Ideat ja vinkit

Joululahjat Yliopiston Apteekista – Poimi nämä lahjaideat!

Mitä joululahjaksi miehelle, kummitytölle tai mummolle? Yliopiston Apteekista ja verkkokaupasta ya.fi löydät hyvän olon lahjan kaikille läheisille ja jokaiseen makuun!

Hauskat ja edulliset DIY-lahjaideat ystävälle – tee nämä itse!

Mitä lahjaksi ystävälle, työkaverille tai avuliaalle naapurille? Itse tehty lahja ilahduttaa yleensä eniten – ja on kaiken lisäksi edullinen ja usein ekologisempikin. Nappaa näistä lahjavinkeistä sopivimmat ja ryhdy lahjantekotalkoisiin!

Verenpaineen mittausohje – 7 neuvoa kotimittaukseen

Saitko lääkäriltä ohjeen seurata verenpainettasi itse kotona? Lue tästä 7 ohjetta, joiden avulla saat luotettavan mittaustuloksen.

Näin käytät aurinkorasvaa oikein

Aurinkorasvan käytössä olisi monella parantamisen varaa. Harva hölvää riittävästi, ja moni tärkeä kehonosa saattaa jäädä jopa ilman suojaa. Tiesitkö sinä nämä tärkeät aurinkorasvakikat?

Kovan vatsan hoito kotikonstein – Herättele vatsan toiminta

Kun maha on kovalla, olo on kurja. Ummetuksen hoito sujuu apteekin tuotteilla nopeasti, mutta miten valita oikea tuote ja kuinka kauan ummetusta helpottavia apureita saa käyttää? Lue tästä, mitä ummetuksesta on hyvä tietää.

B-vitamiinin lähteet ja tärkeät tehtävät – Miten hyvin tunnet B-vitamiinit?

Aineenvaihdunta, hermosto, iho, hiukset, limakalvot… B-vitamiinit osallistuvat elimistön normaaliin toimintaan monella tavalla. Lue farmaseutin vastaukset vitamiinikysymyksiin, niin näet, millä tolalla B-vitamiinitietoutesi on.

Vatsataudin hoito – Farmaseutin vinkit sekä tuotteet, jotka parantavat oloa nopeasti

Vatsakipua, oksentelua, ripulia ja koko kroppaa särkee… Vatsataudin iskiessä kaikki oloa parantavat neuvot tulevat tarpeeseen. Lue tästä farmaseuttimme hyväksi havaitut vinkit ja korjaa yleinen harhaluulo: limsa ei nimittäin ole paras juoma mahataudista kärsivälle!

Päänahan kutina – Löydä kutinan syy ja rauhoita hiuspohja täsmätuotteilla

Jos päänahkasi kutisee, niin todennäköisesti hiuspohjasi on kuiva, hiustuotteesi eivät ole sinulle sopivia tai päänahassasi on hilsettä, muotoiluainejäämiä tai tulehdus. Lue parturi-kampaajan ohjeet kutinan syyn selvittämiseen ja hoitoon, niin turhalle rapsutukselle tulee loppu.

Kosteuttava nenäsuihke helpottaa heti – Farmaseuttimme vinkit ja parhaat kuivan nenän kosteuttajat

Onko nenäsi niin kuiva, että hengittäminenkin tekee kipeää? Kun nenän limakalvot ovat niistämisestä arat tai nokka on muuten tukossa tai kurjan tuntuinen, hanki ihmeessä nenäsumute, nenätipat tai nenävoide. Farmaseuttimme neuvoo parhaat vinkkinsä nenän kosteuttajan valintaan.

Diabeetikon ennaltaehkäisevät apteekkituotteet – Diabetekseen erikoistunut farmaseuttimme neuvoo

Tiesithän, että diabeetikon on syytä pitää erityisen hyvää huolta suun, jalkojen, ihon, silmien ja vatsan hyvinvoinnista? Diabetekseen erikoistunut farmaseuttimme antaa parhaat vinkit ja ennaltaehkäisevät tuotteet diabeetikon arkeen. Ota lista talteen!

Kuinka kasvattaa pitkät hiukset? 10 faktaa, joiden avulla hiusten kasvatus sujuu paremmin

Kasvatatko pitkää tukkaa? Hiustenkasvatusprojekti voi olla turhauttava, jos latvat hapsottavat tai välivaihe ei näytä yhtään kivalta. Kokosimme tärkeimmät faktat ja parhaat vinkit, joilla hiusten kasvatus sujuu vähän helpommin. Nappaa talteen myös hiustenkasvattajan oivallisimmat tuotteet!