Anaalitapit

Anaalitapit ovat seksileluja, jotka on kehitetty tuottamaan mielihyvää ja anaalistimulaatiota anaalin kautta joko sooloseksissä tai yhdessä kumppanisi kanssa. Anustapit on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, kuten silikonista, metallista tai lasista.

Ya.fi -verkkokaupan valikoimasta löydät erikokoisia ja -muotoisia anaalitappeja, jotta voit valita juuri sinulle sopivan vaihtoehdon laadukkaiden intiimihierontavälineiden joukosta. Voit aloittaa pienestä anustapista ja edetä vähitellen isompaan anaalitappiin, kun tunnet olosi mukavaksi. Valittavanasi on myös anaalitappisettejä, jotka sisältävät useita erikokoisia tappeja, jotta voit kokea erilaisia tuntemuksia ja löytää omat suosikkisi. Anustappisetti on täydellinen seksilelu, kun haluat kokeilla ensimmäistä kertaa anaalistimulaatiota. Anaalitappisetin eri muotoiset ja painoiset tapit tarjoavat seksuaalista mielihyvää peräaukon kautta myös kokeneillekin peppulelujen käyttäjille! Anaalitapin muotoilu estää sen liukumisen kokonaan anaaliin.

Anaalitappien avulla tuot seksielämääsi aivan uudenlaista voimakasta nautintoa. Se tarjoaa sekä miehille että naisille mahdollisuuden tutkia uusia nautinnonlähteitä ja laajentaa intiimielämää. Tiesithän, että miehellä anaalitapin avulla kiihottuu myös eturauhanen eli niin sanottu miehen G-piste! Muistathan käyttää aina liukuvoidetta anustapin kanssa, kuten myös anaaliseksin yhteydessä. Toimitamme anaalitapit, liukuvoiteet sekä muut seksilelut kätevästi muiden apteekkituotteiden kanssa samassa tilauksessa, ylimääräistä huomiota herättämättä!

Suodata ja järjestä

Järjestä Katsotuimmat
Tuotemerkki
Tuoteominaisuudet
Tuotetyyppi

3 tuotetta

Ei suodatuksia
 1. RFSU SHINY DREAM ANAALITAPPI 1 kpl
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  RFSU SHINY DREAM ANAALITAPPI 1 kpl
  Tarjoushinta 16,43 € Normaalihinta 21,90 €
 2. DUREX PLAY DEEP & DEEPER ANAALITAPPISETTI 2 KPL
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  DUREX PLAY DEEP & DEEPER ANAALITAPPISETTI 2 KPL
  Tarjoushinta 35,93 € Normaalihinta 47,90 €
 3. RFSU PLEASURE PLUGS ANAALITAPPISETTI 3 kpl
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  RFSU PLEASURE PLUGS ANAALITAPPISETTI 3 kpl
  Tarjoushinta 34,43 € Normaalihinta 45,90 €

3 tuotetta

Ei suodatuksia