Joululahjat Yliopiston Apteekista – Poimi nämä lahjaideat!

Joululahjat Yliopiston Apteekista – Poimi nämä lahjaideat!

Mitä joululahjaksi miehelle, kummitytölle tai mummolle? Yliopiston Apteekista ja verkkokaupasta ya.fi löydät hyvän olon lahjan kaikille läheisille ja jokaiseen makuun! Tiesithän muuten, että Yliopiston Apteekissa asioimalla teet hyvää koko yhteiskunnalle? Tuottomme nimittäin käytetään koulutuksen ja tutkimukseen.

1. Hellää ihonhoitoa haluavalle

Mitä lahjaksi läheiselle, jolla on erityistä huolenpitoa kaipaava herkkä iho? Hänelle kannattaa paketoida ihoa helliviä ja hoitavia tuotteita, joista on riisuttu niin hajusteet kuin allergisoivat ainesosat. 

Atopik Sensitive -ihonhoitosarja on kehitetty erityisesti herkälle iholle. Linjan tuotteissa on kotimaista kauraa sekä runsaasti ihoidenttisiä suojaavia, kosteuttavia ja rauhoittavia aktiiviaineita, kuten prebiootit, hyaluronihappo, keramidit ja vitamiinit. 

2. Luonnonkosmetiikan ystävälle

Mitä ostaa ekoilua ja luonnonmukaisuutta arvostavalle ystävälle tai perheenjäsenelle? 

YA naturae on oma kotimainen ja sertifioitu luonnonkosmetiikkasarjamme, jonka YA naturae kasvoöljy & kuorinta -lahjapakkaus sisältää ylellisen kasvoöljyn ja heleyttävän kasvokuorinnan.

YA naturae Kasvoöljy sisältää runsaasti luonnollisia tehoöljyjä ja se sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti kuivalle, pintakuivalle, väsyneelle ja samealle iholle suojaten, raviten ja hemmotelle. YA naturae Kasvokuorinta kirkastaa ja pehmentää ihoa ympäristöystävällisen piidioksidin avulla. Kasvokuorinta sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle.

3. Hemmotteluhetkiä kaipaavalle

Äidille, teinille tai kumppanille – nämä hemmottelusetit rentouttavat kenet tahansa.

Kocostar Bestsellers Kit sisältää viisi suosittua naamiota, joilla voi helliä kasvojen, silmänalusten, huulien ja käsien ihoa vaikkapa jouluruokia sohvalla sulatellessa. Setti on hyvä lahja myös hänelle, joka haluaa tutustua korealaisen kosmetiikan naamioiden maailmaan.

Kylpylätunnelmaa kotioloihin saa Kocostar Home Spa Kit -pakkauksen hemmottelevilla naamioilla ja kuorintasukilla. Tällä paketilla lahjan saaja palaa arkeen takuulla freesinä ja kevein askelin.

Hemmotteluun sopivat erinomaisesti myös käsi- ja jalkavoiteet, joita voi sivellä iholle saunan tai suihkun jälkeen. Toisinaan nukkumaan mennessä voi rasvata jalat ja kädet, jolloin tehoaineet pääsevät vaikuttamaan iholla koko pitkän yön.

YA Käsi- ja jalkavoide -lahjapakkaus on kaunis ja käytännöllinen lahja. YA hoitava käsivoide imeytyy nopeasti tehden käsistä silkin sileät manteliöljyn ja sheavoin avulla. YA pehmentävä jalkavoide hoitaa halkeilevia kantapäitä ja pehmentää tehokkaasti kovettumia täyteläisellä ja karbamidia sisältävällä koostumuksellaan.

4. Perusteellista hoitoa parrakkaalle

Isän parta hapsottaa tai puolison leuka kutisee komean parran alla? Mr. Bear Family -tuotteet ovat hyvä lahjaidea parrakkaalle. Näissä parranhoitotuotteissa on huomioitu niin parran kuin sen juuressa olevan ihon erityistarpeet. 

Partasaippua puhdistaa ja kosteuttaa, mutta myös tuuhentaa partaa ja rauhoittaa ihon kutinaa. Partaöljy hoitaa parran vahvaksi ja hyvinvoivaksi sekä kosteuttaa niin ihoa kuin partaa. Partavaha hoitaa, pehmentää ja kosteuttaa partakarvaa sekä antaa parralle luonnollisen, mutta huolitellun loppusilauksen. Puusta valmistetulla partakammalla on kätevä sukia parta siistiksi. 

 1. ATOPIK SENSITIVE PUHDISTUSEMULSIO HERKÄLLE IHOLLE 200 ML
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
 2. KOCOSTAR BESTSELLERS KIT 5 KPL
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  KOCOSTAR BESTSELLERS KIT 5 KPL
  14,90 €
 3. MR BEAR FAMILY PARTAÖLJY WOODLAND 30 ML
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  MR BEAR FAMILY PARTAÖLJY WOODLAND 30 ML
  22,90 €

5. Kotoilun kannattajalle

Onko ystäväsi vannoutunut hyggeilijä tai puolisosi kotikissa? Kodissaan viihtyvä ja hidastamiseen panostava osaa arvostaa pehmeitä paketteja.

Helsingin Villasukkatehtaat kotimaiset villasukat antavat jaloille – ja melkein mielellekin – lämpimän syleilyn. Villa on luonnollinen ja hengittävä materiaali ja sukat ovat kotimaista tekoa. Materiaalista 70 % on puhdasta lampaanvillaa ja 30 % kestävyyttä lisäävää polyamidia. Valikoimassamme on useita eri värejä, joista löytyy varmasti mieluisat sukat moneenkin eri pakettiin!

6. Tunnelmoinnin mestarille 

Mitä lahjaksi ihmiselle, jolle aistielämykset ja tunnetilat ovat tärkeitä? Tuoksut luovat merkityksiä ja herättävät paljon muistoja. Kokeile antaa lahjaksi huonetuoksu, johon läheisesi voisi yhdistää sinut!

Huonetuoksuilla lahjan saaja voi luoda kotiinsa erilaisia tunnelmia – olipa tarve sitten energisoiva tai rauhoittava mielentila. Valikoimissamme on useita erilaisia Puhdas+ -huonetuoksuja, joista etenkin Puhdas+ Merry Christmas room diffuser sopii jouluun kuin manteli puuroon!

7. Laulajalle, kuorsaajalle, puhujalle, urheilijalle...

WellO2-hyvinvointilaite on täsmälahja hänelle, joita hengitysteiden hyvinvointi kiinnostaa.

Laulajat ja puhujat käyttävät sitä kirkastamaan ääntä ja helpottamaan puhumista, urheilijat vahvistamaan hengityslihaksia.

Laite voi tuoda apua myös kuorsaajille ja hengitysvaikeuksista kärsivälle.

8. Konttorirotalle tai hartiajumien kanssa elävälle

Niska-hartiaseudun kivuista kärsivä toimistotyöläinen ihastuu Omron Heat Tens -kivunlievittäjään.

Se on kätevä käyttää: lätkät kiinni kipukohdan viereen ja laite päälle. Työntekoa tai sohvalla makoilua voi jatkaa sillä aikaa, kun sähköinen stimulaatio ja lämpö lievittävät kipua. Loistava täsmähoito erilaisiin lihas- ja nivelkipuihin!

9. Kosmetiikan kokeilijalle

Innostuuko ystäväsi kauneudenhoidon uusista tuulista? Ihonhoidossa on trendejä siinä missä muodissakin, ja kosmetiikkaan ihastuneet kokeilevat mielellään erilaisia tuotteita ja metodeja.

Laadukkaasta kosmetiikasta kiinnostuneelle hyvä lahjaidea on Medik8 The CSA Kit retinal edition -pakkaus, jonka matkakokoiset pakkaukset soveltuvat hyvin kokeiluun tai minilomalle mukaan otettaviksi. Pakkauksen tuotteet noudattavat kaikki CSA-filosofiaa, jonka kirjaimet tarkoittavat: C-vitamiinia, aurinkosuojaa sekä A-vitamiinia. Nämä kaikki edesauttavat ihon pysymistä nuorempana ja ennaltaehkäisemään ikääntymisen merkkejä. 

 1. PUHDAS+ NATURALLY CALMING&RELAXING ROOM DIFFUSER 100 ml
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
 2. WELLO2 CARE HYVINVOINTILAITE
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  WELLO2 CARE HYVINVOINTILAITE
  229,00 €
 3. MEDIK8 THE CSA KIT RETINAL EDITION
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  MEDIK8 THE CSA KIT RETINAL EDITION
  165,00 €