Kosmetiikka

Kaipaatko hehkua iholle ja kiiltoa hiuksiin? Pohditko, miten voisit parantaa kynsien, hiusten ja ihon hyvinvointia niin sisäisesti kuin ulkoisestikin? Miten saada vahvat ja terveet, valkoiset hampaat? Etsitkö juuri omalle ihollesi sopivinta tuotesarjaa tai apua akneihoon? Yliopiston Apteekin verkkokaupasta löydät parhaat tuotteet niin kasvoille kuin vartalon ihonhoitoon ja kauneuteen. Valikoimastamme löydät tuotteet myös ihon erityistarpeisiin, kuten herkälle tai helposti reagoivalle iholle. Valittavanasi on myös tuoksuttomia versioita tutuista luottotuotteista, mikäli hajusteeton kosmetiikka kiinnostaa. Tutustu Yliopiston Apteekin verkkokaupan laajaan tuotevalikoimaan, josta löydät ihon- ja hiustenhoitotuotteet joka tarpeeseen. Kauneutta voit hoitaa myös sisäisesti iho- ja hiusravintolisillä. Voit tilata kaikki kauneustuotteet, kuten meikitluonnonkosmetiikan sekä aurinkorasvat ja muut aurinkotuotteet, helposti netistä suoraan kotiin. Verkkokaupasta löydät suosituimpia kosmetiikan tuotemerkkejä, kuten VichyLa Roche-PosayACOAvène ja Medik8.

Valikoimastamme löydät hyvin kattavasti herkän ihon tuotteitaluonnonkosmetiikkaa sekä esimerkiksi K-Beauty -tuotteita eli korealaista kosmetiikkaa. Tutustuthan myös laajaan meikkien ja miesten kosmetiikan valikoimaan sekä hemmottelutuotteisiin, kuten kasvonaamioihin sekä seerumeihin ja tehohoitoihin. Valikoimamme tuotteilla loihdit itsellesi vaikka rentouttavan kasvohoidon, manikyyrin tai pedikyyrin kotona! Voit tilata kauneustuotteet helposti netistä suoraan kotiin tai käydä ostoksilla paikan päällä apteekissa.

Apteekkikosmetiikan laajasta valikoimastamme löydät oikeat tuotteet myös erilaisiin iho-ongelmiin. Kattavassa dermokosmetiikan valikoimassamme on eri tuotemerkkien tuotteita muun muassa couperosan ja ruusufinnin sekä aknen ja pigmenttihäiriöiden hoitoon. Vai vaivaako sinua hikoilu? Tutustu tehokkaisiin antiperspirantteihin ja löydä apu ikävään hikoiluun. Uutuustuotteiden joukosta löydät tuoreimmat tulokkaamme kosmetiikkatuotteiden valikoimastamme! Kosmetiikkaostoksille kannattaa suunnata Yliopiston Apteekkiin, sillä meiltä saat asiantuntevaa palvelua. Ammattitaitoiset kosmetologimme osaavat suositella juuri sinun tarpeisiisi sopivia ratkaisuja ja tuntevat myynnissä olevat tuotteet hyvin. Apteekin tuotteet ovat takuulla laadukkaita, ja valikoimasta löytyy tuotteita myös monenlaisten iho- ja kauneuspulmien hoitoon.

Asiantuntijamme verkon chatissa auttavat mielellään löytämään juuri sinulle sopivat ihonhoitotuotteet ja -rutiinit - ethän epäröi kysyä neuvoja kosmetologeiltamme! Asiantuntijoillamme on osaamista erilaisista ihopulmista ja he auttavat mielellään oikeiden hoitotuotteiden valinnassa. Autamme sinua löytämään parhaat ihon- ja hiustenhoitotuotteet sekä meikit niin juhlaan kuin arkeenkin!