Arvot

Yliopiston Apteekin toimintaa ohjaavat yhteiset arvot.

Sinun ja läheistesi hyvinvointi on tärkein tavoitteemme

Yliopiston Apteekin visiona on terveemmät ihmiset ja tärkein tavoitteemme on edistää sinun ja läheisesi hyvinvointia. Olemme läsnä arjessa ja aina siellä missä sinäkin – juuri silloin kuin sitä tarvitset. Asioidessasi meillä teet hyvää, koska tuottomme käytetään koulutukseen ja tutkimukseen.

Toimintaamme ohjaavat yhteiset arvot ja merkitykselliseksi kokemamme työ. Meillä on tahto tehdä hyvää ja asiakaspalvelu on meille sydämen asia. Haluamme uudistua rohkeasti ja iloitsemme yhdessä pienistäkin onnistumisista. Arvomme on määritelty yhdessä koko henkilöstömme kanssa.

Intohimo palvella – asiakaspalvelu on meille sydämen asia

Intohimo palvella näkyy meillä jokaisen asiakkaan välittävässä ja yksilöllisessä kohtaamisessa.

Olemme täällä sinua varten. Haluamme olla tavoitettavissa aina silloin kun sitä tarvitset, siksi palvelemme apteekkiemme lisäksi myös verkkokaupassa ja puhelinpalvelussa ympäri vuorokauden.

Uskomme siihen, että jokainen meistä on uniikki ja haluamme aina löytää parhaan ratkaisun juuri sinulle. Asiakaspalvelumallimme on kehitetty yhdessä koko henkilöstön kanssa ja jokainen meistä on sitoutunut sen noudattamiseen.

Intohimo palvella on yksi Yliopiston Apteekin arvoista.
Rohkeus uudistua on yksi Yliopiston Apteekin arvoista.

Rohkeus uudistua – haluamme olla alamme edelläkävijöitä

Rohkeus uudistua ohjaa jatkuvasti kehittämään osaamistamme ja asiakaspalveluamme.

Muutos on meille mahdollisuus ja suhtaudumme siihen aina avoimin mielin. Meillä saa rohkeasti tuoda esiin uusia ajatuksia. Otamme mielellämme vastaan palautetta siitä, miten voisimme tehdä asiat vieläkin paremmin.

Kehitämme jatkuvasti osaamistamme ja jaamme sitä rohkeasti myös muille, niin nykyisille työkavereille kuin tulevaisuuden asiantuntijoille.

Tahto tehdä hyvää – teemme tärkeää ja merkityksellistä työtä

Tahto tehdä hyvää näkyy asiakaspalvelussamme ja tuoton käytössä suomalaiseen koulutukseen ja tutkimukseen.

Teemme tärkeää ja merkityksellistä työtä edistäessämme sinun ja läheistesi terveyttä ja hyvinvointia. Meillä on tärkeä rooli yhteiskunnassa myös erityistehtävien toteuttajana. Siirrämme asiantuntijuuttamme eteenpäin tarjoamalla harjoittelupaikan farmasian opiskelijoille, valmistamme harvinaisia lääkkeitä ja rahoitamme tuotollamme tutkimusta.

Tahto tehdä hyvää on yksi Yliopiston Apteekin arvoista.
Ilo onnistua yhdessä on yksi Yliopistoa Apteekin arvoista.

Ilo onnistua yhdessä – iloitsemme yhdessä pienistäkin onnistumisista

Ilo onnistua yhdessä syntyy innostuksesta ja kannustaa työskentelemään yhteisen hyvän eteen.

Kulttuuriamme ohjaavat yhteiset arvot ja merkitykselliseksi kokemamme työ. Uskomme, että hyvä asiakaspalvelu perustuu hyvinvoivaan henkilöstöön ja osaamisen jatkuvaan kehittämiseen.

Arvostamme yhdessä tekemistä ja tuemme sekä työkavereita että asiakkaitamme, myös vaikeina hetkinä. Puhallamme yhteen hiileen ja iloitsemme yhdessä niin isoista kuin pienistäkin onnistumisista.