Ideat ja vinkit

Mitä apteekista mukaan mökille ja kesäreissuun? Näin kokoat täydellisen mökkiapteekin

Moni viettää kesää mökillä, veneellä, telttaillen tai pyöräillen. Mutta mitä apteekista kannattaisi pakata mukaan? Ota tämä lista talteen ja hanki näppärä, reissussa kulkeva mökkiapteekkisi Yliopiston Apteekista!

Siitepölyallergia? Nämä 5 tuotetta helpottavat oireitasi

Mitkä tuotteet lievittävät siitepölyallergiaa? Milloin hoito tulee aloittaa? Yliopiston Apteekin proviisori vinkkaa viisi tuotetta, joilla lievität allergiaoireita.

Uni ja mieli – Näin nukkuminen vaikuttaa muistiin, aivoihin ja mielialaan

Hyvä uni vaikuttaa kokonaisvaltaisesti niin jaksamiseen, muistiin kuin uuden oppimiseen. Lue, minkälaiset elämäntavat auttavat nukkumaan paremmin ja millainen merkitys hyvällä unella on aivojesi ja koko elimistösi toimintaan!

Halkeilevat kantapäät – 5 keinoa korppukantapäiden pehmentämiseen

Haljennut kantapää kertoo, että jalkojen iho on päässyt korppukuivaksi. Kipeillä kannoilla on kurja astella, joten pika-apu on tarpeen. Nappaa tästä farmaseuttimme parhaat hoitovinkit sekä hellivimmät hoitotuotteet ja jalkavoiteet, jotka korjaavat ja pehmentävät kantapäät nopeasti.

”Paras kokeilemani vitamiinijuoma!” 10 yllättävää huipputuotetta Yliopiston Apteekin sarjasta

Vitamiineja, ihonhoitotuotteita, luonnonkosmetiikkaa… Olemme hyvin ylpeitä laadukkaasta, kohtuuhintaisesta ja kotimaisesta tuotesarjastamme, joka on löytänyt tiensä myös teidän sydämiinne! Tässä 10 tykättyä Yliopiston Apteekin tuotesarjan tuotetta, joissa on kaikissa jokin erityinen juju.

Jalkojen kotihoito – 7 ohjetta, joilla saat kauniit ja terveet jalat

Hyvin hoidetut jalat ovat toki nätit, mutta ulkonäkö ei ole tärkein syy huolehtia jalkojen ihosta. Kun hoidat jalkojasi säännöllisesti ja oikein, jalat pysyvät terveinä ja säästyt monelta kurjalta vaivalta. Lue tästä 7 tärkeää kotihoitoknoppia ja ota talteen hyväksi havaittujen jalkatuotteiden lista.

Kyytabletit – miten niitä käytetään?

Kyytabletit kuuluvat mökkiapteekin perusvarustukseen, mutta mitä kyytabletit oikeastaan ovat ja milloin niitä käytetään? Saamme paljon kysymyksiä kyytableteista – tässä kootut ihmettelyn aiheet ja farmaseuttimme vastaukset!

Näin saat kauniit jalat: 5 vinkkiä jalkojenhoitoon

Pidätkö tarpeeksi hyvää huolta jaloistasi? Kun hallitset jalkojenhoidon tärkeät vaiheet ja tiedät muutaman näppärän kikan, pedikyyri onnistuu vaivatta myös kotioloissa.

Sukupuolitautitesti kotona – näin se onnistuu

Epäiletkö saaneesi seksitaudin? Kotona tehtävä apteekin sukupuolitautitesti antaa luotettavan vastauksen ensihätään ja alle puolessa tunnissa.

Helppoa kuin haavanhoito – opettele nämä 3 asiaa ja hoidat haavat oikein

Tiskatessa terävä veitsi tekee piston peukaloon. Terä lipsahtaa ihokarvoja ajellessa ja tekee ihoon ikävän viillon. Saksenterä sohaisee sormeen. Kuulostavatko nämä arjen haaverit tutuilta tai ainakin mahdollisilta? Tekevälle sattuu – joskus aivan kirjaimellisesti – ja siksi oikea haavanhoitorutiini on hyvä hallita. Opettele kolmen kohdan haavanhoito-ohje ja haavat parantava aika kuluu nopeasti.