Tiesitkö nämä viisi luonnon tehoainetta ihollesi?

kaura on luonnon tehoaine

Joko olet kokeillut, miten hyvää koivunmahla, mustaselja tai ruusunmarja tekee ihollesi? Valitsimme suosikkimme YA naturae -luonnonkosmetiikkasarjan tehoaineiden joukosta. Lue vinkit ja kokeile itse!

1. Ihoa uudistava koivunmahla

Mikä kuvaisikaan suomalaista luontoa osuvammin kuin koivu. Ei siis ihme, että koivunmahla on löytänyt paikkansa myös YA naturae -luonnonkosmetiikkasarjasta. Suositussa YA naturae -huulirasvassa osa vedestä on korvattu ravinteikkaalla koivunmahlalla. Luonnonantimessa on runsaasti esimerkiksi mineraaleja, entsyymejä ja aminohappoja.

Koivunmahlasta on kiitettävästi tutkimustietoa. Koivunmahla nopeuttaa ihosolujen uudistumista ja toimii suojaavana antioksidanttina. Aivan erityisesti se hellii kuivaa ihoa. Siitepölyallergiset voivat käyttää koivunmahlaa sisältäviä tuotteita huoletta, sillä koivunmahla ei aiheuta allergisia reaktioita. YA naturaen koivunmahla on luomulaatuista ja tulee kotoisasti Tohmajärveltä.

 1. YA NATURAE PUHDISTUSVAAHTO ECOCERT ORGANIC 120 ML
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  YA NATURAE PUHDISTUSVAAHTO ECOCERT ORGANIC 120 ML
  Tarjoushinta 8,33 € Normaalihinta 11,90 €
 2. YA NATURAE SILMÄNYMPÄRYSVOIDE ECOCERT ORGANIC 15 ML
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  YA NATURAE SILMÄNYMPÄRYSVOIDE ECOCERT ORGANIC 15 ML
  Tarjoushinta 9,73 € Normaalihinta 13,90 €
 3. YA NATURAE SEERUMI COSMOS ORGANIC 30 ML
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  YA NATURAE SEERUMI COSMOS ORGANIC 30 ML
  Tarjoushinta 15,33 € Normaalihinta 21,90 €
 4. YA NATURAE PÄIVÄVOIDE KUIVA IHO COSMOS ORGANIC 50 ML
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  YA NATURAE PÄIVÄVOIDE KUIVA IHO COSMOS ORGANIC 50 ML
  Tarjoushinta 9,73 € Normaalihinta 13,90 €

2. Tulehdusta hillitsevä mustaherukansiemenöljy

Mustaherukka on varsinainen C-vitamiinipommi, joten miksei tehomarja tekisi hyvää myös iholle. Ihonhoidossa mustaherukan kiinnostavin osa on siemen, josta uutetaan ravinteikasta ja vitamiinipitoista öljyä.

Mustaherukansiemenöljyn tekee erityisen terveelliseksi sen sisältämät rasvahapot ja erityisesti se, että se on yksi harvoista öljyistä, joissa omega-3- ja omega-6-rasvahapot ovat ihanteellisessa suhteessa.

Omega-6 on yksi solukalvon rakennusaineesta, joten se parantaa ihon kimmoisuutta ja kosteutta. Omega-3-rasvahapot puolestaan hillitsevät tulehdusreaktioita, mikä näkyy myös ihon kunnossa.

YA naturae -sarjassa mustaherukansiemenöljyä on kaikissa kasvotuotteissa: puhdistusvaahdossa, kasvovedessä, kosteusvoiteissa ja silmänympärysvoiteessa.

3. Helposti imeytyvä ruusunmarjaöljy

Ruusunmarjaöljyyn ihastuvat erityisesti ne, joista kosmetiikkaöljyjen tahmaisuus ei tunnu mukavalta. Tämä korkealaatuinen öljy on nimittäin sen verran kuiva, että se sujahtaa ihoon nopeasti ja helposti.

Ruusunmarjaöljyssä on runsaasti rasvahappoja, erityisesti omega-3:a. Ruusunmarjaöljy pehmittää ihoa, lisää sen kimmoisuutta ja hellii herkkääkin ihoa. Myös monet aknearvista kärsivät kokevat saavansa ruusunmarjaöljystä avun.

Ruusunmarjaöljyä on YA naturae -sarjassa muun muassa puhdistusvaahdossa, kasvovedessä, kosteusvoiteissa sekä vartalovoiteessa.

4. Ihoa rauhoittava kaurauute

Kaura ei ole hittituote pelkästään lautasella, vaan se tekee hyvää myös iholle. YA naturae -sarjassa kaura on kauranjyvästä hellävaraisesti valmistetun uutteen muodossa.

Kaura auttaa ihosoluja uudistumaan ja rauhoittaa herkkää ja ärtynyttä ihoa. Kaurassa on runsaasti omega-6-rasvahappoja, erityisesti linolihappoa, jonka puute voi näkyä ihossa hilseilynä. Myös kauran sisältämä E-vitamiini kosteuttaa sekä toimii antioksidanttina.

YA naturae -sarjan kaurauute on luomulaatuista ja tulee Torniosta. Sitä on muun muassa kuivan ja helposti reagoivan ihon kasvovoiteessa sekä puhdistavassa kauranaamiossa.

5. Ihoa suojaava mustaseljauute

Kuulostaako mustaselja vieraalta? Kannattaa tutustua, sillä sen avulla voit päästä esimerkiksi turvonneista silmäpusseista. Mustaseljan juju on rutiini-niminen flavonoidi, joka suojaa ihoa, estää vapaiden radikaalien aiheuttamia soluvaurioita sekä pitää ihon nuorekkaana.

Mustaseljauute paitsi laskee turvotusta, myös parantaa verenkiertoa ja poistaa kuona-aineita. Sen takia mustaseljauutetta on YA naturae -sarjan silmänympärysvoiteessa ja vartalonkuorinnassa.

Mikä YA naturae?

 1. YA NATURAE SUIHKUGEELI ECOCERT ORGANIC 200 ML
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  YA NATURAE SUIHKUGEELI ECOCERT ORGANIC 200 ML
  Tarjoushinta 6,58 € Normaalihinta 9,40 €
 2. YA NATURAE KASVONAAMIO PUHDISTAVA ECOCERT ORGANIC 75 ML
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  YA NATURAE KASVONAAMIO PUHDISTAVA ECOCERT ORGANIC 75 ML
  Tarjoushinta 9,03 € Normaalihinta 12,90 €
 3. YA NATURAE KASVOÖLJY COSMOS ORGANIC 30 ML
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  YA NATURAE KASVOÖLJY COSMOS ORGANIC 30 ML
  Tarjoushinta 16,73 € Normaalihinta 23,90 €
 4. YA NATURAE KÄSIVOIDE COSMOS ORGANIC 75 ML
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  YA NATURAE KÄSIVOIDE COSMOS ORGANIC 75 ML
  Tarjoushinta 6,93 € Normaalihinta 9,90 €