Näin onnistut itseruskettavalla

Näin onnistut itseruskettavalla

Itseruskettavalla syntyy turvallisin rusketus, mutta moni arkailee käyttää itseruskettajaa oranssien tiikerinraitojen ja muiden epätasaisuuksien pelossa. Näillä ohjeilla saat tasaisen ja kauniin päivetyksen.

Esivalmistele edellisenä päivänä.

Kuori iho, poista ihokarvat ja levitä iholle kosteuttavaa vartalovoidetta runsaasti. Muista erityisesti rystyset, kynsinauhat, kyynärpäät, kantapäät ja polvet.

Levitä itseruskettaja puhtaalle ja kuivalle iholle

Käy suihkussa ja kuivaa iho. Levitä kosteusvoidetta kuiville ja karheille ihoalueille. Anna voiteen imeytyä, ettei ruskettajan teho laimennu.

Käytä apuvälineitä

Levitä itseruskettava hanskalla, niin et tahraa kämmeniäsi. Jos sinulta puuttuu kaveri, tee pitkävartisesta pesuharjasta levityshanska, jolla pääset levittämään ruskettajaa selkään. Pue harjalle hansa ja nipistä hanskan suu kumilenkillä. Käytä kokovartalo- ja pikkupeilejä apuna.

Levitä ruskettaja järjestelmällisesti

Annostele voidetta hanskalle ison kolikon kokoinen nokare kerrallaan. Levitä aine pyörivin liikkein. Etene rauhallisesti ja johdonmukaisesti kasvoilta kohti jalkateriä ja kämmeniä. Pyyhkäise vanulapulla nenänpielet, hiusraja, kulmakarvat, amorinkaari sekä polvi- ja kyynärtaipeet, ettei ruskettaja kerry oransseiksi länteiksi. Levitä lopuksi vanulapulla itseruskettajaa ranteille ja kämmenselille.

Jos kuitenkin käy vahinko…

Puhdista raidat ja läikät vartalonkuorinta-aineella tai sitruunanpuolikkaalla.


Lue lisää

10 vinkkiä: Näin nautit auringosta ja rusketut turvallisesti

10 vinkkiä: Näin nautit auringosta ja rusketut turvallisesti

Aurinko tekee hyvää kehollemme ja mielellemme, joten valonsäteistä kannattaa nauttia. Jos vietät paljon aikaa ulkona tai tykkäät ottaa aurinkoa, ota käyttöön nämä 10 vinkkiä.

Lue lisää
Tiesitkö tämän aurinkotuotteista?

Tiesitkö tämän aurinkotuotteista?

Estääkö aurinkorasva ruskettumisen? Miten yhdistää aurinkovoide ja meikki? Etsimme vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin ja vinkkaamme, kuinka otat aurinkosuojatuotteista kaikki tehot irti.

Lue lisää
Ihon kevätfreesaus

Ihon kevätfreesaus

Kevätauringossa iho näyttää nuutuneelta ja ärtyneeltä. Nyt on aika hoitaa se samettisen heleäksi. Kuiva pakkasilma, sähkölämmitys, lämpötilojen vaihtelu ja viima rasittavat ihon suojamuuria. Koville joutunut iho kaipaa sen vuoksi keväällä erityistä huomiota.

Lue lisää