Vitamiinit ja ravinto

Mitä ovat ravintolisät?

Ravintolisät ovat elintarvikkeita, joita käytetään täydentämään terveen ihmisen ruokavaliota. Ravintolisät poikkeavat käyttötapansa tai valmistemuotonsa puolesta tavanomaisista elintarvikkeista ja ovat esimerkiksi tabletteja, kapseleita tai yrttiuutteita. Muun muassa vitamiineja, kivennäisaineita tai rasvahappoja sisältäviä ravintolisiä käytetään täydentämään monipuolista ruokavaliota.

Ravintolisät netistä ya.fi

Ya.fi -verkkokaupan ravintolisät ovat laadukkaita ja turvallisia. Yliopiston Apteekin verkkokauppa ya.fi tarjoaa laajan valikoiman hyvinvointituotteita ja löydät meiltä kaikki suosituimmat ravintolisät netistä. Yliopiston Apteekin oman YA-tuotesarjan vitamiinit ja ravintolisät löydät vain Yliopiston Apteekeista, kumppaniapteekeista sekä verkkokaupastamme ya.fi. Tilaa apteekkituotteet sekä ravintolisät netistä vaikka pikanoutona lähimpään Yliopiston Apteekkiin, suoraan kotiisi tai lähimpään noutopisteeseen.

Ravintolisät tukevat terveellistä ruokavaliota

Vitamiinien, hivenaineiden, kalaöljyjen ja omega-3-rasvahappojen saannista on helppo pitää huolta, sillä lisääntyneeseen vitamiinien tai kivennäisaineiden tarpeeseen löydät sopivan ravintolisän apteekista. D-vitamiinisuositus on aikuisille 10 mikrogrammaa vuorokaudessa. Kalsium tukee luuston ja hampaiden kuntoa. A-vitamiiniC-vitamiini edistävät ihon normaalia terveyttä. B12-vitamiini ja rauta auttavat vähentämään väsymystä. Magnesium tukee lihasten normaalia toimintaa, ja vegaanin kannattaa muistaa B12-vitamiini. Purutabletit ja vitamiinitipat maistuvat lapsille.

Ravintolisä vitamiini tukemaan vitamiinien saantia

Vitamiinit voidaan jaotella rasvaliukoisiin ja vesiliukoisiin vitamiineihin. Rasvaliukoiset vitamiinit on hyvä nauttia ruokailun yhteydessä, sillä ruoan sisältämä rasva edistää niiden imeytymistä. Rasvaliukoisia vitamiineja, kuten A-D-E- ja K-vitamiineja elimistö varastoi kehoon. Tämän vuoksi niiden annostelussa on oltava tarkkana, ettei niitä saa liikaa. Sen sijaan vesiliukoiset vitamiinit, kuten C-vitamiini ja B-ryhmän vitamiinit, eivät varastoidu kehoon, vaan ne poistuvat kehosta veden mukana. Ensisijaisesti kaikki tarvittavat vitamiinit ja hivenaineet tulisi saada monipuolisesta ruokavaliosta. Tietyt sairaudet tai lääkehoidot saattavat kuitenkin lisätä vitamiinien tarvetta ja joissakin tilanteissa vitamiinilisä on suositeltavaa. Vitamiinien ja hivenaineiden tarve vaihtelee myös iän mukaan. Muistathan, että päivittäistä D-vitamiinilisää tulisi kaikkien suomalaisten käyttää!

Vitamiinit netistä ya.fi -verkkokaupasta

Tutustu ja tilaa helposti ja luotettavasti koko perheen ravintolisät ja vitamiinit netistä ya.fi. Asiantuntijamme verkon chatissa auttavat sinua mielellään valitsemaan sopivan ravintolisän apteekista. Mikäli sinulla herää kysymyksiä vitamiineista tai ravitsemuksesta tai kaipaat apua sopivan tuotteen valintaan, kysy rohkeasti neuvoa chat-farmaseuteiltamme!

Ya.fi -verkkokaupasta tilaat vitamiinit netistä vaikka suoraan kotiisi tai lähimpään noutopisteeseen. Laajasta vitamiinivalikoimastamme köydät kaikki tarvitsemasi vitamiinit: A-vitamiini, B-vitamiini, B12-vitamiini, Beetakaroteeni, C-vitamiini, D-vitamiini, E-vitamiini, K-vitamiini, raskaus vitamiinit, lasten vitamiinit sekä suositut monivitamiinit.

Asiantuntijat auttavat sinua löytämään sopivat vitamiinit netistä kaikkiin elämänvaiheisiin: vitamiinit seniorille, vitamiinit nuorelle, monivitamiini koko perheelle, vitamiinit ruuhkavuosiin, sekä vitamiinit raskautta suunnittelevalle, raskaana olevalle sekä lasten vitamiinit.

Lue lisää vitamiinien ja hivenaineiden tarpeesta kattavasta artikkelistamme.

Lue hiusten hyvinvoinnille tärkeistä vitamiineista Hiustenhoidon ABC -artikkelista.

Tutustu myös:

Vitamiinit netistä

Jos olet etsimässä kivennäisaineita ja vitamiineja netistä, olet tullut oikeaan paikkaan. Ya.fi -verkkokauppa tarjoaa laajan valikoiman terveyttä ja hyvinvointia tukevia ravintolisiä, joista voit valita tarpeisiisi sopivat vitamiinit ja kivennäisaineet. Lisäksi kanta-asiakkaana käytössäsi on kätevä chat-palvelu, jonka avulla voit hyödyntää chat-farmaseuttien sekä chat-kosmetologien asiantuntemusta sopivien ihonhoidon ja terveystuotteiden valinnassa. Asiantuntijamme verkon chatissa auttavat mielellään hyvinvointiin, terveyteen sekä kauneuteen ja ihonhoitoon liittyvissä kysymyksissä ja neuvovat oikeiden hoitovaihtoehtojen valinnassa.

Hyvinvointia tukevat vitamiinit ja kivennäisaineet osana hyvinvointia

Vitamiinit ja kivennäisaineet ovat tärkeitä kehomme normaalille toiminnalle. Vitamiinien ja kivennäisaineiden joukosta löydät asiantuntijoidemme avulla sopivat tuotteet, jotka auttavat muun muassa vahvistamaan immuunijärjestelmää, edistämään normaalia energia-aineenvaihduntaa, tukemaan luustoa ja lihaksia sekä edistämään ihon, hiusten ja kynsien normaalia kuntoa. Mietityttääkö vitamiinien saanti? Noudatatko kasvisruokavaliota tai oletko vegaani? Ravintolisät ja vitamiinivalmisteen käyttö saattaa tulla kyseeseen, mikäli haluat monipuolisen ruokavalion ohella varmistua tärkeiden ravintoaineiden riittävästä saannista esimerkiksi silloin, kun vitamiinien tai kivennäisaineiden tarve on tilapäisesti kasvanut tai ruokavaliosi kaipaa vitamiinilisää esimerkiksi raskauden tai tietyn ruokavalion vuoksi.

Laadukkaita vitamiineja kaikenlaisille käyttäjille

Ya.fi -verkkokauppa tarjoaa laadukkaita vitamiineja ja kivennäisaineita eri muodoissa, kuten tableteissa, kapseleissa, jauheissa ja nesteissä. Valikoimamme sisältää tunnettujen brändien ja valmistajien tuotteita, joten voit olla varma tuotteiden laadusta.

Verkkokauppa ya.fi on helppo ja nopea tapa tilata apteekkituotteet ja vitamiinit netistä

Tilauksen tekeminen verkkokaupastamme on helppoa ja vaivatonta. Selaa valikoimaa, valitse tarvitsemasi tuotteet ja lisää ne ostoskoriin. Hanki tarvitsemasi vitamiinit ja kivennäisaineet helposti ja nopeasti apteekin verkkokaupasta ya.fi. 

Verkkokaupan chatissa asiantuntijat auttavat 

Asiantuntijamme verkkokauppamme chatissa ovat aina valmiina auttamaan, mikäli sinulla on kysyttävää tuotteistamme tai tilauksesta. He ovat koulutettuja ihonhoidon ja terveyden ammattilaisia, jotka ovat aina valmiita jakamaan tietonsa ja auttamaan sinua löytämään juuri sinulle sopivat vitamiinit, kivennäisaineet ja muut ravintolisät. Kirjautuneena kanta-asiakkaana asiantuntijat ovat chatin kautta käytettävissäsi aamusta pitkälle iltaan, joten vitamiineja voit ostaa netistä itsellesi sopivimpaan aikaan.

Valittavanasi useita nopeita ja luotettavia toimitustapoja kotiinkuljetuksesta pikanoutoon

Tarjoamme myös nopean ja luotettavan toimituksen kaikkiin tilauksiin. Voit siis tilata tuotteet helposti ja vaivattomasti kotisohvalta käsin ja saat ne vaikka suoraan kotiovellesi tai pikanoutona lähimpään Yliopiston Apteekkiin. Tilaa vitamiinit, kivennäisaineet, ravintolisät ja luontaistuotteet edullisesti Yliopiston Apteekin ya.fi -verkkokaupasta jo tänään!