Joululahjat Yliopiston Apteekista – Poimi nämä lahjaideat!

nainen antaa Yliopiston Apteekista ostetun joululahjan läheiselleen

Mitä joululahjaksi miehelle, kummitytölle tai mummolle? Yliopiston Apteekista ja verkkokaupasta ya.fi löydät hyvän olon lahjan kaikille läheisille ja jokaiseen makuun! Tiesithän muuten, että Yliopiston Apteekissa asioimalla teet hyvää koko yhteiskunnalle? Tuottomme nimittäin käytetään koulutuksen ja tutkimukseen.

1. Hellää ihonhoitoa haluavalle

Mitä lahjaksi läheiselle, jolla on erityistä huolenpitoa kaipaava herkkä iho? Hänelle kannattaa paketoida ihoa helliviä ja hoitavia tuotteita, joista on riisuttu niin hajusteet kuin allergisoivat ainesosat. 

Atopik Sensitive -ihonhoitosarja on kehitetty erityisesti herkälle iholle. Linjan tuotteissa on kotimaista kauraa sekä runsaasti ihoidenttisiä suojaavia, kosteuttavia ja rauhoittavia aktiiviaineita, kuten prebiootit, hyaluronihappo, keramidit ja vitamiinit. 

2. Luonnonkosmetiikan ystävälle

Mitä ostaa ekoilua ja luonnonmukaisuutta arvostavalle ystävälle tai perheenjäsenelle? 

YA naturae on Yliopiston Apteekin oma kotimainen ja sertifioitu luonnonkosmetiikkasarja, josta löydät muun muassa ylellisen pehmentävän kasvoöljyn ja heleyttävän hoitonesteen.

YA naturae Pehmentävä Kasvoöljy sisältää runsaasti luonnollisia tehoöljyjä ja se sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti kuivalle, pintakuivalle, väsyneelle ja samealle iholle suojaten, raviten ja hemmotelle. YA naturae Heleyttävä Hoitoneste kirkastaa ihoa ja tasoittaa ihon sävyä, jolloin iho näyttää heleältä ja tuntuu elinvoimaiselta. Hoitoneste sopii kaikille ihotyypeille.

3. Hemmotteluhetkiä kaipaavalle

Äidille, teinille tai kumppanille – nämä hemmottelusetit rentouttavat kenet tahansa.

Kocostar Bestsellers Kit sisältää viisi suosittua naamiota, joilla voi helliä kasvojen, silmänalusten, huulien ja käsien ihoa vaikkapa jouluruokia sohvalla sulatellessa. Setti on hyvä lahja myös hänelle, joka haluaa tutustua korealaisen kosmetiikan naamioiden maailmaan.

Kylpylätunnelmaa kotioloihin saa Kocostar Home Spa Kit -pakkauksen hemmottelevilla naamioilla ja kuorintasukilla. Tällä paketilla lahjan saaja palaa arkeen takuulla freesinä ja kevein askelin.

Hemmotteluun sopivat erinomaisesti myös käsi- ja jalkavoiteet, joita voi sivellä iholle saunan tai suihkun jälkeen. Toisinaan nukkumaan mennessä voi rasvata jalat ja kädet, jolloin tehoaineet pääsevät vaikuttamaan iholla koko pitkän yön, jolloin aamulla sinulla on pehmeät kädet ja kauniit jalat.

YA Käsi- ja jalkavoide -lahjapakkaus on kaunis ja käytännöllinen lahja. YA hoitava käsivoide imeytyy nopeasti tehden käsistä silkin sileät manteliöljyn ja sheavoin avulla. YA pehmentävä jalkavoide hoitaa halkeilevia kantapäitä ja pehmentää tehokkaasti kovettumia täyteläisellä ja karbamidia sisältävällä koostumuksellaan.

 1. YA naturae Pehmentävä Kasvoöljy | Luonnonkosmetiikka
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  YA NATURAE PEHMENTÄVÄ KASVOÖLJY 30 ml
  Tarjoushinta 20,72 € Normaalihinta 25,90 €
 2. KOCOSTAR BESTSELLERS KIT 5 KPL
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  KOCOSTAR BESTSELLERS KIT 5 KPL
  Tarjoushinta 11,92 € Normaalihinta 14,90 €
 3. YA KÄSI- JA JALKAVOIDE LAHJAPAKKAUS
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  YA KÄSI- JA JALKAVOIDE LAHJAPAKKAUS
  Tarjoushinta 10,32 € Normaalihinta 12,90 €
 4. ATOPIK SENSITIVE PUHDISTUSEMULSIO HERKÄLLE IHOLLE 200 ML
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  ATOPIK SENSITIVE PUHDISTUSEMULSIO HERKÄLLE IHOLLE 200 ML
  Tarjoushinta 14,00 € Normaalihinta 17,50 €

4. Lämmöstä lämpeävälle

Onko lähipiirissäsi vilukissa? Hän arvostaisi varmasti lämmönlähdettä, jonka voi ottaa mukanaan vaikka peiton alle.

Pehmoisella fleece-kankaalla päällystetty Hugo Frosch -kuumavesipullo lämmittää lempeästi viluista. Kuumavesipullon lämmöllä voi hoitaa myös särkyjä, kramppeja tai kipuja. Viimassa tai pakkasessa oleilun jälkeen kuumavesipullolla lämpenevät kämmenet, jalkaterät ja posket. 

Jos läheisesi kärsii huonosta ääreisverenkierrosta, kuumavesipullo voi olla jokapäiväinen lämmön lähde kylmille sormille ja varpaille. Monikäyttöinen pullo toimii myös käänteisesti kylmäkompressiona, jos hammasta särkee, lihas on revähtänyt tai migreeni vaivaa.

5. Perusteellista hoitoa parrakkaalle

Isän parta hapsottaa tai puolison leuka kutisee komean parran alla? Mr. Bear Family -tuotteet ovat hyvä lahjaidea parrakkaalle. Näissä parranhoitotuotteissa on huomioitu niin parran kuin sen juuressa olevan ihon erityistarpeet. 

Partasaippua puhdistaa ja kosteuttaa, mutta myös tuuhentaa partaa ja rauhoittaa ihon kutinaa. Partaöljy hoitaa parran vahvaksi ja hyvinvoivaksi sekä kosteuttaa niin ihoa kuin partaa. Partavaha hoitaa, pehmentää ja kosteuttaa partakarvaa sekä antaa parralle luonnollisen, mutta huolitellun loppusilauksen. Puusta valmistetulla partakammalla on kätevä sukia parta siistiksi. 

 1. HUGO FROSCH KUUMAVESIPULLO PUNAINEN 1 kpl
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  HUGO FROSCH KUUMAVESIPULLO PUNAINEN 1 kpl
  19,90 €
 2. HUGO FROSCH KUUMAVESIPULLO SYDÄN 1 kpl
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  HUGO FROSCH KUUMAVESIPULLO SYDÄN 1 kpl
  19,90 €
 3. MR BEAR FAMILY PARTASAIPPUA WILDERNESS 250 ML
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  MR BEAR FAMILY PARTASAIPPUA WILDERNESS 250 ML
  Tarjoushinta 23,36 € Normaalihinta 29,20 €
 4. MR BEAR FAMILY PARTAÖLJY WILDERNESS 30 ML
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  MR BEAR FAMILY PARTAÖLJY WILDERNESS 30 ML
  Tarjoushinta 19,36 € Normaalihinta 24,20 €

5. Kotoilun kannattajalle

Onko ystäväsi vannoutunut hyggeilijä tai puolisosi kotikissa? Kodissaan viihtyvä ja hidastamiseen panostava osaa arvostaa pehmeitä paketteja.

Helsingin Villasukkatehtaat kotimaiset villasukat antavat jaloille – ja melkein mielellekin – lämpimän syleilyn. Villa on luonnollinen ja hengittävä materiaali ja sukat ovat kotimaista tekoa. Materiaalista 70 % on puhdasta lampaanvillaa ja 30 % kestävyyttä lisäävää polyamidia. Valikoimassamme on useita eri värejä, joista löytyy varmasti mieluisat sukat moneenkin eri pakettiin!

6. Tunnelmoinnin mestarille 

Mitä lahjaksi ihmiselle, jolle aistielämykset ja tunnetilat ovat tärkeitä? Tuoksut luovat merkityksiä ja herättävät paljon muistoja. Kokeile antaa lahjaksi huonetuoksu, johon läheisesi voisi yhdistää sinut!

Huonetuoksuilla lahjan saaja voi luoda kotiinsa erilaisia tunnelmia – olipa tarve sitten energisoiva tai rauhoittava mielentila. Valikoimissamme on useita erilaisia Puhdas+ -huonetuoksuja, joista etenkin Puhdas+ Merry Christmas room diffuser sopii jouluun kuin manteli puuroon!

7. Laulajalle, kuorsaajalle, puhujalle, urheilijalle...

WellO2-hyvinvointilaite on täsmälahja hänelle, joita hengitysteiden hyvinvointi kiinnostaa.

Laulajat ja puhujat käyttävät sitä kirkastamaan ääntä ja helpottamaan puhumista, urheilijat vahvistamaan hengityslihaksia.

Laite voi tuoda apua myös kuorsaajille ja hengitysvaikeuksista kärsivälle.

8. Konttorirotalle tai hartiajumien kanssa elävälle

Niska-hartiaseudun kivuista kärsivä toimistotyöläinen ihastuu Omron Heat Tens -kivunlievittäjään.

Se on kätevä käyttää: lätkät kiinni kipukohdan viereen ja laite päälle. Työntekoa tai sohvalla makoilua voi jatkaa sillä aikaa, kun sähköinen stimulaatio ja lämpö lievittävät kipua. Loistava täsmähoito erilaisiin lihas- ja nivelkipuihin!

9. Kosmetiikan kokeilijalle

Innostuuko ystäväsi kauneudenhoidon uusista tuulista? Ihonhoidossa on trendejä siinä missä muodissakin, ja kosmetiikkaan ihastuneet kokeilevat mielellään erilaisia tuotteita ja metodeja.

Laadukkaasta kosmetiikasta kiinnostuneelle hyvä lahjaidea on Medik8 The CSA Kit retinal edition -pakkaus, jonka matkakokoiset pakkaukset soveltuvat hyvin kokeiluun tai minilomalle mukaan otettaviksi. Pakkauksen tuotteet noudattavat kaikki CSA-filosofiaa, jonka kirjaimet tarkoittavat: C-vitamiinia, aurinkosuojaa sekä A-vitamiinia. Nämä kaikki edesauttavat ihon pysymistä nuorempana ja ennaltaehkäisemään ikääntymisen merkkejä. 

 1. WELLO2 CARE HYVINVOINTILAITE
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  WELLO2 CARE HYVINVOINTILAITE
  239,00 €
 2. MEDIK8 THE CSA KIT RETINAL EDITION
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  MEDIK8 THE CSA KIT RETINAL EDITION
  Tarjoushinta 132,00 € Normaalihinta 165,00 €
 3. OMRON HEAT TENS KIVUNLIEVITTÄJÄ 1 KPL
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  OMRON HEAT TENS KIVUNLIEVITTÄJÄ 1 KPL
  149,00 €
 4. PUHDAS+ MERRY CHRISTMAS ROOM DIFFUSER 100 ml
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  PUHDAS+ MERRY CHRISTMAS ROOM DIFFUSER 100 ml
  19,50 €