Terveydenhuolto

Luotettava terveydenhuollon kumppani

Terveydenhuollon myynti kasvoi edellisvuodesta 9 prosenttia 37 miljoonaan euroon. Annosjakeluasiakkaiden määrä kasvoi. Vuoden merkittävin palvelulanseeraus oli antibioottipumppujen täyttöpalvelu

Palvelemme valtakunnallisesti yli tuhatta terveydenhuollon organisaatiota julkisella ja yksityisellä sektorilla. Asiakkaitamme ovat muun muassa lääkäriasemat, hoivapalveluita tuottavat yksiköt, kuntien kotihoito, yritykset ja yksityiset apteekit. Terveydenhuollon asiakkaita palvelee meillä yli 40 terveydenhuoltoon erikoistunutta asiantuntijaa.

Tarjoamme terveydenhuollon asiakkaille erilaisia tuotteita ja palveluita. Koronapandemia vaikutti yritysasiakkaiden myynnin rakenteeseen. Terveydenhuollon asiakkaat tilasivat normaalia enemmän esimerkiksi pneumokokki- ja influenssarokotteita, joiden avulla pyrittiin ehkäisemään keuhkokuumetta ja influenssatartuntoja.

Annosjakelun asiakasmäärä kasvoi ja saimme uusia asiakkaita eri puolilta Suomea. Kasvatimme omaa annosjakelutuotantoa ja laajensimme tuotannon työvuoroja. Annosjakelupalvelu parantaa lääkejakelun tehokkuutta ja turvallisuutta sekä vapauttaa hoitajien työaikaa hoitotyöhön hoivayksiköissä.

Yritysverkkokauppa uudistui

Uudistimme terveydenhuollon asiakkaille suunnatun verkkokaupan lokakuun alussa. Tilaaminen uudesta verkkokaupasta on nyt helpompaa ja sujuvampaa. Asiakkaat saavat verkosta aiempaa kattavammat tuotetiedot ja raportit tilauksistaan. Yritysverkkokauppa palvelee lääkäriasemia, sopimusvalmistusapteekkeja, lääkekeskuksia sekä pieniä yksityisiä kauneus- ja terveysalan toimijoita. Heidän tarpeensa ja palautteensa otettiin huomioon kehitystyössä, jotta tilausprosessista saatiin mahdollisimman helppo, selkeä ja asiakasystävällinen.

Samaan aikaan yritysverkkokaupan kanssa otimme käyttöön uuden toiminnanohjausjärjestelmän, joka sujuvoittaa muun muassa lääkevalmistusta ja annosjakelua. Uudistukset ovat saaneet erittäin positiivista palautetta terveydenhuollon yritysasiakkailta.