Nikotiinipussit ja muut tuotteet

Nikotiinipussi on itsehoidossa yli 18-vuotiaille tarkoitettu tupakoinnin lopettamisen tukihoito. Nikotiinipussit sisältävät nikotiinia ja nikotiinipussien käytössä pussi asetetaan ylähuulen alle 30 minuutiksi, jolloin pussista vapautuu nikotiinia. 4 mg nikotiinipussit on tarkoitettu tupakoinnin lopettamiseen tai vähentämiseen liittyvien vieroitusoireiden vähentämiseen. Lue tuotteen pakkausseloste huolella ja noudata käyttö- ja annosteluohjetta tarkasti. 

Omaan tupakointimäärääsi suhteutetun, sopivan vahvuisen nikotiinituotteen avulla nikotiinin pitoisuus elimistössä nostetaan tasolle, jolla tupakoinnin lopettamiseen liittyvät vieroitusoireet helpottuvat tai pysyvät poissa. Asiantuntijamme verkon chatissa auttavat mielellään sopivan vahvuisen nikotiinituotteen valinnassa. 

Oletko tottunut hankkimaan nikotiinipussit R-kioskilta aina, kun edelliset ovat lopussa? Tiesithän, että tilaat kätevästi nikotiinipussit verkkokaupasta muiden apteekkituotteiden kanssa samalla tilauksella vaikka suoraan kotiisi tai lähimpään noutopisteeseen toimitettuna.

Inhalaattorista nikotiinia tupakoinnin lopettamispäätöksen tehneelle? Nikotiini inhalaattorista tulee mentolilla höystettyä nikotiinihöyryä. Tupakoinnin lopettajien nikotiini inhalaattori kokemukset ovat positiivisia etenkin sellaisilla tupakoitsijoilla, joille tupakalla käynnistä on muodostunut riippuvuutta ylläpitävä tapa – nikotiini-inhalaattorin kanssa sinun ei alkuun tarvitse luopua tupakkatauoistasi, vaan voit tauoillasi valita tupakan sijaan inhalaattorin!

Apteekin nikotiini inhalaattorin hinta on noin 4–10 euroa päivässä, kun inhaloitavaa nikotiinia käytetään aloitusannoksella lääkkeen käyttöohjeen ja pakkausselosteen mukaisesti.

Acetium tabletti on lääkkeetön vaihtoehto, joka auttaa eroon tupakasta ilman nikotiinia. Acetium imeskelytabletti on hammasystävällinen ja savu-anikselta maistuva hyvänmakuinen ja helposti nautittava tabletti, joka otetaan suuhun juuri ennen savukkeen sytyttämistä. Acetium tablettien sisältämä L-kysteiini sitoo tupakansavusta sylkeen liukenevaa asetaldehydia.

Suodata ja järjestä

Järjestä Katsotuimmat
Tuotemerkki
Tuoteominaisuudet
Tuotetyyppi

4 tuotetta

Ei suodatuksia
 1. ACETIUM IMESKELYTABLETTI 30 KPL
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  ACETIUM IMESKELYTABLETTI 30 KPL
  9,30 €
 2. NICORETTE INHALAATTORI 10MG
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
 3. ZONNIC MINT 4 MG PUSSI SUUONTELOON 20 kpl
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
 4. ZONNIC MINT 2 MG PUSSI SUUONTELOON 20 kpl
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous

4 tuotetta

Ei suodatuksia