Kampanjat

Tutustu Yliopiston Apteekin ajankohtaisiin kampanjoihin sekä tarjouksiin!

Liittymällä kanta-asiakkaaksi varmistat, että saat kuukausittain parhaat edut suosituimmista hyvinvoinnin ja kauneuden tuotteista. Jos olet jo Kanta-asiakas, kirjautumalla verkkopalveluun saat kuukauden kanta-asiakastarjoukset sekä kaikki muut kanta-asiakkaan edut aina myös verkosta. Löydät kaikki tarjoukset hyvinvoinnin ja kauneuden tuotteista verkkokaupastamme. Tutustu myös verkkokaupan kaupanpäällisiin!

Kun vitamiinikaappisi kaipaa täydennystä tai kosmetiikkapurkkisi pohja alkaa pilkottaa, Yliopiston Apteekin tarjouksia hyödyntämällä säästät paljon rahaa! Mikäli etsinnässä on esimerkiksi apteekkikosmetiikan kosmetiikkatarjous, tarkista tämän sivun kampanjat ja edulliset alennushinnat! Yliopiston Apteekin verkkokaupan kampanjoiden joukosta löydät tunnetuimpien apteekkien tuotemerkkien parhaat tarjoukset. Löydä tarvitsemasi tuote laajasta kampanjatuotteiden valikoimastamme ja säästä selvää rahaa! 

Tutustu myös kattavaan uutuustuotteiden valikoimaan ja hanki itsellesi markkinoiden tuoreimmat tulokkaat heti ensimmäisten joukossa!

Helmikuun kanta-asiakastarjoukset: kosmetiikka

Helmikuun kanta-asiakastarjoukset: hyvinvointi

Tasarahatarjoukset kanta-asiakkaille

Muut edut ja tarjoukset

Ajankohtaisia tarjoustuotteita

 1. ACO FACE AGE DELAY NIGHT CREAM DRY SKIN 50 ML
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  ACO FACE AGE DELAY NIGHT CREAM DRY SKIN 50 ML
  Tarjoushinta 23,12 € Normaalihinta 28,90 €
 2. PRIORIN EXTRA KAPS 180 kpl
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  PRIORIN EXTRA KAPS 180 kpl
  Tarjoushinta 72,75 € Normaalihinta 97,00 €
 3. CERAVE RESURFACING RETINOL SERUM 30 ML
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  CERAVE RESURFACING RETINOL SERUM 30 ML
  Tarjoushinta 15,92 € Normaalihinta 19,90 €
 4. MINISUN D-VITAMIINI 20 MIKROG 200 TABL
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  MINISUN D-VITAMIINI 20 MIKROG 200 TABL
  Tarjoushinta 12,90 € Normaalihinta 17,20 €
 1. VICHY NEOVADIOL ROSE PLATINIUM NIGHT CREAM 50 ML
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  VICHY NEOVADIOL ROSE PLATINIUM NIGHT CREAM 50 ML
  Tarjoushinta 36,72 € Normaalihinta 45,90 €
 2. BEPANTHEN EYE SILMÄTIPAT PULLO 10 ML
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  BEPANTHEN EYE SILMÄTIPAT PULLO 10 ML
  Tarjoushinta 12,38 € Normaalihinta 16,50 €
 3. UNIQU ANTI-STRESS TABL 60 KPL
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  UNIQU ANTI-STRESS TABL 60 KPL
  Tarjoushinta 18,68 € Normaalihinta 24,90 €
 4. RELA TABS MANSIKKA TABL 90 kpl
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  RELA TABS MANSIKKA TABL 90 kpl
  Tarjoushinta 23,18 € Normaalihinta 30,90 €

Tutustu myös näihin

Kuukauden mobiiliedut

Hyödynnä kuukauden mobiiliedut. Mobiilisovelluksella saat kuukausittain vaihtuvia huipputarjouksia oman YA-sarjamme suosikkituotteista. 

Suositut kaupanpäälliset

Verkkokaupassamme ja apteekeissamme on jatkuvasti vaihtuva valikoima erilaisia kaupanpäällisiä. Tutustu ihaniin kaupanpäällisiin!

Kanta-asiakastarjoukset

Uskollisille kanta-asiakkaille tarjoamme kanta-asiakastarjouksia, jotka palkitsevat jatkuvan luottamuksesi Yliopiston Apteekkia kohtaan. Tilaa uutiskirje ja hanki parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi ensimmäisten joukossa. Kanta-asiakkaana ja uutiskirjeen tilaajana pysyt perillä myös parhaista kampanjoistamme sekä alennuksista ja kaupanpäällisistä. Liity kanta-asiakkaaksi ja tilaa uutiskirje nyt!

Tasarahatarjoukset

Suositut tasarahatarjous -kampanjamme tuovat tuntuvia säästöjä valikoimamme suosikkituotteista sekä asiakkaidemme rakastamista bestsellereistä! Tutustu tasarahatarjouksiin, joiden avulla tilaat apteekkituotteet arkeen edullisesti tasarahahinnoin. Tasarahatarjousten joukosta löydät vitamiineja ja kosmetiikkaa sekä hyvinvointituotteita huippuedullisesti tasarahalla.  

Nipputarjoukset

Tutustu ja hyödynnä kulutustuotteiden ja käyttötavaroiden nipputarjoukset, joiden avulla hankit suosikkituotteet pidemmäksi aikaa edullisena eränä. Nipputarjousten joukosta löydät jatkuvasti käytettäviä arjen suosikkituotteita, kuten vitamiineja, ravintolisiä sekä kosmetiikkaa. Nipputarjouksia hyödyntämällä saat hankittua jatkuvasti kuluvia suosikkituotteita ja huippubrändiemme hittituotteita kotiapteekin varastoon. Nipputarjouksia hyödyntämällä lempituotteiden loppuminen ei pääse yllättämään sinua!

Valtakunnalliset tarjoukset

Hyödynnä verkkokaupassamme ya.fi myös valtakunnalliset tarjoukset ja löydä laadukkaat apteekkituotteet uskomattomin hinnoin. Valtakunnalliset tarjoukset saat käyttöösi tekemällä apteekkitilauksen osoitteessa ya.fi ja tilaamalla kaikki apteekkituotteet suoraan kotiisi, lähimpään noutopisteeseen tai Yliopiston Apteekin myymälään. Tutustu kattaviin maksu- ja toimitustapoihimme ja tee tilaus ja hyödynnä valtakunnalliset tarjoukset heti!