Ketoprofeeni

Ketoprofeeni on tulehduskipulääke, joka on tarkoitettu lyhytaikaiseen kivun hoitoon ja kuumeeseen.

Muiden tulehduskipulääkkeiden eli niin sanottujen NSAID-lääkkeiden tavoin ketoprofeeni lievittää erilaisia kiputiloja ja tulehduksen aiheuttamia oireita, kuten turvotusta, kuumotusta ja kipua. Ketoprofeenia voidaan käyttää lihas- ja niveltulehduksen tulehdusoireisiin, hammassärkyyn, kuukautiskipuihin, päänsärkyyn ja migreeniin sekä flunssan oireiden, kuten kuumeen alentamiseen

Itsehoitolääkkeenä ketoprofeeni on tarkoitettu vain lyhytaikaiseen käyttöön. Ketoprofeenin pitkäaikainen käyttö vain lääkärin määräyksestä. Noudata lääkkeen annosteluohjetta. Varmistu lääkkeen soveltuvuudesta ja lue pakkausseloste huolella ennen käyttöä. Jos oireet eivät lievity tai ne jatkuvat tai pahenevat, ota yhteyttä lääkäriin. Ketoprofeenin käyttö alle 12-vuotiaille lapsille vain lääkärin ohjeen mukaan. Ketoprofeeni tulee ottaa veden kanssa aterian jälkeen tai sen jälkeen. Asiantuntijamme verkon chatissa neuvovat kipulääkkeen valinnassa ja käytössä!

Suodata ja järjestä

Järjestä Katsotuimmat
Tuotemerkki
Tuotetyyppi

2 tuotetta

Ei suodatuksia
  1. KETORIN 25 MG TABLETTI 15 fol
    Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
    KETORIN 25 MG TABLETTI 15 fol
    4,38 €
  2. KETO 25 MG KALVOPÄÄLLYSTEINEN TABLETTI 15 fol
    Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous

2 tuotetta

Ei suodatuksia

Mitä on ketoprofeeni?

Ketoprofeeni on kipua ja tulehdusta lievittävä sekä kuumetta alentava tulehduskipulääke.

Saako ketoprofeenia ilman reseptiä?

Ketoprofeenia saa itsehoitolääkkeenä ilman reseptiä nieltävinä tabletteina, jotka sopivat aikuisten ja yli 12-vuotiaiden lasten kivun ja kuumeen lyhytaikaiseen hoitoon.