Reseptilääkkeiden tilaaminen netistä

Reseptilääkkeet helposti netistä 

Reseptilääkkeiden tilaaminen verkosta on helppoa ja turvallista. Farmaseutit palvelevat sinua suojatussa chat-yhteydessä, jonka kautta voit tilata lääkkeet sekä hoitaa resepteihin liittyvät tiedustelut. Saat chatin kautta myös henkilökohtaista lääkeneuvontaa sekä apua sopivien tuotteiden valinnassa. Verkon chat-asiakaspalvelu palvelee joka päivä klo 7-24.

Voit tehdä tilauksen, kun olet kirjautunut verkkopalveluun ja sinulla on voimassa oleva sähköinen resepti. Ensimmäisellä tilauskerralla verkkokauppaan rekisteröidytään verkkopankkitunnuksilla, jonka jälkeen kirjautuminen onnistuu helposti omilla käyttäjätunnuksilla.

Ajankohtaiset reseptitiedot

Voit tarkastella omia reseptejäsi Omakanta-palvelussa. Omakannassa näet omat terveystiedot ja reseptit, voit pyytää reseptin uusimista sekä tallentaa elinluovutus- ja hoitotahdon. Palveluun kirjaudutaan henkilökohtaisilla pankkitunnuksilla.

Näin tilaat reseptilääkkeitä netistä

Näin tilaat reseptilääkkeitä netistä

Kirjaudu sisään verkkokauppaan 

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy pankkitunnuksilla sivun oikeassa yläkulmassa olevan Kirjaudu-painikkeen kautta.

Aloita reseptilääkkeen tilaus

Aloita reseptilääkkeen tilaus ja valitse ensin tilaatko tuotteita itsellesi vai jollekin toiselle henkilölle.

Valitse haluamasi tuotteet

Etsi haluamasi tuotteet lääkehaun avulla tai pyydä farmaseuttia etsimään tuotteet puolestasi. Farmaseutti käsittelee reseptisi chatissa.

Viimeistele ja maksa tilauksesi

Farmaseutti neuvoo sinua lääkkeiden käytössä ja lisää tuotteet ostoskoriisi. Tämän jälkeen voit jatkaa ostoksia tai siirtyä maksamaan.