Kampanjat

Tutustu Yliopiston Apteekin ajankohtaisiin kampanjoihin sekä tarjouksiin!

Liittymällä kanta-asiakkaaksi varmistat, että saat kuukausittain parhaat edut suosituimmista hyvinvoinnin ja kauneuden tuotteista. Jos olet jo Kanta-asiakas, kirjautumalla verkkopalveluun saat kuukauden kanta-asiakastarjoukset sekä kaikki muut kanta-asiakkaan edut aina myös verkosta. Löydät kaikki tarjoukset hyvinvoinnin ja kauneuden tuotteista verkkokaupastamme. Tutustu myös verkkokaupan kaupanpäällisiin!

Kun vitamiinikaappisi kaipaa täydennystä tai kosmetiikkapurkkisi pohja alkaa pilkottaa, Yliopiston Apteekin tarjouksia hyödyntämällä säästät paljon rahaa! Mikäli etsinnässä on esimerkiksi apteekkikosmetiikan kosmetiikkatarjous, tarkista tämän sivun kampanjat ja edulliset alennushinnat! Yliopiston Apteekin verkkokaupan kampanjoiden joukosta löydät tunnetuimpien apteekkien tuotemerkkien parhaat tarjoukset. Löydä tarvitsemasi tuote laajasta kampanjatuotteiden valikoimastamme ja säästä selvää rahaa! 

Tutustu myös kattavaan uutuustuotteiden valikoimaan ja hanki itsellesi markkinoiden tuoreimmat tulokkaat heti ensimmäisten joukossa!

Heinäkuun kanta-asiakastarjoukset: kosmetiikka

Heinäkuun kanta-asiakastarjoukset: hyvinvointi

Tasarahatarjoukset kanta-asiakkaille

Ajankohtaista

 1. LA ROCHE-POSAY TOLERIANE DERMALLERGO SERUM 20 ML
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  LA ROCHE-POSAY TOLERIANE DERMALLERGO SERUM 20 ML
  Tarjoushinta 30,00 € Normaalihinta 37,50 €
 2. YA SYVÄPUHDISTAVA SHAMPOO 300 ml
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  YA SYVÄPUHDISTAVA SHAMPOO 300 ml
  Tarjoushinta 8,72 € Normaalihinta 10,90 €
 3. HYTTYSÄSSÄ+ PUMPPUSUIHKE 50 ML
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  HYTTYSÄSSÄ+ PUMPPUSUIHKE 50 ML
  Tarjoushinta 9,00 € Normaalihinta 10,90 €
 4. BEPANTHEN SENSICALM EMULSIOVOIDE 50 G
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  BEPANTHEN SENSICALM EMULSIOVOIDE 50 G
  Tarjoushinta 14,00 € Normaalihinta 17,20 €

Tutustu myös näihin

Kuukauden mobiiliedut

Hyödynnä kuukauden mobiiliedut. Mobiilisovelluksella saat kuukausittain vaihtuvia huipputarjouksia oman YA-sarjamme suosikkituotteista. 

Suositut kanta-asiakastarjoukset

Verkkokaupassamme ja apteekeissamme on kuukausittain vaihtuvia ajankohtaisia tarjouksia suosikkituotteista. Tutustu mahtaviin kanta-asiakastarjouksiin!

Kanta-asiakastarjoukset

Uskollisille kanta-asiakkaille tarjoamme kanta-asiakastarjouksia, jotka palkitsevat jatkuvan luottamuksesi Yliopiston Apteekkia kohtaan. Tilaa uutiskirje ja hanki parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi ensimmäisten joukossa. Kanta-asiakkaana ja uutiskirjeen tilaajana pysyt perillä myös parhaista kampanjoistamme sekä alennuksista ja kaupanpäällisistä. Liity kanta-asiakkaaksi ja tilaa uutiskirje nyt!

Tasarahatarjoukset

Suositut tasarahatarjous -kampanjamme tuovat tuntuvia säästöjä valikoimamme suosikkituotteista sekä asiakkaidemme rakastamista bestsellereistä! Tutustu tasarahatarjouksiin, joiden avulla tilaat apteekkituotteet arkeen edullisesti tasarahahinnoin. Tasarahatarjousten joukosta löydät vitamiineja ja kosmetiikkaa sekä hyvinvointituotteita huippuedullisesti tasarahalla.  

Nipputarjoukset

Tutustu ja hyödynnä kulutustuotteiden ja käyttötavaroiden nipputarjoukset, joiden avulla hankit suosikkituotteet pidemmäksi aikaa edullisena eränä. Nipputarjousten joukosta löydät jatkuvasti käytettäviä arjen suosikkituotteita, kuten vitamiineja, ravintolisiä sekä kosmetiikkaa. Nipputarjouksia hyödyntämällä saat hankittua jatkuvasti kuluvia suosikkituotteita ja huippubrändiemme hittituotteita kotiapteekin varastoon. Nipputarjouksia hyödyntämällä lempituotteiden loppuminen ei pääse yllättämään sinua!

Valtakunnalliset tarjoukset

Hyödynnä verkkokaupassamme ya.fi myös valtakunnalliset tarjoukset ja löydä laadukkaat apteekkituotteet uskomattomin hinnoin. Valtakunnalliset tarjoukset saat käyttöösi tekemällä apteekkitilauksen osoitteessa ya.fi ja tilaamalla kaikki apteekkituotteet suoraan kotiisi, lähimpään noutopisteeseen tai Yliopiston Apteekin myymälään. Tutustu kattaviin maksu- ja toimitustapoihimme ja tee tilaus ja hyödynnä valtakunnalliset tarjoukset heti!