Tehoa ihonhoitoon! Tässä 5 ihonhoitosarjaa, joihin rakastut

Tehoa ihonhoitoon! Tässä 5 ihonhoitosarjaa, joihin rakastut

Etsitkö tehokasta mutta kohtuuhintaista ihonhoitosarjaa? Kiinnostaako korealainen kosmetiikka? Vai kaipaatko tuotteita, jotka ottavat herkän ihosi huomioon? Tässä viisi laadukasta Yliopiston Apteekin ihonhoitosarjaa, joihin ammattilaisetkin luottavat. Tutustu, ihastu ja löydä uusi suosikkisi!

1. Medik8: tehokasta anti-agea

Onko ihossasi alkavia ikääntymisen merkkejä, aknea, punoitusta, hyperpigmentaatiota tai muita ongelmia, jotka vaativat erityistä hoitoa?

Medik8 on tieteellinen, tehokas ja laadukas ammattilaissarja, joka on suunniteltu erityisesti ikääntyvän ihon erityistarpeisiin. Sen filosofia on yksinkertainen ja toimiva: päivällä C-vitamiinia ja aurinkosuoja, yöllä A-vitamiinia.

Medik8 on sinun sarjasi, jos olet valmis panostamaan ihonhoitoon, olet kiinnostunut ihonhoidon tutkimuksesta ja trendeistä ja haluat löytää markkinoiden tehokkaimpia tuotteita ikääntymisen merkkeihin.

Tärppituote:

Medik8 R-Retinoate Youth Activating Cream -seerumiemulsio vaikuttaa tehokkaasti kaikkiin ihon ikääntymisen merkkeihin. Sen tehoaine on Retinyl Retinoate, joka on kahdeksan kertaa tehokkaampaa kuin retinoli. Se ei kuitenkaan ärsytä herkkääkään ihoa.

2. Whamisa: laadukasta luonnonkosmetiikkaa Koreasta

K-beauty eli korelainen kauneudenhoito on nyt kaikkien huulilla. Whamisa on korealaista sertifioitua luonnonkosmetiikkaa.

Sarjan tuotteiden erikoisuus on fermentoidut ainesosat, jotka sisältävät runsaasti antioksidantteja ja ravintoaineita. Toinen Whamisalle ominainen juttu on vedettömät koostumukset: vesi on korvattu kasviuutteilla ja -öljyillä.

Whamisa sopii sinulle, jos etsit laadukasta ja ekologista luonnonkosmetiikkaa, ja olet valmis panostamaan korealaiseen pitkään ja huolelliseen ihonhoitorutiiniin.

Tärppituote:

Whamisa Organic Flowers Cleansing Oil on ihanalta tuoksuva puhdistusöljy, joka sopii kaikille ihotyypeille. Ei jätä iholle rasvaista tunnetta, mutta tekee siitä pehmeän. Erityisesti pintakuivan ihon pelastus!

3. Atopik: kotimaista luonnonkosmetiikkaa herkälle iholle

Onko ihosi herkkä tai kärsitkö muista iho-ongelmista? Kotimainen apteekkikosmetiikkasarja Atopik on nappivalinta ihollesi.

Atopik käyttää tehoaineina suomalaista kauraa, mustikkaa ja prebiootteja. Sarja onkin sertifioitua luonnonkosmetiikkaa.

Ekologinen sarja valmistetaan, kehitetään ja pakataan Helsingissä.

Tärppituote:

Atopik itseruskettava kasvovesi antaa luonnollisen lopputuloksen. Käyttö on helppoa: kasvovettä levitetään vanulapulla puhtaille kasvoille, ja rusketus muodostuu 3–5 tunnin aikana. Sävy sopii kaikille.

Ihonhoitosarjat

4. Bioeffect: anti-age-ihonhoitoa myös herkkäihoiselle

Onko tähtäimessäsi nuorekas iho? Islantilaisten tiedemiesten kehittämän Bioeffect-ihonhoitosarjan tuotteet sisältävät runsaasti soluaktivaattoreita, jotka nuorentavat ihoa. Kekseliäiden tuotteiden kasviperäiset aineet kosteuttavat, ravitsevat ja kirkastavat ihoa.

Sarja sopii kaikille ihotyypeille, myös erittäin herkkäihoisille. Tuotteissa on vain muutamia ainesosia, eikä tarpeettomia kemikaaleja. Bioeffectin kosmetiikka on tehokasta, puhdasta ja hellävaraista.

Sarja on myynnissä Yliopiston Apteekin verkkokaupassa ya.fi.

Tärppituote:

Bioeffect EGF Eye Serum -silmänympärysgeeli kosteuttaa tehokkaasti sekä taistelee juonteita ja ryppyjä vastaan. Vahvistaa ja silottaa ohutta ihoa. Sopii myös herkälle ja allergiselle iholle.

5. La Roche-Posay: rauha ärtyneelle iholle

Olet ehkä nähnyt La Roche-Posay -dermokosmetiikkasarjan Yliopiston Apteekissa, mutta oletko jo kokeillut sen tuotteita?

La Roche-Posay on varsinainen edelläkävijä herkän ihon tuotteiden kehityksessä, ja tuotesarja on etenkin ihotautilääkäreiden suosiossa.

La Roche-Posayn tuotteet on suunnattu etenkin heille, joiden iho on herkkä, punoittava, ärtynyt, atopiaan taipuvainen tai muuten ongelmallinen, mutta takuuhellät ja hyvin siedetyt ihonhoitotuotteet sopivat tietysti muillekin.

Ranskalaissarjan juju piilee rauhoittavassa, antioksidanttisessa lähdevedessä, joka rauhoittaa ihoa tehokkaasti.

Tärppituote:

La Roche-Posay Toleriane Ultra 8 Daily Soothing Spray -kasvosuihke kosteuttaa ja rauhoittaa myös herkästi reagoivaa ihoa. Helppokäyttöinen suihke raikastaa nopeasti ja kulkee näppärästi mukana.

 

Asiantuntijoina Yliopiston Apteekin category manager Netta Lehtola ja Yliopiston Apteekin farmaseutti, kosmetologi Hertta Hurme.


Lue lisää

Näin löydät sinulle sopivat anti-age-tuotteet

Näin löydät sinulle sopivat anti-age-tuotteet

Ryppyjä, juonteita ja pigmenttimuutoksia? Kun valitset oikeat tuotteet, ihosi säilyy napakkana, kosteutettuna ja kauniin sävyisenä.

Lue lisää
Tiesitkö nämä viisi luonnon tehoainetta ihollesi?

Tiesitkö nämä viisi luonnon tehoainetta ihollesi?

Joko olet kokeillut, miten hyvää koivunmahla, mustaselja tai ruusunmarja tekee ihollesi? Lue vinkit ja kokeile itse!

Lue lisää
Täydellisen hehkeä iho eteläkorealaisin keinoin – opi K-beauty-ihonhoitorutiini

Täydellisen hehkeä iho eteläkorealaisin keinoin – opi K-beauty-ihonhoitorutiini

Haluaisitko niin ihanan ihon, ettei sitä tarvitsisi edes meikata? K-Beauty eli eteläkorealainen ihonhoitorutiini tekee ihosta uskomattoman upean. Näin sen teet!

Lue lisää

Teemat