Kuivashampoot

Kuivashampoosta on tullut kiireisten aamujen pelastaja monilla ihmisillä. Kuivashampoon avulla shampoopesujen väliä voidaan venyttää normaalista ja se onkin tehokkain tapa raikastaa hiuksia shampoopesujen välillä. Myös muotoilutuotteena se on erittäin suosittu tuote tuomaan rakennetta ja ryhtiä hiuskuontaloosi. Hyvä kuivashampoo tuo hiustesi tyveen kaivattua volyymia ja se toimiikin loistavana hiustesi ryhdistäjänä myös kampausten pohjalla. Paras kuivashampoo pelastaa sinut huonolta hiuspäivältä ja toimii hiustenhoidon luottotuotteena matkoilla ja silloin, kun aikaa tai mahdollisuutta hiusten pesuun ei ole. Käyttö on erittäin helppoa ja nopeaa, levitä kuivashampoo kuiviin hiuksiin ja anna vaikutta hetki ennen hiustesi muotoilua! 

Suodata ja järjestä

Järjestä Katsotuimmat
Tuotemerkki
Ihotyyppi
Hiustyyppi
Hiuspohjan ongelmat
Tuoteominaisuudet
Tuotetyyppi

7 tuotetta

Ei suodatuksia
 1. CUTRIN VIENO SENSITIVE DRY-SHAMPOO KUIVASHAMPOO 200 ml
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
 2. FOUR REASONS NO NOTHING SENSITIVE DRY SHAMPOO 250 ML
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
 3. LÖWENGRIP GOOD TO GO DRY SHAMPOO CARAMEL & CREAM LAHJAPAKKAUS
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  LÖWENGRIP GOOD TO GO DRY SHAMPOO CARAMEL & CREAM LAHJAPAKKAUS
  Tarjoushinta 11,55 € Normaalihinta 16,50 €
 4. OLAPLEX NO. 4D DRY SHAMPOO 250 ml
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  OLAPLEX NO. 4D DRY SHAMPOO 250 ml
  34,90 €
 5. LÖWENGRIP GOOD TO GO DRY SHAMPOO CARAMEL & CREAM 250 ml
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
 6. LÖWENGRIP GOOD TO GO LIGHT DRY SHAMPOO SOFT BREEZE & BERGAMOT 250 ml
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
 7. LÖWENGRIP GOOD TO GO LIGHT DRY SHAMPOO APPLE & CEDARWOOD 250 ml
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous

7 tuotetta

Ei suodatuksia

Kuivashampoo huonoja hiuspäiviä pelastamaan

Kuivashampoo on hiustenhoitotuotteiden ehdoton pelastaja. Nauti vastapestyjen hiusten tunteesta silloinkin, kun sinulla ei ole aikaa pestä hiuskuontaloasi perinteiseen tapaan shampoolla. Kuivashampoopesu ottaa vain muutaman sekunnin ja hiuksiisi tulee ihanasti samalla lisää volyymia ja tekstuuria.

Miten kuivashampoota käytetään?

Kuivashampoo poistaa  tehokkaasti hiuksistasi kosteutta ja rasvaa. Kuivashampookäsittely saa hiuksesti tuntumaan juuri tavanomaisella shampoolla ja vedellä pestyiltä. Todella käytännöllinen luottotuote kaikille huonojen hiuspäivien ja kiireisten aamujen varalle. Kuivashampoon avulla pystyt pidentämään myös pesuväliä, mikäli olet totuttanut hiuksesi hieman liian tiuhaan pesuväliin.

Käyttö on erittäin helppoa, kun vain muistaa muutaman tärkeän neuvon:

 1. Suihkuta suihkutettava kuivashampoo 15-20 cm etäisyydeltä lähelle hiustesi tyveä. Näin saat hiuksiisi upeasti lisää volyymia ja vältät ikävät vaaleat jauhepaakut hiusten päällä. Jaa hiuksiasi suihkuttelun aikana osioihin, jotta saat kuivashampoota kattavasti kaikkialle hiuksiin.
 2. Tummiin ja värjättyihin hiuksiin kannattaa suosia erityisesti värjätyille hiuksille tarkoitettua värillisistä kuivashampoota tai kaikille hiusväreille tarkoitettua kuivashampoota, jolloin lopputulos on luonnollisempi eikä hiuksista tule harmahtavia.
 3. Anna kuivashampoon vaikuttaa ennen kuin aloitat hiustesi muotoilun, näin saat parhaiten poistettua ylimääräisen kosteuden hiuksistasi.
 4. Mikäli kuivashampoo on sinulla säännöllisessä käytössä, ethän unohda käyttää kerran viikossa syväpuhdistavaa shampoota, jotta saat tehokkaasti poistettua hiustenhoitotuotteiden jäämät ja rasvan hiuksistasi.