Lisänautintoa makuuhuoneeseen –Tässä Yliopiston Apteekin viisi suosituinta seksivälinettä

pariskunta on saanut apteekin tuotteilla vipinää makuuhuoneeseen

Erektiota vahvistava penisrengas, nautinnollisesti värisevä vibraattori ja muut kiihottamiseen tarkoitetut välineet tekevät seksistä hekumallisempaa. Yliopiston Apteekin valikoimista löydät turvallisia seksivälineitä, joita voit käyttää sekä yksin että yhdessä kumppanin kanssa.

1. Liukuvoide kosteuttaa ja antaa tuntumaa

Liukuvoiteet ja -geelit ovat kiva lisä seksiin ihan jokaiselle. Sopivasti kosteana niin esileikki, masturbointi kuin yhdyntäkin tuntuvat paremmilta. Seksivälineisiin liukuvoidetta kannattaa lisätä aina. Anaaliseksissä liukuvoiteen käyttäminen on ehdotonta.

Liukuvoide on lyömätön apu myös silloin, jos limakalvot ovat kuivat – tähän voivat vaikuttaa esimerkiksi raskaus, imetys ja vaihdevuodet.

Kun toivot raskautta, käytä liukuvoidetta vain vähän. Paras valinta on vesipohjainen ja koostumukseltaan ohut liukuvoide, sillä se ei heikennä siittiöiden liikkumista.

Kokeile:

  • RFSU Sense Me Magic Glide -liukuvoide on tuoksuton ja sopii käytettäväksi kaikkien kondomien ja seksivälineiden kanssa. Se sisältää muun muassa limakalvoja kosteuttavaa glyserolia ja hoitavaa sheavoita.
  • Anaaliseksiin sopii silikonipohjainen Klick Supreme Glide, joka pysyy limakalvolla paremmin.

2. Geishakuulat vahvistavat lantionpohjalihaksia

Seksi on pitkälti lihastyötä, näin ollen lantionpohjalihasten treeniä ei sovi unohtaa! Mitä vahvemmat naisen lantionpohjan lihakset ovat, sen paremmalta yhdyntä tai sooloseksi vibraattorin kanssa tuntuu. Lantionpohjalihaksia kannattaakin treenata säännöllisesti. Hyvässä kunnossa olevat lantionpohjalihakset pienentävät myös riskiä tahattomaan virtsankarkailuun.

Helppo ja samalla nautinnollinenkin tapa lihasten vahvistamiseen ovat emättimessä pidettävät geishakuulat, joilla vahvistat lihaksia muiden puuhien lomassa. Treenistä hyötyvät kaikki naiset, mutta erityisen tärkeää lantionpohjalihasten jumppaaminen on synnytyksen jälkeen ja ponnistusvirtsankarkailun ehkäisemiseen.

Kokeile:

3. Vibraattori värisee nautinnollisesti

Yksin, yhdessä, sängyssä, suihkussa – miellyttävästi värisevä vibraattori tuo kaivattua kipinää tilanteeseen kuin tilanteeseen. Vibraattorilla voit hieroa kehoa tai intiimialuetta juuri niin kuin hyvältä tuntuu.

Kokeile:

  • Belladot Ebba, joka on silikoninen ja vedenkestävä vibraattori. Suuren ja kurvikkaan muotonsa ansiosta tästä vibraattorista on tullut useiden luottokaveri, joka stimuloi myös ihanasti G-pistettä! Tämä kookas hieromasauva sisältää kolme eri värinätasoa, joita voit vaihdella napin painalluksella. Patterikäyttöisessä vehkeessä riittää paukkuja pitkäksi aikaa.

4. Sormikiihotin on pieni ja huomaamaton

Jos kaipaat pientä piristystä vällyjen väliin, kokeile sormikiihotinta. Se on sormeen kiinnitettävä vibraattori, jota voit käyttää niin klitoriksen, vaginan ja anaalin kuin myös välilihan tai kivesten stimulointiin. Nauti itse tai kokeilkaa yhdessä kumppanin kanssa – pienikokoinen kiihotin kutkuttaa juuri oikeasta paikasta.

Kokeile:

  • Belladot Ingrid -sormikiihotin on yksi myydyimmistä kiihoittamiseen tarkoitetuista tuotteista ja se on myös suosittu lahjaidea esimerkiksi ystävänpäivälahjana. Tämä sormikiihotin on saanut hyvää palautetta käyttäjiltään. Laitteessa on kolme värinävoimakkuutta, ja se on vedenkestävä, joten voit käyttää sitä myös suihkussa tai kylvyssä. Pieni ja hiljainen kiihotin on näppärä vaihtoehto ensimmäiseksi seksileluksi.

5. Penisrengas antaa voimakkaan erektion

Entistä pidempi ja voimakkaampi erektio – mikä ettei! Sellaisen voit saada peniksen ympärille asetettavalla penisrenkaalla, joiden ansiosta veri virtaa poispäin hitaammin. Samalla penisrengas stimuloi myös toista osapuolta.

Kun erektio potenssirenkaan kanssa kestää kauemmin, myös orgasmi voi tuntua voimakkaammalta. Näin penisrenkaasta on iloa yksin ja yhdessä kumppanin kanssa. Potenssirengas saattaa auttaa usein myös lieviin erektiohäiriöihin, jolloin lääkkeitä ei välttämättä tarvita.

Kokeile:

  • Belladot Viktor -pakkaus sisältää kolme erikokoista penisrengasta, joita voit kokeilla myös eri kohdissa penistä. Testaa rengasta peniksen juuressa tai esimerkiksi terskan alapuolella – tai sekä että. Muista liukuvoide, niin renkaat eivät hierrä ihoa. Renkaiden nystyrämäiset kuulat stimuloivat myös seksikumppania. Käytä renkaita enintään 30 minuuttia kerrallaan.
  • Käytön jälkeen puhdistus onnistuu Belladot Cleansing Gel puhdistusgeelillä, joka on hellävarainen ja antibakteerinen.

Asiantuntijana Yliopiston Apteekin farmaseutti Johnny Lind.