Ideat ja vinkit

Yliopiston Apteekin 10 suosikkituotetta – Näitä asiakkaamme rakastavat

Yliopiston Apteekin hittituotteilla kosteutat kuivan ihon, annat huutia flunssalle ja pidät huolta hiustesi hyvinvoinnista. Tutustu asiakkaidemme suosikkituotteisiin ja tilaa omasi.

Uni ja mieli – Näin nukkuminen vaikuttaa muistiin, aivoihin ja mielialaan

Hyvä uni vaikuttaa kokonaisvaltaisesti niin jaksamiseen, muistiin kuin uuden oppimiseen. Lue, minkälaiset elämäntavat auttavat nukkumaan paremmin ja millainen merkitys hyvällä unella on aivojesi ja koko elimistösi toimintaan!

Kun uni ei tule – 9 usein kysyttyä kysymystä melatoniinista

Melatoniinista on tullut suosittu apu lyhentämään nukahtamisaikaa. Mutta ovatko valmisteet varmasti turvallisia? Sopiiko melatoniini kaikille? Lue farmaseutin kattava tietopaketti melatoniinista sekä vastaukset kaikkiin yleisimpiin melatoniinia koskeviin kysymyksiin.

Sopivathan reseptilääkkeesi varmasti yhteen? Tarkista lääkkeiden yhteensopivuus

Lääkkeiden yhteensopivuus voi mietityttää, jos käytössä on useampia lääkkeitä. Lue proviisorin vinkit ja vältä haittavaikutukset ja huolehdi näin lääkehoidon tehosta ja turvallisuudesta.

Kosmetologimme testasivat – 8 x paras yövoide eri ihotyypeille

Yliopiston Apteekin kosmetologia testasi oman ihotyyppinsä yövoiteet. Lue raadin arviot ja löydä uusi suosikkisi! 

”C-vitamiinitankkaus torjuu flunssan” ja muut vitamiinimyytit – Testaa tietosi!

”Tuhti C-vitamiiniannos torjuu flunssan” ja ”elohiiri johtuu B-vitamiinin puutteesta”. Vitamiineista liikkuu kaikenlaisia uskomuksia – mutta onko niissä perää? Farmaseutti kertoo 10 vitamiinimyyttiä oikeine vastauksineen – testaa oma vitamiinitietosi!

Hiustenhoitomyytit – parturi-kampaaja kertoo, miten hiuksia kannattaa hoitaa ja mikä vaurioittaa hiuksia

Voiko sitruunalla vaalentaa hiukset? Kasvavatko hiukset nopeammin, jos latvoja leikkaa säännöllisesti? Hiustenhoitoon liittyy rutkasti myyttejä ja uskomuksia, mutta mitkä niistä ovat totta? Parturi-kampaajamme vastaa usein esitettyihin kysmyksiin ja kumoaa osan hiusmyyteistä. Testaa tiesitkö sinä nämä!

Ravitsemusterapeutin 5 oivallusta – Löydä säännöllinen ruokarytmi ja terveellinen, vatsaa rauhoittava ruoka

Ravitsemusterapeutti antaa vinkkejä säännölliseen ruokarytmiin ja neuvoo, miten koostetaan vatsaa rauhoittava ja terveellinen ruoka. Tiesitko, ettei ravitsemuksellisesti rikkaan lounaan tarvitse aina olla lämmin? Lue ravitsemusterapeutti Pirjo Saarnian vinkit tasapainoiseen syömiseen!

Hoidatko hiuspohjaasi? 10 kampaajan vinkkiä, joilla saat kauniit ja terveet hiukset

Kauniit, vahvat ja terveet hiukset kasvavat hyvinvoivasta hiuspohjasta. Jos siis haluat parantaa hiustesi kuntoa, aloita hoito ja helliminen päänahasta! Nappaa tästä tehokkaat kampaajan vinkit ja parhaat täsmätuotteet.

10 vinkkiä hiustenhoitoon: Kuinka saat hyvinvoivat ja kiiltävät hiukset?

Vahvojen, kiiltävien ja hyvinvoivien hiusten tavoittelu kannattaa aloittaa valitsemalla sopivat hiustenhoitotuotteet. Tässä parturi-kampaajan 10 helppoa ja arkista vinkkiä, joiden avulla huolehdit hiusten hyvinvoinnista.