Rekrytointi

Tule meille töihin!

Haluaisitko työskennellä ihmisten ja yhteiskunnan hyväksi yrityksessä, jonka tuotto käytetään vuosittain koulutukseen ja tutkimukseen? Yliopiston Apteekki on huolehtinut suomalaisten hyvinvoinnista jo yli kaksi ja puoli vuosisataa. Olemme Suomen suurin apteekkialan yritys ja terveyden ja hyvinvoinnin edelläkävijä.

Palvelemme asiakkaitamme ympäri Suomen 17 apteekissa sekä verkkokaupassa, ja asiakaskokemuksemme on tutkitusti yksi Suomen parhaista. Kuluttajien lisäksi palvelemme suomalaista terveydenhuoltoa huolehtimalla turvallisesta ja tehokkaasta lääkkeiden annosjakelusta sekä valmistuksesta. Asiakkaitamme ovat muun muassa työterveysasemat, lääkäriasemat ja hoivapalveluiden tuottajat.

Koulutus ja tutkimus ovat tärkeä osa toimintaamme. Yliopiston Apteekilla on kolme ainutlaatuista lakisääteistä yhteiskunnallista erityistehtävää, joiden toteuttamiseen käytämme vuosittain noin neljä miljoonaa euroa. Apteekkimme toimivat joka vuosi farmasian opiskelijoiden harjoittelupaikkana ja valmistamme käsityönä harvinaisia lääkkeitä sekä teemme lääkehuollon tutkimusta.

Yliopiston Apteekki on Helsingin yliopiston omistama yhteiskunnallinen yritys. Tuottomme käytetään vuosittain koulutukseen ja tutkimukseen.

Tutustu työntekijöidemme uratarinoihin

Farmaseuttina voit Yliopiston Apteekissa työskennellä apteekkiemme lisäksi esimerkiksi verkkokaupassa chat-farmaseuttina tai annosjakelun, lääkevalmistuksen ja terveydenhuollon yksikössä.

Apteekkityöntekijänä (lääketeknikko tai tekninen työntekijä) Yliopiston Apteekissa työskentelet apteekkiemme asiakaspalvelussa ja muissa palvelutehtävissä sekä huolehdit apteekin tavaralogistiikasta.

Proviisorina voit Yliopiston Apteekissa työskennellä erilaisissa työtehtävissä, kuten apteekinhoitajana, asiakaspalvelupäällikkönä tai terveydenhuollon yksikössä.

Farmasian opiskelijoiden työharjoittelupaikat

Ovatko farmasian opintosi siinä vaiheessa, että harjoittelujakso on ajankohtainen? Valitsemme vuosittain 80-100 farmasian opiskelijaa harjoitteluun Yliopiston Apteekkiin. Tarjoamme farmasian opiskelijoille aina laajan ja monipuolisen harjoittelun, oman tutorin tuen koko harjoittelun ajaksi sekä mahdollisuuksien mukaan tilaisuuden tutustua Yliopiston Apteekin yhteiskunnallisiin erityistehtäviin.

Lue farmasian opiskelijan harjoittelutarina