Cyber Monday

Cyber Monday | Yliopiston Apteekki Cyber Monday | Yliopiston Apteekki

Cyber Monday palaa jälleen 2022

Parhaiten pysyt ajan tasalla tarjouksistamme ja kampanjoistamme Yliopiston Apteekin verkkokaupassa ya.fi, kun tilaat uutiskirjeemme tai lataat Yliopiston Apteekin sovelluksen, jolloin apteekki ja kanta-asiakasedut ovat aina mukanasi. Tutustu myös ajankohtaisiin Uniikki-tarjouksiin!

YA-tuotesarjan suosikit

 1. YA UBIKINONI Q10 100 MG KAPS 120 KPL
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  YA UBIKINONI Q10 100 MG KAPS 120 KPL
  Tarjoushinta 18,95 € Normaalihinta 37,90 €
 2. YA MAITOHAPPOBAKTEERI JOKA PÄIVÄ KAPS 100 kpl
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
 3. YA KALAÖLJYKAPSELI 100 KPL
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  YA KALAÖLJYKAPSELI 100 KPL
  17,90 €

YA naturae suosikit

 1. YA NATURAE SEERUMI COSMOS ORGANIC 30 ML
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  YA NATURAE SEERUMI COSMOS ORGANIC 30 ML
  Tarjoushinta 10,95 € Normaalihinta 21,90 €
 2. YA NATURAE YÖVOIDE KUIVA IHO ECOCERT ORGANIC 50 ML
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  YA NATURAE YÖVOIDE KUIVA IHO ECOCERT ORGANIC 50 ML
  Tarjoushinta 7,45 € Normaalihinta 14,90 €
 3. YA NATURAE PUHDISTUSVAAHTO ECOCERT ORGANIC 120 ML
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  YA NATURAE PUHDISTUSVAAHTO ECOCERT ORGANIC 120 ML
  Tarjoushinta 5,95 € Normaalihinta 11,90 €

Suodata ja järjestä

Tuotemerkki
Tuotetyyppi
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Parhaat Cyber Monday tarjoukset vuonna 2022

Palataan jälleen marraskuussa 2022 huikeiden tarjousten kanssa viettämään Cyber Monday -ostosjuhlaa! Marraskuun lopussa 2022 vietettävää verkkokaupan Cyber Monday 2022-ostosjuhlaa odotellessasi muistathan silmäillä läpi kuukausittain vaihtuvat kampanjamme sekä tarjouksessa olevat kosmetiikan ja hyvinvoinnin laatumerkit sekä mahtavat verkkokaupan uutuudet.

Cyber Monday -kampanjassa vuonna 2022 löydät mahtava suosikkituotteita arkeesi superedullisin tarjoushinnoin. Onko joululahjat läheisillesi jo hankittu? Vuoden 2022 Cyber Monday voisi olla loistava hetki hoitaa joulun lahjahankinnat verkkokaupasta kerralla kuntoon Cyber Monday -tarjouksia hyödyntäen! Cyber Monday on muodostunut verkkokauppojen perinteiseksi ostoshulinapäiväksi kivijalkaliikkeistä lähtenyttä Black Friday -ostospäivää seuraavalle maanantaille. Aikataulullisesti Cyber Monday sijoittuu kiitospäivää seuraavalle maanantaille ja se onkin oiva ajankohta hankkia joululahjat verkkokaupasta! Tulevia vuoden 2022 Cyber Monday -tarjouksiamme hyödyntäen saat joululahjasi kasaan edullisesti sekä hyvissä ajoin. Cyber Monday on hyvä syy ottaa varaslähtö joulun lahjaurakkaan ja hoitaa lahja-asiat kerralla kuntoon huippudullisesti!

Cyber Monday tarjoukset voimassa vain verkossa yhden päivän ajan, joten rynnistä ostoksille heti ensimmäisten joukossa, jotta saat varmasti haluamasi tuotteet, ennen kuin ne viedään käsistä!

Olethan tutustunut myös jo ihaniin uutuuksiimme? Uutuustuotteiden joukosta löydät laadukkaita apteekkikosmetiikkatuotteita sekä vitamiineja ja ravintolisiä hyvinvointiasi tukemaan. Nyt seuraavaa Cyber Monday:ta odotellessa on myös erinomainen hetki täydentää kodin vitamiinivarastot tulevaa talvea varten. Kuukausittain vaihtuvien tarjousten  joukosta löydät tarvitsemasi vitamiinit sekä laadukkaat ravintolisien suosikkituotteet arkeesi. 

Parhaiten pysyt ajan tasalla tarjouksistamme ja kampanjoistamme ya.fi verkkokaupassa tilaamalla uutiskirjeemme tai lataamalla Yliopiston Apteekin sovelluksen, jolloin apteekki ja kanta-asiakasedut ovat aina taskussasi. Tustuthan myös ajankohtaisiin Uniikki-tarjouksiin!