Tehoa ihonhoitoon! Tässä 5 ihonhoitosarjaa, joihin rakastut

tehokkaat ihonhoitotuotteet apteekista

Etsitkö tehokasta mutta kohtuuhintaista ihonhoitosarjaa? Kiinnostaako korealainen kosmetiikka? Vai kaipaatko tuotteita, jotka ottavat herkän ihosi huomioon? Tässä viisi laadukasta Yliopiston Apteekin ihonhoitosarjaa, joihin ammattilaisetkin luottavat. Tutustu, ihastu ja löydä uusi suosikkisi!

1. Medik8: tehokasta anti-agea

Onko ihossasi alkavia ikääntymisen merkkejä, aknea, punoitusta, hyperpigmentaatiota tai muita ongelmia, jotka vaativat erityistä hoitoa?

Medik8 on tieteellinen, tehokas ja laadukas ammattilaissarja, joka on suunniteltu erityisesti ikääntyvän ihon erityistarpeisiin. Sen filosofia on yksinkertainen ja toimiva: päivällä C-vitamiinia ja aurinkosuoja, yöllä A-vitamiinia.

Medik8 on sinun sarjasi, jos olet valmis panostamaan ihonhoitoon, olet kiinnostunut ihonhoidon tutkimuksesta ja trendeistä ja haluat löytää markkinoiden tehokkaimpia tuotteita ikääntymisen merkkeihin.

Tärppituote:

2. Whamisa: laadukasta luonnonkosmetiikkaa Koreasta

K-beauty eli korelainen kauneudenhoito on nyt kaikkien huulilla ja kymmenvaiheisesta eteläkorealaisesta ihonhoitorutiinista on tullut monelle tapa pitää iho upeana. Whamisa on korealaista sertifioitua luonnonkosmetiikkaa.

Whamisa-tuotteiden erikoisuus on fermentoidut ainesosat, jotka sisältävät runsaasti antioksidantteja ja ravintoaineita. Toinen Whamisalle ominainen juttu on vedettömät koostumukset: vesi on korvattu kasviuutteilla ja -öljyillä.

Moni korealaista kosmetiikkaa suosiva on löytänyt suosikkituotteensa juuri Whamisan laadukkaiden tuotteiden joukosta. Whamisa sopii sinulle, jos etsit laadukasta ja ekologista luonnonkosmetiikkaa, ja olet valmis panostamaan korealaiseen pitkään ja huolelliseen ihonhoitorutiiniin.

Tärppituote:

 • Whamisa Organic Flowers Toner Original -kasvovesi sopii kaikille ihotyypeille ja tasapainottaa ihon toimintoja sekä supistaa ihohuokosia. Elvyttävä kasvovesi sisältää muun muassa lootuksenkukka- ja sitrusuutteita.

3. Atopik: kotimaista luonnonkosmetiikkaa herkälle iholle

Onko ihosi herkkä tai kärsitkö muista iho-ongelmista? Kotimainen apteekkikosmetiikkasarja Atopik on nappivalinta ihollesi.

Atopik käyttää tehoaineina suomalaista kauraa, mustikkaa ja prebiootteja. Sarja onkin sertifioitua luonnonkosmetiikkaa.

Ekologinen sarja valmistetaan, kehitetään ja pakataan Helsingissä.

Tärppituote:

 • Atopik itseruskettava kasvovesi antaa luonnollisen lopputuloksen. Käyttö on helppoa: kasvovettä levitetään vanulapulla puhtaille kasvoille, ja rusketus muodostuu 3–5 tunnin aikana. Sävy sopii kaikille.

4. Bioeffect: anti-age-ihonhoitoa myös herkkäihoiselle

Onko tähtäimessäsi nuorekas iho? Islantilaisten tiedemiesten kehittämän Bioeffect-ihonhoitosarjan tuotteet sisältävät runsaasti soluaktivaattoreita eli solukasvutekijöitä, jotka nuorentavat ihoa ja ovat tehokkaita anti-age-ainesosia. Kekseliäiden tuotteiden kasviperäiset aineet kosteuttavat, ravitsevat ja kirkastavat ihoa.

Suuren suosion saavuttanut Bioeffect EGF Serum on solukasvutekijöitä sisältävä anti-age-seerumi, joka sopii kaikille ihotyypeille.  Tuotteissa on vain muutamia ainesosia, eikä tarpeettomia kemikaaleja. Bioeffectin kosmetiikka on tehokasta, puhdasta ja hellävaraista ja on loistava valinta herkkäihoisen anti-age-tuotteeksi.

Sarja on myynnissä Yliopiston Apteekin verkkokaupassa ya.fi.

5. La Roche-Posay: rauha ärtyneelle iholle

La Roche-Posay -dermokosmetiikkasarjasta on tullut herkkäihoisten suosikkisarja Yliopiston Apteekissa. Oletko sinä jo löytänyt suosikkituotteesi ranskalaisen La Roche-Posayn kattavasta valikoimasta? Sarja uudistuu jatkuvasti, joten kannattaa tutustua myös sarjan ihaniin uutuuksiin!

La Roche-Posay on varsinainen edelläkävijä herkän ihon tuotteiden kehityksessä, ja tuotesarja on sekä Yliopiston Apteekin asiakkaiden että ihotautilääkäreiden suosiossa.

La Roche-Posayn tuotteet on suunnattu etenkin heille, joiden iho on herkkä, punoittava, ärtynyt, atopiaan taipuvainen tai muuten ongelmallinen, mutta takuuhellät ja hyvin siedetyt ihonhoitotuotteet sopivat tietysti muillekin.

Ranskalaissarjan juju piilee rauhoittavassa, antioksidanttisessa lähdevedessä, joka rauhoittaa ihoa tehokkaasti. Koko perheelle sopivat La Roche-Posay Anthelios -aurinkotuotteet ovat parasta aurinkorasvaa etsivien asiakkaidemme suosikkeja kesästä toiseen!

Tärppituote:

 • Kosteuttava La Roche-Posay Toleriane Dermallergo Serum on ihoa vahvistava ja rauhoittava seerumi, joka sopii herkälle, herkästi reagoivalle sekä allergiaan taipuvalle iholle. Seerumi vahvistaa ihon suojamuuria sekä lievittää ihoärsytystä, punoitusta sekä kuumottavaa tunnetta.

Asiantuntijana Yliopiston Apteekin valikoimapäällikkö Minna Tuominen.

 1. LA ROCHE-POSAY EAU THERMALE LÄHDEVESI 150 ML
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
 2. Toleriane Dermallergo Eyes | La Roche-Posay
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  LA ROCHE-POSAY TOLERIANE DERMALLERGO EYES 20 ml
  Tarjoushinta 19,47 € Normaalihinta 22,90 €
 3. LA ROCHE-POSAY HYALU B5 SERUM ANTI-WRINKLE CONCENTRATE 30 ML
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
 4. MEDIK8 R-RETINOATE DAY & NIGHT CREAM 50 ML
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  MEDIK8 R-RETINOATE DAY & NIGHT CREAM 50 ML
  198,00 €