Kofeiinivalmisteet

Kaipaatko piristystä hetkelliseen väsymykseen? Mikäli kahvikuppi ei ole käden ulottuvilla, ravintolisänä myytävä kofeiinitabletti saattaa olla oiva apu hetkelliseen väsymykseen, sillä kofeiinitabletista saat kofeiinia saman määrän kuin kupillisesta kahvia. Voit pitää kofeiinitabletteja aina mukanasi ja saada niistä avun hetkelliseen väsymykseen missä ja milloin vain! Kofeiinitabletti on vaihtoehto kahvikupille aina silloin, kun kahvin saanti on haastavaa!

Suodata ja järjestä

Järjestä Katsotuimmat
Tuotemerkki
Tuoteominaisuudet
Tuotetyyppi

1 tuote

Ei suodatuksia
  1. YA KOFEIINITABLETTI 100 MG TABL 100 KPL
    Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
    YA KOFEIINITABLETTI 100 MG TABL 100 KPL
    5,90 €

1 tuote

Ei suodatuksia

Mistä saa kofeiinitabletteja?

Yliopiston Apteekista sekä ya.fi -verkkokaupasta saat kofeiinitabletteja. Yliopiston Apteekin oman YA-tuotesarjan kofeiinitabletit sisältävät 100 milligrammaa kofeiinia eli suunnilleen saman määrän, kuin pieni kupillinen kahvia. Tämä ravintolisänä myytävä piristävä kofeiinivalmiste on tarkoitettu avuksi hetkelliseen väsymykseen. Suomessa kehitetty ja valmistettuja YA kofeiinitabletteja voit ostaa Yliopiston Apteekeista sekä ya.fi -verkkokaupasta.

Paljon kofeiinia päivässä voi nauttia?

Yksi kofeiinitabletti vastaa kofeiinimäärältään noin yhtä kahvikupillista. Kofeiinitablettien suositeltu päiväannos on 1 tabletti päivässä. Huomioitavaa on, ettei lasten, raskaana olevien eikä kofeiiniyliherkkien tule käyttää kofeiinitabletteja. YA kofeiinitabletti on ravintolisä, joka ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Kofeiinin kohtuullinen käyttö, eli 1-4 kupillista kahvia päivässä, vaikuttaisi tutkimusten mukaan olevan mielenterveyden kannalta turvallista. Monille kofeiinin nauttiminen liittyy vahvasti sosiaalisiin tilanteisiin, jotka nekin edistävät hyvinvointia.

Mitä liika kofeiinin saanti aiheuttaa?

Kofeiini on tunnettu yleisesti piristävänä aineena, jolla on keskushermostoa, aivoja sekä lihaksia stimuloivaa vaikutusta. Pieninä annoksina ja kohtuullisina määrinä käytettynä kofeiini lisää vireyttä ja valppautta. Liiallinen kofeiinin saanti saattaa vaikeuttaa nukahtamista, heikentää unen laatua ja lyhentää yöunta. Kofeiiniriippuvuus saattaa syntyä säännöllisestä ja runsaasta kofeiinin saannista. Kofeiinin liikasaannin oireita ovat muun muassa sydämentykytys ja hermostuneisuus.