Asiakaspalvelu 24 h

Apteekin asiakaspalvelu 24 h

Asiantuntijat apunasi 24 h

Intohimo palvella on yksi arvoistamme ja ensiluokkainen asiakaspalvelu on toimintamme keskiössä. Olipa kyseessä kohtaaminen kasvotusten taikka chat- ja puhelinkeskustelu, toivomme että sinulle jää päällimmäisenä tunne, että välitämme.

Yliopiston Apteekilla on 17 apteekkia ja 5 kumppaniapteekkia eri puolilla Suomea. Valtakunnallisessa Lääkeneuvonta- ja asiakaspalveluyksikössämme työskentelee yli 90 asiantuntijaa. 

Vastaamme chat-keskusteluihin päivittäin kello 8–22 sekä puheluihin ympäri vuorokauden numerossa 0300 20200 (0,85 €/min + pvm/mpm, jonotus pvm/mpm). 

Palkittuun asiakaspalvelumalliimme kuuluvat pitkät aukioloajat, ensiluokkainen palvelu, kiinnostavat kanta-asiakasedut, houkutteleva tuotevalikoima, koko perheen hyvinvointiin tarkoitettu YA-tuotesarja ja YA naturae -luonnonkosmetiikkasarja.

Yliopiston Apteekin asiakaskokemus on sijoittunut Asiakkuusindeksitutkimuksessa kolmen kärkeen jo monen vuoden ajan. Mittaamme ja kehitämme asiakaspalveluamme ja asiakaskokemustamme jatkuvasti.

Apteekkiemme asiakaspalvelijat ympäri Suomen osallistuvat säännöllisiin koulutuksiin ja koko henkilökuntamme on ollut rakentamassa asiakaspalvelumallimme.

Me palvelemme sinua

Farmaseutti
Voit kysyä lääkitykseen
ja hyvinvointiin liittyvistä asioista sekä
tilata reseptilääkkeet chat-farmaseutiltamme.

Kosmetologi
Voit kysyä neuvoja ihonhoitoon ja
hiusten hyvinvointiin sekä saada apua
oikean hoitorutiinin tai -tuotteen löytämiseen. 

Chat-farmaseutit ja -kosmetologit ovat apunasi klo 8-22. Kirjautumalla chattiin, pääset keskustelemaan asiantuntijamme kanssa.

Valtakunnallinen Lääkeneuvonta ja asikaspalvelumme on avoinna kellon ympäri. Kysy lääkkeistä tai uusi reseptisi vaikka keskellä yötä.

Annosjakelun asiakaspalvelu on avoinna ma-pe klo 7.30-16.00. Tarjoamme annosjakelupalvelua yksityiselle ja julkiselle terveydenhuollolle.

Vastaanotamme lääkäreiden puhelinreseptejä sekä palvelemme viranomaisia valtakunnallisella lääkäri- ja viranomaislinjalla klo 7–24.

Näitä meiltä kysytään