuksia
 1. DEEP BLUE COVID-19 VASTA-AINETESTI 1 kpl
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  DEEP BLUE COVID-19 VASTA-AINETESTI 1 kpl
  Tarjoushinta 6,93 € Normaalihinta 9,90 €
 2. NUXE BIO ORGANIC RICE OIL EXTRACT ULTIMATE NIGHT RECOVERY OIL 30 ml
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  NUXE BIO ORGANIC RICE OIL EXTRACT ULTIMATE NIGHT RECOVERY OIL 30 ml
  Tarjoushinta 35,18 € Normaalihinta 46,90 €
 3. MEDANTA ANTIMIKROBINEN SPORT KASVOMASKI VAALEANHARMAA 1 KPL
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  MEDANTA ANTIMIKROBINEN SPORT KASVOMASKI VAALEANHARMAA 1 KPL
  Tarjoushinta 7,35 € Normaalihinta 10,50 €
 4. BIOSOLIS SUN MILK SPORT SPF50+ FACE AND BODY 75 ML
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  BIOSOLIS SUN MILK SPORT SPF50+ FACE AND BODY 75 ML
  Tarjoushinta 18,68 € Normaalihinta 24,90 €
 5. BIOTEEKIN BALANTICPRO COMP BONUS KAPS 80+15 KPL
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  BIOTEEKIN BALANTICPRO COMP BONUS KAPS 80+15 KPL
  Tarjoushinta 20,93 € Normaalihinta 27,90 €
  Loppu

5 tuotetta

Ei suodatuksia

Verkon Outletissa sinulla on mahtava tilaisuus tehdä todellisia löytöjä jopa 50 % alennuksella. Outletin huippuetuja hyödyntämällä säästät selvää rahaa ja sinulla on viimeinen mahdollisuus hankkia valikoimamme alennettuja tuotteita. Olethan nopea, sillä Outlet-tuotteita on rajoitettu erä, joten pidäthän kiirettä, ennen kuin tuotteet loppuvat! Verkon Outletista löydät kattavasti kauneuden ja hyvinvoinnin tuotteita erittäin edullisesti, -30 % jopa -50 % alennuksin! Outletia rikastetaan säännöllisesti, joten tarkistathan vaihtuvan valikoimamme ja teet huippulöytöjä -30 % ja -50 % alennuksin!

Kaikki myymämme tuotteet ovat täysi käyttökelpoisia ja niiden ominaisuudet ovat uudenveroiset. Tuotteiden myyminen outletissa voi johtua esimerkiksi siitä, että tuote on poistumassa ya.fi verkkokaupan valikoimasta, tuotteen pakkaus on uudistunut, tuotteen päiväys on lähestymässä tai tuote on kuulunut edellisen sesongin valikoimaan tai kyseessä on muuten vain erikoiserä tuotetta. Tuotteen päiväyksen lähestymisestä ilmoitamme kuitenkin aina tuotteen tuoteteksteissä, joten tuotteen käyttöaika on tiedossa jo tuotetta hankkiessa ja sen ehtii normaaleiden käyttötottumusten mukaisesti oikein hyvin vielä käyttämään.

Outletista löydät valikoimastamme poistuvia tuotteista sekä poistoeriä pikkurahalla! Tuotteita on rajoitetusti eikä niitä tule lisää, joten toimithan nopeasti! Tarkistathan Outletin valikoiman säännöllisesti myös vaihtuvien erikoiserien varalta, niiden joukosta saatat tehdä yllättäviä ja rahanarvoisia huippulöytöjä tarvitsemistasi kauneuden ja hyvinvoinnin tuotteista, kuten vitamiineista, ravintolisistä, kosmetiikka- ja hiustenhoitotuotteista, aurinkosuojatuotteista sekä luonnonkosmetiikkatuotteista. Outlet on myös erinomainen tapa hamstrata vielä viimeisen kerran suosikkituotetta itsellesi, ennen kuin se poistuu markkinoilta tai limited edition -sesonkierä loppuu kokonaan! Outlet-hinnat ja -valikoima ovat voimassa vain ya.fi verkkokaupassa.