Kosmetiikka

Haaveena heleä iho ja kiiltävät hiukset? Miten saada vahvat kynnet tai terveet, valkoiset hampaat? Yliopiston Apteekin verkkokaupasta löydät parhaat tuotteet niin kasvojen kuin vartalon ihonhoitoon ja kauneuteen. Valikoimastamme löydät tuotteet myös ihon erityistarpeisiin, kuten herkälle tai helposti reagoivalle iholle. Valittavanasi on myös tuoksuttomia versioita tutuista luottotuotteista, mikäli hajusteeton kosmetiikka kiinnostaa. Tutustu Yliopiston Apteekin verkkokaupan laajaan tuotevalikoimaan, josta löydät ihon ja hiusten hoitotuotteet joka tarpeeseen. Kauneutta voit hoitaa myös sisäisesti iho- ja hiusravintolisillä. Voit tilata kaikki kauneustuotteet, kuten meikit, luonnonkosmetiikan sekä aurinkorasvat ja muut aurinkotuotteet, helposti netistä suoraan kotiin. Verkkokaupasta löydät paljon suosituimpia kosmetiikan tuotemerkkejä, kuten Vichy, La Roche-Posay, ACO, Avène ja Medik8.

Valikoimastamme löydät hyvin kattavasti herkän ihon tuotteita, luonnonkosmetiikkaa sekä esimerkiksi K-Beauty -tuotteita eli korealaista kosmetiikkaa. Tutustuthan myös laajaan meikkien ja miesten kosmetiikan valikoimaan sekä hemmottelutuotteisiin, kuten kasvonaamioihin sekä seerumeihin ja tehohoitoihin. Valikoimamme tuotteilla loihdit itsellesi vaikka rentouttavan kasvohoidon, manikyyrin tai pedikyyrin kotona!

Apteekkikosmetiikan laajasta valikoimastamme löydät oikeat tuotteet myös erilaisiin iho-ongelmiin. Kattavassa dermokosmetiikan valikoimassamme on eri tuotemerkkien tuotteita muun muassa couperosan ja ruusufinnin sekä aknen ja pigmenttihäiriöiden hoitoon. Vai vaivaako sinua hikoilu? Tutustu tehokkaisiin antiperspirantteihin ja löydä apu ikävään hikoiluun. Uutuustuotteiden joukosta löydät tuoreimmat tulokkaamme kosmetiikkatuotteiden valikoimastamme! Asiantuntijamme verkon chatissa auttavat mielellään löytämään juuri sinulle sopivat ihonhoitotuotteet ja -rutiinit - ethän epäröi kysyä neuvoja kosmetologeiltamme!