K-beautyn parhaat – Näihin tuotteisiin ihastut

K-beautyn parhaat – Näihin tuotteisiin ihastut

K-beauty eli korealainen ihonhoitorutiini on supersuosittua, ja Yliopiston Apteekin korealaisen kosmetiikan valikoima kasvaa koko ajan. Tässä viisi testaamisen arvoista loistotuotetta – niin vanhoja suosikkeja kuin uusia ihastuksia.

1. Kasvovesi janoiselle iholle

Whamisa Organic Flowers Toner Deep Rich -kasvovesi on oikeastaan superkosteuttava hoitoneste. Varsinkin kuiva ja pintakuiva iho rakastaa sitä, mutta tuote sopii kaikkien ihotyyppien kosteutukseen.

Ravitseva hoitoneste sisältää paljon ihoa hoitavia ainesosia, kuten fermentoituja uutteita ja arganöljyä.

Käytä lempeän tuoksuista hoitonestettä esimerkiksi aamuisin ja/tai iltaisin kuten seerumia, jonka päälle kerrostat muut tuotteet. Tässä vedettömässä luonnonkosmetiikkatuotteessa aloe maculata -uute korvaa vesipohjan!

2. Pehmeän ihon salaisuus: yönaamio

Onko yönaamio sinulle vieras tuote? Korealaisessa kosmetiikassa ne ovat tuttu juttu. Huxleyn Secret of Sahara Sleep Mask -yönaamio on oikea tehokosteuttaja.

Painele pieni määrä naamiota kasvoille illalla puhdistuksen jälkeen yövoiteen sijaan – tai jos ihosi on todella kuiva, niin yövoiteen päälle. Ohut, geelimäinen naamio imeytyy hyvin eikä jää kasvoille tahmaiseksi kerrokseksi. Aamulla se pestään pois ja iho on ihanan pehmeä.

Paitsi että Huxleyn naamio kosteuttaa tehokkaasti, se myös raikastaa ja heleyttää ihoa. Ravitsevaa ja energisoivaa naamiota kannattaa käyttää pari kolme kertaa viikossa. Se on ihanteellinen pintakuivalle ja samealle iholle, mutta sopii kaikille ihotyypeille.

3. Kangasnaamio, jossa seerumia ei säästellä

Kocostarin Waffle Mask -kangasnaamiot sisältävät runsaasti paksua seerumia: kun otat naamion pois kasvoilta, riittää seerumia levitettäväksi aina kaulalle ja dekolteelle asti.

Maskista on viisi eri vaihtoehtoa eri tarpeisiin. Etsitkö kosteutusta, kirkastusta vai antioksidanttipaukkua iholle? Ihana vaihtoehto on Waffle Mask Maple, joka kirkastaa ja rauhoittaa etenkin stressaantunutta ihoa. Naamiot sopivat kaikille ihotyypeille.

Naamioissa on riittävän isot silmänaukot, ja ne istuvat hyvin kasvoille. Vohvelipintainen materiaali pysyy tiiviisti paikoillaan eikä seerumi valu kasvoilta ennen aikojaan. Naamioita ei ole liioin hinnalla pilattu, joten niitä raaskii käyttää pari kolme kertaa viikossa.

K-Beauty

4. Kasvosuihke kiristävän ihon hätäavuksi

Näin suloista kasvosuihketta ei unohda käyttää! TonyMolyn Pocket Bunny Moist Mist -kasvosuihke auttaa, kun kasvoilla on kesken päivän kiristävä tunne tai väsynyt, samea fiilis. Suihkeen sisältämä hyaluronihappo ja antioksidanttiset uutteet kosteuttavat ja virkistävät. Suihke sopii kaikille, mutta ilahduttaa erityisesti pintakuivaa ihoa.

Hienojakoista suihketta voi suihkia kasvoille pitkin päivää – se myös freesaa meikkiä pitkän työpäivän jälkeen. Tuote sopii myös korealaiseen ihonhoitorutiiniin tuomaan lisäkosteutta ennen seerumia.

Kätevän kokoinen pupu kulkee mukana laukussa tai riemastuttaa työpöydän kulmalla. Ihana hedelmäinen tuoksu.

5. Puhdistusvaahto pehmeään tehopesuun

Mizonin Snail Cushion Foam Cleanser -puhdistusvaahto on vähän erilainen puhdistustuote. Jäykkä, paksu voide vaahdotetaan käsissä veden kanssa, jolloin siitä tulee ihanan pehmeää ja kuohkeaa vaahtoa.

Pesun jälkeen kasvot tuntuvat pehmeiltä ja puhtailta. Uudistavaa etanaseerumia sisältävä tuote puhdistaa tehokkaasti – niin tehokkaasti, että jos ihosi on kuiva tai pintakuiva, kannattaa tehdä tuplapuhdistus ja putsata iho ensin öljymäisellä tuotteella. Pesun jälkeen iho hörppää hoitonesteet ja seerumit hyvin itseensä.

Tehokkuudestaan huolimatta puhdistusvaahto myös rauhoittaa ihoa ja sopii kaikille ihotyypeille.

 

Asiantuntijana Yliopiston Apteekin farmaseutti Kaisa Himberg.


Lue lisää

Täydellisen hehkeä iho eteläkorealaisin keinoin – opi K-beauty-ihonhoitorutiini

Täydellisen hehkeä iho eteläkorealaisin keinoin – opi K-beauty-ihonhoitorutiini

Haluaisitko niin ihanan ihon, ettei sitä tarvitsisi edes meikata? K-Beauty eli eteläkorealainen ihonhoitorutiini tekee ihosta uskomattoman upean. Näin sen teet!

Lue lisää
Näin valitset ihollesi sopivan kasvonaamion

Näin valitset ihollesi sopivan kasvonaamion

Kosteutusta, puhdistusta, kiinteytystä vai kirkastusta? Kasvonaamio antaa pika-avun ihosi pulmiin. Näin valitset juuri sinulle sopivat kasvonaamiot ja saat kasvonaamioista kaikki tehot irti.

Lue lisää
Tehoa ihonhoitoon! Tässä 5 ihonhoitosarjaa, joihin rakastut

Tehoa ihonhoitoon! Tässä 5 ihonhoitosarjaa, joihin rakastut

Etsitkö tehokasta mutta kohtuuhintaista ihonhoitosarjaa? Tässä viisi laadukasta Yliopiston Apteekin ihonhoitosarjaa, joihin ammattilaisetkin luottavat. Tutustu, ihastu ja löydä uusi suosikkisi!

Lue lisää

Teemat