5 hyvää syytä ostaa kosmetiikkaa Yliopiston Apteekista

Asiakas on ostamassa kosmetiikkaa apteekista.

Iho-ongelma vaivaa? Kosmetiikkahyllyllä iskee aina valinnan vaikeus? Tai ehkä seuraat kosmetiikan uutuuksia ja trendejä? On monta hyvää syytä tulla kosmetiikkaostoksille Yliopiston Apteekkiin – tässä niistä viisi.

1. Saat asiantuntevinta palvelua

Mikä kosteusvoide sopii rutikuivalle iholleni? Mikä on tehokkain anti-age-voide? Miten saan couperosaihoni rauhoittumaan?

Yliopiston Apteekin ammattitaitoiset kosmetologit osaavat vastata kysymyksiisi, kun haluat suosituksia juuri sinulle sopivista tuotteista tai olet muuten apua vailla kosmetiikkahyllyjen äärellä. Kosmetologimme tuntevat myynnissä olevat tuotteet hyvin ja tietävät, millaiselle iholle ne toimivat parhaiten.

Myös kinkkisempiin ihopulmiin löytyy ratkaisu: jos sinulla on esimerkiksi lääkitys aknen hoitoon, niin kosmetologit ja farmaseutit löytävät yhteistyössä sinulle parhaat kosmetiikkatuotteet lääkehoidon rinnalle.

Jos hankit ihonhoitotuotteesi mieluiten verkkokaupasta, voit kysyä neuvoa ja tuotesuosituksia myös YA:n verkkokaupassa ya.fi. Kosmetologit auttavat chatin välityksellä.

2. Löydät oikeat tuotteet ongelmaiholle

Apteekin kosmetiikka ei vain puhdista ja kosteuta – se myös tarjoaa ratkaisuja kenkkuilevan ihon hoitoon sekä päivittäiseen ihonhoitorutiiniin. Runsaasta valikoimasta löydät useita ihotautilääkärien suosittelemia tuotesarjoja ja apua erilaisiin iho-ongelmiin.

Moni herkkäihoinen hankkii meikit ja kosmetiikkansa apteekista, koska sieltä saa paljon herkälle iholle sekä hajuste- sekä kosmetiikka-allergiselle sopivia tuotteita. Valittavana on runsaasti hajusteettomia tuotteita. Kestosuosikkeja ovat esimerkiksi Avènen Tolerance-tuotteet ja La Roche-Posayn Toleriane-tuotteet.

Apteekista löytyvät oikeat tuotteet myös akneen taipuvaisen ihon hoitoon – vaikkapa ACO Spotless -sarjasta.

Myös esimerkiksi ruusufinnistä eli rosaceasta kärsivät löytävät apteekista hellimmät hoitotuotteet ongelmaiholleen.

3. Voit luottaa laatuun

Apteekissa ei myydä mitä tahansa. Voit luottaa siihen, että Yliopiston Apteekista saat taatusti laadukkaat, vastuullisesti hankitut, turvalliset ja testatut tuotteet.

Yliopiston Apteekissa on myynnissä monia kosmetiikkasarjoja, jotka on testattu ihotautilääkärien valvonnassa.

4. Löydät kosmetiikan uutuuksia ja hittituotteita

Apteekissa myytävä kosmetiikka ei tarkoita vain tuoksuttomia perusvoiteita! Yliopiston Apteekin valikoima puhuttelee myös kosmetiikan trendeistä ja uutuuksista kiinnostunutta – tai jos kaipaat ihanan tuotteen hemmotteluhetkeesi.

Löydät Yliopiston Apteekista supersuosittua korealaista kosmetiikkaa, laadukkaita luonnonkosmetiikkasarjoja tai vaikkapa A-vitamiinia sisältäviä tehotuotteita. Esimerkiksi suosittu Whamisa-sarja on sekä korealaista että luonnonkosmetiikkaa. Ylistetyt A-vitamiinituotteet löytyvät Medik8-tuotesarjasta.

5. Löydät tuotteet, joita et saa mistään muualta

Yliopiston Apteekista löydät myös kosmetiikkaa ja hittituotteita, joita et saa mistään muualta.

YA-tuotesarja tarjoaa laadukkaita perustuotteita, joissa on erityisen mainio hinta-laatusuhde. Sarjan neljä kasvoille tarkoitettua tuotetta sopivat herkällekin iholle. Ne sisältävät muun muassa kotimaista kauraöljyä. 

YA naturae -sarja on kotimaista sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Löydät sarjasta luottotuotteet, jotka on kehitetty Yliopiston Apteekin asiantuntemuksella sinua varten! Laadukkaasta tuotesarjastamme valittavanasi on jokaiselle ihotyypille sopivat ihonhoitotuotteet, joiden avulla hoidat ihoasi hellästi! YA naturae -tuotteet on valmistettu suomalaisen luonnon parhaista raaka-ainesta ja ne valmistetaan ympäristöä säästäen ja aina luonnonmukaisesti. Tutustu esimerkiksi YA naturae tuotesarjan kostetuutavaan kasvovoiteeseenvirkistävään kasvoveteenravitsevan puhdistusöljyyn sekä kosteuttavaansilmänympärysvoiteeseen.

 1. YA naturae Kosteuttava Seerumi | Luonnonkosmetiikka
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  YA NATURAE KOSTEUTTAVA SEERUMI 30 ml
  Tarjoushinta 17,18 € Normaalihinta 22,90 €
 2. YA naturae Virkistävä Kasvovesi | Luonnonkosmetiikka
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  YA NATURAE VIRKISTÄVÄ KASVOVESI 150 ml
  Tarjoushinta 10,43 € Normaalihinta 13,90 €
 3. YA naturae Kosteuttava Silmänympärysvoide | Luonnonkosmetiikka
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  YA NATURAE KOSTEUTTAVA SILMÄNYMPÄRYSVOIDE 15 ml
  Tarjoushinta 11,93 € Normaalihinta 15,90 €

5 x hyvä kosmetiikkalahja

Kosmetiikka on ihana lahjaidea – mutta miten valita tuote, joka takuulla sopii lahjan saajan iholle? Seuraavat Yliopiston Apteekin suosikkituotteet ovat nappivalintoja lahjoiksi.

1. Kaikille sopiva seerumi

YA naturae Kosteuttava Seerumi sopii kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille. Hoitavaa pellavansiemenöljyä ja syväkosteuttavaa hyaluronihappoa sisältävä seerumi on ihanaa hemmottelua ja laadukasta luonnonkosmetiikkaa.

2. Ruusuinen anti-age-voide kypsälle iholle

Ruusuntuoksuinen voide tuo mieleen vanhat hyvät ajat. Täyteläinen Vichy Neovadiol Rose Platinum -päivävoide ja -yövoide kiinteyttää ja heleyttää kasvojen ihoa ja vähentää iän ja kuivuuden tuomia ryppyjä ja juonteita.

3. Kulttituote korealaisesta kosmetiikasta tykkäävälle

Suosittu Whamisa Organic Flowers Toner Deep Rich -hoitoneste on laadukasta ja trendikästä korealaista kosmetiikkaa – ja kuulaan ja kosteutetun ihon salaisuus. Sitä taputellaan korealaisen ihonhoitorutiinin mukaisesti kerroksittain iholle puhdistuksen jälkeen.

4. Luksusvoide kaulan iholle

Kaulavoide tuo luksusta ihonhoitorutiiniin. Vichy Neovadiol Phytosculpt -kaulavoide ravitsee ja kiinteyttää aikuisen kaulan ja dekolteen ihoa. Täyteläinen voide tekee iholle kestävän, joustavan ja liikkuvan verkon ja antaa iholle napakan tunteen.

5. Kosteusvoide aikuiselle miehelle

Tämä uutuus sopii jokaisen kypsemmän miehen lahjapakettiin. Vichy Homme Structure Force Anti-ageing Moisturiser -päivävoide kiinteyttää, kirkastaa ja kosteuttaa sekä vähentää ryppyjen syvyyttä. Iho tuntuu heti tasaisemmalta ja pehmeämmältä.

Asiantuntijana Yliopiston Apteekin kosmetologi ja lääketeknikko Carita Levo.