Arpien hoito

Verkkokauppamme ya.fi arpien hoito -kategoria tarjoaa kattavan valikoiman laadukkaita arpienhoitotuotteita, jotka on suunniteltu arpeutuvien haavojen ja leikkausarpien hoitoon. Valikoimastamme löydät myös sopivat tuotteet vanhojen arpien hoitoon. Tarjoamme sinulle tehokkaita ja innovatiivisia arpituotteita, jotka helpottavat arpien hoitoa kotona ja parantavat ihosi ulkonäköä, vähentäen arven punoitusta ja arven muodostumista.

Anti-scar arpigeeli on suosittu tapa hoitaa arpia kotona. Silikonipohjainen arpigeeli eli silikonigeeli arpiin, on helppokäyttöinen arpituote arven kotihoitoon. Tämä geeli ei ainoastaan vähennä arven muodostumista ja arven tummumista, vaan myös lievittää kipua ja kutinaa arvessa.

Arpisidos Mepiform on silikonisidos, joka tarjoaa erinomaisen ratkaisun arpien ennaltaehkäisyyn ja hoitoon. Tämä ohut ja joustava arpihoitolevy on ihanteellinen ensimmäiseksi sidokseksi, sillä se estää hypertrofisten arpien ja arpikeloidien muodostumista. Mepiform sidos sopii sekä uusien että vanhojen arpien hoitoon, ja se on vesitiivis, itsestään kiinnittyvä, ja sisältää UV-suojan 7,7, tarjoten lisäsuojaa herkälle iholle.

Kelo-cote on suosittu arpituote arpien hoitoon kotona. Kelo-cote-arpigeeli on suunniteltu erityisesti kohollaan olevia arpia varten. Tämä Kelo-cote geeli tasoittaa ja pehmentää arpia, vähentää arpien punaisuutta sekä tarjoaa näkyviä tuloksia arpien keloidien hoitoon ja ehkäisyyn.

Tutustu laajaan tuotevalikoimaamme ja löydä sopivat tuotteet arven hoitoon, kuten arpivoiteet ja silikonisidokset. Olipa kyseessä sitten tuore leikkausarpi tai vanha arpi, Yliopiston Apteekin arpituotteet tarjoavat tehokkaat ratkaisut arpien hoitoon.

Suodata ja järjestä

Järjestä Katsotuimmat
Tuotemerkki
Iho-ongelmat
Tuoteominaisuudet
Tuotetyyppi

6 tuotetta

Ei suodatuksia
 1. BEPANTHEN ANTI-SCAR ARPIGEELI 20 ML
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  BEPANTHEN ANTI-SCAR ARPIGEELI 20 ML
  24,60 €
 2. MEPIFORM 10X18CM SILIKONISIDOS 5 KPL
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  MEPIFORM 10X18CM SILIKONISIDOS 5 KPL
  85,00 €
 3. KELO-COTE GEELI 15 G
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  KELO-COTE GEELI 15 G
  38,40 €
 4. MEPIFORM 4X30CM SILIKONISIDOS 5 KPL
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  MEPIFORM 4X30CM SILIKONISIDOS 5 KPL
  78,00 €
 5. MEPIFORM 5X7,5 CM SILIKONISIDOS 2 KPL
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  MEPIFORM 5X7,5 CM SILIKONISIDOS 2 KPL
  14,90 €
 6. ARPIVEX ARPIGEELI 19 G
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  ARPIVEX ARPIGEELI 19 G
  17,90 €

6 tuotetta

Ei suodatuksia

Leikkausarven hoito

Leikkausarpien hoidossa tulee noudattaa terveydenhuollosta tai haavahoitajaltasi saamiasi neuvoja. Leikkaushaavan hoito voi vaatia useiden viikkojen haavanhoitotuotteiden ja haavalappujen käyttöä, jonka jälkeen voi siirtä leikkausarven hoitoon. Leikkausarven hoito onnistuu vaivattomimmin apteekin arvenhoitotuotteilla, joita ovat esimerkiksi arpigeeli, arpivoide sekä silikonisidos arville. Leikkausarpien hoito vaatii pitkäjänteistä arpienhoitoa, jotta arven väri vaalenee, arpi madaltuu ja arvesta tulee vähemmän näkyvä.