Tilaa netistä ja nouda apteekista – Näin pikanouto helpottaa arkeasi

ya.fi -tilauksen nouto pikanoutoautomaatista

Haluatko hoitaa apteekkikäyntisi mahdollisimman nopeasti? Valitse pikanouto. Tilaa ensin tarvitsemasi reseptilääkkeet ja muut tuotteet verkkoapteekista ya.fi ja hae pakettisi valitsemasi Yliopiston Apteekin pakettiautomaatista. Helppoa ja nopeaa!

Silloin kun haluat käyttää apteekissa asiointiin mahdollisimman vähän aikaa, niin pikanoutopalvelumme on sinua varten. Pikanouto Yliopiston Apteekista -palvelun avulla saat hoidettua apteekkiasiasi näppärästi ja nopeasti.

Apteekin pikanouto helpottaa arkeasi, kun...

Miten pikanouto toimii?

Yksinkertaista: tilaa tarvitsemasi tuotteet verkkoapteekista ya.fi. Me keräämme tuotteet puolestasi, ja sinä voit piipahtaa hakemassa paketin valitsemasi Yliopiston Apteekin pakettiautomaatista, kun olet saanut noutoviestin puhelimeesi.

Pikanoutoa käyttäessä ei tarvitse useimmiten jonottaa lainkaan, sillä olet jo maksanut tuotteet verkkoapteekissa. Lisäksi pakettiautomaatti on sijoitettu useimmiten kätevästi lähelle uloskäyntiä tai aulaa. Oma pakettisi löytyy automaatin lokerosta koodilla, jonka saat tekstiviestinä. Jos automaatti on täynnä, voit noutaa paketin kassalta.

Voinko tilata kaikkia apteekkituotteita pikanoutona?

Kyllä. Voit tilata niin reseptilääkkeitä, itsehoitolääkkeitä, kosmetiikkaa kuin ihonhoitotuotteita.

Arkea helpottava ja aikaa säästävä niksi onkin tilata koko perheen apteekki- ja ihonhoitotuotteet pikanoutona samalla kertaa. Säästät etsimisen, keräilyn ja jonottamisen vaivan, ja kaikki tarvitsemasi löytyy näppärästi yhdestä paketista.

Huomaa kuitenkin, että voit valita toimitustavaksi pikanoudon, kunhan kaikki tilaamasi tuotteet ovat saatavilla valitsemasi Yliopiston Apteekin toimipisteestä.

Entä jos tarvitsen farmaseutin apua tai minulla on kysyttävää jostakin tuotteesta?

Verkkoapteekissa asioidessasi ja tilausta tehdessäsi voit aina kysyä sinua askarruttavista asioista chat-palvelun farmaseutilta tai kosmetologilta. Voit myös soittaa asiakaspalveluumme.

Lääkkeiden tilaaminen hoituu joka tapauksessa verkossa chatin kautta, jolloin farmaseutti kertoo sinulle mm. lääkkeen käytöstä ja annostelusta, kuten apteekissa käydessäkin.  

Chatilla on myös etunsa: voi olla mukavampi kysyä aroilta tuntuvista aiheista chat-keskustelussa kuin kasvotusten.

Jos unohdit chatissa kysyä tilaamistasi tuotteista tai jokin asia jäi mietityttämään, voit aina keskustella farmaseutin kanssa samalla, kun haet pakettisi.

Voiko puolisoni tai ystäväni hakea tilaamani paketin pakettiautomaatista?

Toki! Jos olet esimerkiksi kotona kipeänä tai et muuten pääse paikan päälle, niin läheisesi voi käydä noutamassa paketin automaatista.

Hän tarvitsee vain noutokoodin, jolla pakettiautomaatin lokero avataan. Saat sen tekstiviestillä heti, kun paketti on noudettavissa.

Näin tilaat pikanoudolla:

  1. Tilaa haluamasi tuotteet verkkokaupasta ya.fi - voit tilata reseptilääkkeitä, itsehoitolääkkeitä sekä lääkkeettömiä tuotteita, kuten kosmetiikkaa ja vitamiineja. Farmaseuttimme ja kosmetologimme ovat apunasi chat-palvelussa.
  2. Valitse toimitustavaksi Pikanouto Yliopiston Apteekista − voit valita pikanoudon Yliopiston Apteekin toimipisteeseen, kun kaikki tilauksesi tuotteet löytyvät apteekin hyllystä
  3. Nouda tilauksesi apteekista − saat tekstiviestin, kun tilauksesi on noudettavissa valitsemastasi toimipisteestä.

Asiantuntijana Yliopiston Apteekin proviisori Tatu Hämäläinen.