Erektio-ongelma vaivaa? – Vinkit ja tuotteet mieskunnon parantamiseen

stressi voi pahentaa erektio-ongelmia

Erektio ei kestä vaan lopahtaa kesken seksin? Ennenaikainen siemensyöksy haittaa sinun ja kumppanisi nautintoa? Tai ehkä kaipaat pientä piristystä seksielämään? Yliopiston Apteekin valikoimista löydät laadukkaat tuotteet mieskunnon kohentamiseen. Lue tästä, miten esimerkiksi potenssirengas, penispumppu ja erilaiset seksivälineet voivat parantaa seksuaaliterveyttäsi.

Silloin tällöin vaivaavat erektio-ongelmat voivat johtua monesta asiasta. Näitä voivat olla stressi, suorituspaineet tai epäterveelliset elämäntavat. Nopea siemensyöksy johtuu tavallisesti jännittämisestä, harventuneista seksikerroista tai ristiriidoista kumppanin kanssa. Siemensyöksy voi tulla herkästi etenkin nuorilla miehillä.

Erektiota voi tukea erilaisten apuvälineiden avulla, jotka saat Yliopiston Apteekista. Muistathan, että voit tilata kaikki intiimituotteet ja seksuaaliterveyttä tukevat tuotteet, kuten penispumput, potenssirenkaat, hieromasauvat sekä muut seksilelut huomaamattomasti myös verkkokaupastamme.

Jos erektio-ongelmat ovat toistuvia ja vaivaavat kuukausien ajan, kannattaa käydä lääkärin vastaanotolla. Erektiolääkkeitä saa apteekista vain reseptillä.

1. Penispumppu auttaa erektion saamisessa ja voi lisätä erektion kestoa

Jos erektion saaminen on hankalaa tai erektio loppuu kesken aktin, penispumppu voi auttaa.

Kun laitat peniksen pumppuun ja pumppaat varovasti ilman pois sylinteristä, syntyy alipaine, joka saa lisää verta virtaamaan peniksen verisuoniin ja paisuvaiskudokseen, mikä auttaa erektion saannissa.

Jotta penispumpun käyttö tuntuisi mukavammalta, voit laittaa sylinterin suulla olevaan kumirenkaaseen ja penikseen liukuvoidetta.

Kokeile:

  • Belladot Ingemar on voimakas penispumppu, jonka sylinteri on tarpeeksi suuri useimmille miehille.

2. Potenssirengas ylläpitää erektiota

Potenssirengas sopii loistavasti käytettäväksi penispumpun kanssa. Pumppaa ensin penispumpulla, kunnes saat erektion ja laita sitten pumppu pois ja aseta potenssirengas peniksen juureen. Penisrengas auttaa ylläpitämään erektiota.

Penisrenkaan käytöstä voi olla apua myös ennenaikaiseen siemensyöksyyn. Kun tiedät, että rengas tukee sinua erektion ylläpitämisessä, voit ottaa rennommin ja keskittyä paremmin kumppaniisi ja seksiin.

Potenssirengas asetetaan peniksen tyveen, missä se estää veren virtaamista pois paisuvaiskudoksesta ja lisää erektion kestoa. Penisrengasta suositellaan käytettävän 30 minuuttia kerrallaan. Ota rengas pois heti, jos se tuntuu epämiellyttävältä.

Kokeile:

  • Belladot Viktor -pakkauksessa on kolme erikokoista potenssirengasta, joista löydät itsellesi mieluisen koon.
  • Belladot Bertil on värisevä potenssirengas, joka tuo nautintoa myös kumppanille.

3. Stressin lievittäminen voi helpottaa myös erektiovaivoja

Joskus elämäntapojen viilaus parantaa mieskuntoa. Vähennä siis alkoholinkäyttöä ja tupakointia tai lopeta mieluusti tupakointi kokonaan. Myös liikunnan lisääminen ja liikakilojen karistaminen sekä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lisääminen voivat parantaa erektiokykyä.

Jos olet stressaantunut tai jännittynyt – esimerkiksi töissä on kova kiire tai uusi parisuhde aiheuttaa seksiin liittyvää jännitystä – voi se heijastua erektiokykyyn.

Stressaantuneena sympaattinen hermostomme on aktiivinen, kun taas erektion saavuttamiseksi tarvittaisiin elintoimintoja rauhoittavan parasympaattisen hermoston aktiivisuutta.

Koeta siis löytää keinoja rentoutua ja purkaa stressiä. Esimerkiksi liikunta lisää parasympaattisen hermoston aktiivisuutta, joten saatat huomata, että urheilun jälkeen erektion saaminen onnistuu helpommin.

Kumppanin kanssa keskusteleminen on hyvä keino lievittää seksiin liittyvää jännitystä ja suorituspaineita. Ilman puhdistaminen puhumalla voi auttaa myös ennenaikaiseen siemensyöksyyn.

5 x Piristystä seksielämään  

Erilaiset seksituotteet ja niin sanotut aikuisten lelut virkistävät kenen tahansa seksielämää, vaikkei ongelmia makuuhuoneessa olisikaan! Kokeile näitä siis rohkeasti joko yksin tai kumppanin kanssa. Yllätä kumppanisi kukkakimpun sijaan vaikka seksuaaliterveyttä edistävällä eroottisella lahjalla, jonka tilaat vaivattomasti ja huomiota herättämättä Yliopiston Apteekista!

Esimeriksi kondomeista, hierontaöljyistä sekä liukuvoiteista löytyy paljon hauskoja vaihtoehtoja. Testaa vaikka mansikalta maistuvaa liukuvoidetta tai sensuellin tuoksuista hierontageeliä, joka toimii myös liukuvoiteena.

Asiantuntijana Yliopiston Apteekin farmaseutti Johnny Lind.