Migreeni

Sumatriptaani on migreenilääke, jonka käyttötarkoitus on aiemmin todetun migreenin hoito. Migreenilääkettä saa pieninä pakkauksina ostaa apteekista ilman reseptiä, lääkärin diagnosoiman vaikean migreenin hoitoon.

Varmistaaksemme migreenin hoidon onnistumisen ja itsehoitolääkkeen soveltuvuuden sinun tarpeisiisi, farmaseutti antaa ensin migreeni lääke -neuvonnan, jonka jälkeen migreenilääkkeet ilman reseptiä voi ostaa verkkokaupasta ya.fi. Tiesithän, että lääke migreeniin on tilattavissa vaikka suoraan kotiovellesi ya.fi -verkkokaupasta!

Sumartiptaania sisältävät migreeni lääke -tabletit soveltuvat käyttötarkoituksensa mukaisesti yli 18-vuotiaille aikuisille, jotka ovat käyttäneet niin sanottuna triptaaneita migreenin hoidossa aiemmin ja joiden migreenioireissa ei ole tapahtunut muutoksia.

Migreenin hoito ja migreenilääkkeen annostelu tapahtuu lääkärin ohjeen mukaan. Tutustuthan huolellisesti lääkkeen pakkausselosteeseen ennen tuotteen käyttöä. Huomioithan, että lääkettä ei tule ottaa ennaltaehkäisevästi ennakko-oireiden tai niin sanotun auravaiheen aikana, vaan vasta migreenipäänsäryn alkaessa.

Migreenipäänsärky syntyy pään alueen verisuonten laajenemisesta. Sumatriptaanin vaikutusmekanismi kohdistuu pään alueen verisuoniin, supistaen niitä, ja lievittäen migreenikohtaukseen liittyvää päänsärkyä ja muita oireita, kuten pahoinvointia ja silmien valonarkuutta.

Suodata ja järjestä

Järjestä Katsotuimmat
Tuotemerkki
Tuotetyyppi

1 tuote

Ei suodatuksia
  1. SUMATRIPTAN TEVA 50 MG KALVOPÄÄLLYSTEINEN TABLETTI 2 fol
    Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous

1 tuote

Ei suodatuksia