Hierontaöljyt

Hemmottele itseäsi tai kumppaniasi laadukkaalla hierontaöljyllä, joka tuo iloa ja rentoutusta niin intiimeihin hetkiin kuin arkisiin hierontasessioihin. Yliopiston Apteekin valikoiman hierontaöljyistä voit valita itsellesi sopivimman, sillä valikoimasta löydät sopivan hierontaöljyn joka tilanteeseen: aisteja hivelevä hunajamelonin tuoksuinen öljy on varma valinta esileikkiin kuin taas rentouttava appelsiini-inkiväärin tuoksuinen hierontaöljy kruunaa rentouttavan hieronnan.

Hierontaöljyjen käytöllä ja tuoksuvilla öljyillä voit parantaa tunnesiteitä ja lisätä nautintoa yhteisissä hetkissä. Hierontaöljyn avulla ihostasi tulee samalla ihanan pehmeä, sillä hoitavat öljyt pehmentävät ihoa hieronnan yhteydessä. Valitse esimerkiksi intiimeihin hetkiin ja esileikkien hierontoihin sensuellin tuoksuisia öljyjä, jotka hellivät aistejasi. Rentouttaviin hierontoihin hyvä hierontaöljy on rauhoittavia öljyjä ja tuoksuja sisältävä tuote, joka auttaa rentoutumaan.

Tutustu Yliopiston Apteekin hierontaöljyjen valikoimaan ja löydä juuri sinulle sopiva tapa lisätä iloa ja läheisyyttä intiimeihin hetkiisi! Tutustu myös kattavaan liukuvoiteiden ja seksivälineiden valikoimaan, mikäli kaipaat iholla käytettävien hierontaöljyjen lisäksi intiimialuieille sopivia hierontavoiteita!

Suodata ja järjestä

Järjestä Katsotuimmat
Tuotemerkki
Tuoteominaisuudet
Tuotetyyppi

2 tuotetta

Ei suodatuksia
  1. FRESH HIERONTAÖLJY HUNAJAMELONI 100 ml
    Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
    FRESH HIERONTAÖLJY HUNAJAMELONI 100 ml
    9,90 €
  2. RFSU CALM HIERONTAÖLJY APPELSIINI-INKIVÄÄRI 100 ml
    Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous

2 tuotetta

Ei suodatuksia