Asiakaspalvelu chatissa

Apteekin chat | Yliopiston Apteekki

Chat-farmaseutit ja -kosmetologit apunasi klo 7–24

Valtakunnallisessa Lääkeneuvonta- ja asiakaspalveluyksikössämme työskentelee yli 90 asiantuntijaa. Asiantuntijoidemme joukossa työskentelee niin lääke- kuin kauneusalan ammattilaisia, jotka palvelevat kanta-asiakkaitamme chatissa joka päivä klo 7–24.

Chat-farmaseuttimme antavat neuvontaa lääkkeiden ja muiden apteekkituotteiden käytössä sekä auttavat sinua oireiden ja vaivojen hoitoon liittyvissä kysymyksissä. Farmaseuttimme myös toimittavat reseptilääkkeesi suoraan verkkoapteekista ostoskoriisi.

Chat-kosmetologimme ovat oikeita ammattilaisia ratkomaan erilaisia iho-ongelmia sekä niiden hoitoa. Kosmetologiemme monnipuolinen tuotetuntemus sekä erilaisten ihotyyppien asiantuntijuus auttavat sinua löytämään juuri omiin tarpeisiisi sopivan ihonhoitorutiinin ja -tuotteet. Yli 16 000 tuotteen valikoimastamme löytyy takuulla ihotyypillesi parhaiten soveltuva kosmetiikka ja ihoituotteet.

Chat-palvelu on kanta-asiakkaidemme käytössä sekä selaimella että Yliopiston Apteekin mobiilisovelluksella. Uniikki-asiakkaaksi liittyminen on maksutonta ja vaivatonta. Jos olet ladannut mobiilisovelluksemme älypuhelimeesi, kanta-asiakasedut ja chat kulkevat aina mukanasi. Tutustu Uniikki-asiakasetuihin!