Yliopiston Apteekki yrityksenä

Jokainen ostoksesi on sijoitus yhteiseen hyvään

Yliopiston Apteekin tuotto käytetään suomalaisen koulutuksen ja tutkimuksen rahoittamiseen. Niinpä jokainen meiltä ostamasi vitamiini, pesuneste tai käsivoide on samalla myös sijoitus yhteiseen hyvään – voitto tieteelle ja terveydelle.

Olemme täällä sinua varten 
17 apteekkia ympäri Suomen
Verkkokauppa ya.fi
Terveydenhuollon palvelut

Yhteiskunnalliset erityistehtävämme
Harvinaisten lääkkeiden valmistus
Farmasian opiskelijaharjoittelut
Lääkehuollon tutkimus

Vastuullisuusohjelmamme
Asiantunteva palvelu
Luotettavat tuotteet
Yhteiskunnan hyvinvointi

Olemme huolehtineet suomalaisten hyvinvoinnista jo yli kaksi ja puoli vuosisataa.

Vuonna 1755 perustimme ensimmäisen apteekkimme silloiseen pääkaupunkiin Turkuun ja kahdessa vuosisadassa pienestä käsityöläispajasta on kasvanut yli tuhat henkeä työllistävä yritys, joka palvelee kuluttajia ja suomalaista terveydenhuoltoa.

Sinun ja läheistesi hyvinvointi on meille sydämen asia. Palvelemme ympäri Suomen 17 apteekissa, kumppaniapteekeissa sekä verkkokaupassa, ja asiakaskokemuksemme on tutkitusti yksi Suomen parhaista.

Huolehdimme huomisen yhteiskunnasta toteuttamalla tärkeitä yhteiskunnallisia erityistehtäviä. Apteekkimme toimivat joka vuosi farmasian opiskelijoiden harjoittelupaikkana, teemme arvokasta lääkehuollon tutkimusta ja valmistamme harvinaisia lääkkeitä, joita ei muutoin olisi saatavilla.

Tuottomme käytetään suomalaisen koulutuksen ja tutkimuksen rahoittamiseen. Niinpä jokainen meillä tekemäsi ostos on samalla sijoitus yhteiseen hyvään. 

Se on voitto tieteelle ja terveydelle.

Tärkeät erityistehtävämme – huolehdimme huomisen yhteiskunnasta

Farmasian opiskelijaharjoittelut
– siirrämme asiantuntijuuttamme eteenpäin

Apteekkimme toimivat joka vuosi kymmenien farmasian opiskelijoiden harjoittelupaikkana. Näin vuosien aikana kertynyt arvokas asiantuntijuutemme siirtyy edelleen eteenpäin.

Harvinaisten lääkkeiden valmistus – huolehdimme, ettei kukaan jää ilman tarvitsemiaan lääkkeitä

Valmistamme käsityönä erityisreseptien mukaan harvinaisia lääkkeitä, kun tarvitsemaasi lääkettä ei ole apteekeissa saatavilla. Olemme useiden harvinaisten lääkkeiden ainoa valmistaja Suomessa.

Lääkehuollon tutkimus – tuottomme käytetään koulutukseen ja tutkimukseen

Meillä on aina ollut tiivis yhteys tieteeseen ja tutkimukseen. Tuotollamme rahoitetaan vuosittain tuhansien tutkijoiden ja opiskelijoiden työtä. 

Vastuullisuus – haluamme olla Suomen vastuullisin terveys- ja hyvinvointialan yritys

Asiantunteva palvelu – asiantunteva palvelu perustuu osaavaan ja motivoituneeseen henkilöstöön

Asiakaslupauksemme mukaisesti palvelemme asiakkaita yksilöllisesti, asiantuntevasti ja välittävästi. Haluamme pitää huolta henkilöstöstämme ja olla vastuullinen työnantaja.

Luotettavat tuotteet – asiakkaamme voivat luottaa meiltä hankkimiinsa tuotteisiin

Yliopiston Apteekki on tunnettu kattavasta valikoimasta ja erittäin hyvästä lääkkeiden saatavuudesta. Tarjoamme resepti- ja itsehoitolääkkeiden lisäksi monipuolisen valikoiman terveys-, hyvinvointi- ja ihonhoitotuotteita.

Yhteiskunnan hyvinvointi – edistämme yhteiskunnan ja ihmisten hyvinvointia kehittämällä suomalaista lääkehuoltoa

Tuotollamme rahoitetaan vuosittain Helsingin yliopiston tutkimusta ja opetusta. Kartoitamme ympäristövaikutuksemme ja toteutamme säännöllisesti toimenpiteitä niiden pienentämiseksi.