Kihomadot

Kihomadot ovat kiusallinen, mutta yleinen vaiva etenkin lapsiperheissä. Kihomatojen häätöön löytyy apteekista ilman reseptiä myytävä kihomatolääke, Pyrvin.

Itsehoitolääkkeenä myytävät Pyrvin-tabletit on tarkoitettu kihomatojen hoitoon. Kihomatolääkkeiden teho perustuu siihen, että lääkettä kertyy kihomatoon joka veltostuu ja poistuu ruoansulatuskanavasta.

Kihomatojen häätö tulee tehdä kihomatolääkkeen pakkausselosteen ja käyttöohjeen mukaisesti. Kihomatolääke-tabletit otetaan painon mukaan kerta-annoksena ja hoito uusitaan kahden viikon kuluttua. Mikäli tablettien nieleminen on vaikeaa, halkaise tai pilko kihomatolääke lapselle nielemisen helpottamiseksi. Kihomatojen hoidossa kaikki perheen jäsenet on hoidettava samanaikaisesti. Tutustu huolellisesti kihomatolääkkeen pakkausselosteeseen ja noudata käyttöohjetta.

Kihomato hoidon lisäksi alusvaatteet, lakanat sekä pyyhkeet ja unilelut tulee pestä. Myös pinnat ja ovenkahvat tulee pyyhkiä eikä perussiivous imurointeineen ole huono idea. Kihomatotartunnasta tulee ilmoittaa kouluun tai päiväkotiin kihomatoepidemian ehkäisemiseksi.

Suodata ja järjestä

Järjestä Katsotuimmat
Tuotemerkki
Tuotetyyppi

1 tuote

Ei suodatuksia
  1. PYRVIN TABLETTI 100MG
    Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous

1 tuote

Ei suodatuksia