Ideat ja vinkit

Tikku sormessa, nilkka nyrjähti, ampiainen pisti? Näin hoidat pienet kesävaivat

Kesällä sattuu ja tapahtuu. Varaudu pieniin kesähaavereihin oikeilla apteekkituotteilla ja hoito-ohjeilla. Katso lista kesän välttämättömistä apteekkituotteista!

Lääkeneuvonnan ja asiakaspalvelun vt. tietopalvelupäällikkö Iida Ruohosaari: ”Yliopiston Apteekissa en ole koskaan yksin”

Yliopiston Apteekin valtakunnallinen lääkeneuvonta- ja asiakaspalveluyksikkö työllistää kymmeniä apteekin asiantuntijoita. Asiakaspalvelu auttaa niin puhelimessa kuin verkkokaupan chatissakin. Myös somessa asiakkaiden kysymyksiin vastataan aktiivisesti. Iida Ruohosaari toimii lääkeneuvonta- ja asiakaspalveluyksikön johdossa. Lue lisää Iidan työstä.

Johtamisen periaatteet luovat pohjaa tulevaisuuden Yliopiston Apteekille 

Yliopiston Apteekissa esihenkilötaitojen jatkuva kehittäminen ja empaattisen jämäkkä ote johtamisessa ovat vahvasti mukana yrityksen arjessa. Esihenkilöt ovat yhdessä määritelleet johtamisen periaatteet, joiden avulla koko yritystä ja tiimejä johdetaan kohti onnistumisia. Lue miten nämä keskeiset periaatteet ohjaavat Mikaa, Katjaa, Ramia ja Iidaa arjessa omien tiimiensä kanssa. 

Haluamme, että kaikilla on mahdollisuus laadukkaisiin hyvinvointituotteisiin – YA-tuotesarja on arjessa sinua varten

Yliopiston Apteekin oma YA-tuotesarja on kehitetty tukemaan koko perheen hyvinvointia. Lue tästä viisi kiinnostavaa faktaa YA-tuotesarjasta!

Rakkolaastari: erilaiset rakkolaastarit ja rakkojen hoito

Rakko kantapäässä tai varpaassa – miten kipeä niinkin pieni vaiva osaa olla! Paras apu hiertymän hoitoon on tietysti rakkolaastari, mutta osaatko käyttää sitä oikein? Tiedätkö, kuinka kauan rakkolaastari saa olla iholla ja mitä erityistä diabeetikon kannattaa tietää rakkojen hoidosta?

Ihottumaa kainalossa: näin hoidat kutisevat kainalot ja sieni-ihottuman kainalossa

Vaivaavatko kutisevat kainalot ja kainaloihottuma? Löydä helpotusta kutiseviin kainaloihin ja hoida kainaloihottumaa farmaseuttimme vinkeillä.

Intiimihygienia: ehkäise emätintulehdus ja 4 muuta vinkkiä

Alapään hyvinvoinnista on hyvä huolehtia päivittäin, vaikkei mitään vaivoja olisikaan. Mutta tiedätkö, millaisia tuotteita kannattaa suosia ja välttää? Lue juttu, niin osaat pitää huolta intiimialueen hygieniasta.

Sinua varten jo vuodesta 1755 – Tiesitkö nämä viisi yllättävää asiaa Yliopiston Apteekista?

Yliopiston Apteekki on palvellut asiakkaitaan jo vuodesta 1755! Kokosimme viisi kiinnostavaa faktaa yhdestä Suomen vanhimmasta yrityksestä – tiesitkö sinä nämä?

Kosteuttava hyaluronihappo – löydä paras hyaluronihapposeerumi

Hyaluronihappo on yksi ihonhoidon tehokkaimmista ja monikäyttöisimmistä ainesosista. Tämä ihonhoidon supertähti tunnetaan erityisesti kyvystään sitoa kosteutta ihoon, jättäen sen sileäksi ja täyteläiseksi. Löydä paras hyaluronihapposeerumi näillä kosmetologimme vinkeillä!

Ferritiini: Kehon raudanvarastojen mittari

Ferritiini on proteiini, joka varastoi rautaa elimistössä, ja se toimii merkkiaineena raudanvarastojen arvioimisessa. Raudalla on keskeinen rooli monissa biologisissa prosesseissa, kuten hapen kuljetuksessa ja solujen energiantuotannossa. Tästä syystä ferritiinin määrän ymmärtäminen on tärkeää terveyden kannalta. Opi, miksi ferritiini on tärkeää ja miten sen arvoa mitataan. Artikkelissa käsitellään myös alhaisen ja korkean ferritiinin oireita ja hoitoa.