Ideat ja vinkit

Aurinko ja luomet – Mitä on hyvä tietää?

Kesäinen sää ja kevyempi pukeutuminen paljastaa taas iholla olevat luomet. Mitä runsasluomisen on hyvä tietää auringosta ja luomista? Lue ihotautilääkärin huojentavat vastaukset ja hyvät neuvot.

Paras aurinkorasva? Tässä asiakkaidemme suosikit!

Hyvä aurinkovoide on löytö, josta tekee mieli kertoa kavereillekin. Tässä Yliopiston Apteekin asiakkaiden suosituimmat aurinkosuojat!

10 vinkkiä: Näin nautit auringosta ja rusketut turvallisesti

Aurinko tekee hyvää kehollemme ja mielellemme, joten valonsäteistä kannattaa nauttia. Jos vietät paljon aikaa ulkona tai tykkäät ottaa aurinkoa, ota käyttöön nämä 10 vinkkiä.

”Estääkö aurinkorasva D-vitamiinin muodostumisen?” ja 7 muuta kysymystä aurinkovoiteista

Estääkö aurinkorasva D-vitamiinin muodostumisen iholla? Entä tarvitsenko aurinkovoidetta, jos kesäsää ei suosi? Testaa tietosi ja lue vastaukset usein kysyttyihin aurinkorasvakysymyksiin.

Kutinaa, punoitusta ja näppylöitä aurinkopäivän jälkeen? – Näin tunnistat aurinkoihottuman

Ihon kutina ja ihottuma aurinkopäivän jälkeen saattavat johtua aurinkoihottumasta. Lue, miten tunnistat ja ehkäiset vaivan ja hoidat ihoasi. Nappaa talteen myös parhaat tuotteet aurinkoihottumaan!

Kun uni ei tule – 9 usein kysyttyä kysymystä melatoniinista

Melatoniinista on tullut suosittu apu unettomuuden hoitoon. Mutta ovatko valmisteet varmasti turvallisia? Sopiiko melatoniini kaikille?

Katupöly, kevätflunssa, auringonpolttama… Näin selätät kevään pikkuharmit

Kevätaurinko yllätti ja iho kärähti? Vai kiusaako siitepöly? Vaikka kevät on ihanaa aikaa, se tuo mukanaan myös erilaisia pikkuharmeja. Näin taltutat ne ja nautit vuodenajasta täysillä.

Hajusteallergia? Näin erotat tuotteet, jotka eivät sovi sinulle

Kutinaa, punoitusta tai läikkiä iholla kosteusvoiteen tai hajuveden käytön jälkeen? Kyse saattaa olla hajusteallergiasta. Näin tunnistat hajusteallergian oireet ja opit löytämään sinun ihoasi hellivät tuotteet.

”Haluamme, että kaikilla on mahdollisuus laadukkaisiin hyvinvointituotteisiin” – YA-tuotesarja on arjessa sinua varten

Yliopiston Apteekin oma YA-tuotesarja on kehitetty tukemaan koko perheen hyvinvointia. Lue tästä viisi kiinnostavaa faktaa YA-tuotesarjasta!

Kokeile ja ihastu – tässä viisi YA-sarjan hittituotetta

Laatu, edullisuus ja kotimaisuus. Nämä ominaisuudet ovat nostaneet oman YA-sarjamme tuotteet asiakkaiden suosioon. Tuotepäällikkömme Hanna Nikula paljastaa sarjan viisi bestselleriä ja kertoo, miksi niihin kannattaa tutustua.